- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
b0bcat #126468 üzenetére
Jobb, most van is eustocknál a szürke-fekete.
Részemről rendeltem is egyet, tesztelem pár napig a Thor mellett, aztán valamelyik megy a piacra.
-
zebede
őstag
-
-
nyisziati
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
b0bcat #125565 üzenetére
Én is magyarra állítom a telefont, ha tud magyarul, de ha olyan telefont néztem ki magamnak, ami nem tudott (ilyen volt a Coolpad F1-em), ez soha nem volt szempont
Mondjuk urduról azért átváltottam volna angolra, ahogy kínairól is átváltottam, de az ikonok miatt azt sem volt gond megtalálni
Amúgy meg vannak root nyelvváltó alkalmazások, amik a kezelőfelületet nem tudják magyarrá változtatni, de a playről feltelepített appokat igen
-
ben-ga
tag
-
andrisbandi
őstag
válasz
b0bcat #125248 üzenetére
Köszi szépen az infókat!
:-)A telenoros
"Klikk 1 GB Csak kártyásoknak, 1.500 Ft/hó"
miatt gondolkodom, hogy havi ötszázat lehet megérne nekem is.De ahhoz három havonta csérélni kellene a "netes simet".
Ezt ajánlotta egyik fórumtárs
Csak SIM-kártya online ára: 490 Ft helyett 0 Ft!
Egyszer feltölt rá az ember 1.500-at, akcióban használhatja 3 hónapig.
Utána új sim... -
zebede
őstag
válasz
b0bcat #124713 üzenetére
Itt van ez sarc mentesen, EU-ból, 88$ fuvarral együtt, talán szűken ott van a 25k-s keretben.
Asszonynak vettem nem rég GB-ről, szintén EU raktárból egy Oukitel K4000 Pro-t, akkor akcióban futárral együtt 28k-ért.
Az egy nagyon jó akció volt. -
törölt tag
válasz
b0bcat #124138 üzenetére
Nem kötelesek, de az a teló elég nyilvánvalóan hibás. Ráadásul bizonyíthatóan már a második. Ezt mindenképpen vissza kell vegyék, valahogy le kell, hogy írják (pl. visszadobják a gyártónak), és egy új kütyüt kell kiadniuk. Ha pénzt kér vissza, azzal buknák a hasznukat is. Ha viszont levásárlást kér az ügyfél, akkor majd a másik új kütyün lesz meg a hasznuk. Ha viszont az neten lesz rendelve, és utána visszaküldve elállással, akkor már nincs hókuszpókusz, vissza kell utalniuk a lóvét.
-
válasz
b0bcat #123942 üzenetére
Voltak olyan telefonok is (több iOcean például), ahol vehettél nagyobb akkut, de nagyobb hátlap is kellett hozzá. De pl a jiayu a 2750, majd később a 3000mAh-s akkuval szerelte a G3-ast, de a két akku teljesen egyforma volt. Tudom, itt a fórumban szent tehénként kezelték a jiayu-t (lehet, a cég a magyarokból élt
), de ők például simán felhazudták az akkujukat, bár még mindig kevesebbet lódítottak, mint annak idején az átlag. (Egy G4s még mindig itt van valamelyik fiókban)
De pl a HTC Desire S esetén is simán eladták a gyárinál kisebb kapacitású akkut a kínaiak 1000mAh-val nagyobbnak hirdetve. Aki valódi akkukapacitás-növekedést akart egy "A" brand esetén, az meg vett egy Mugen akkut extra hátlappal. -
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #123637 üzenetére
Szia! A két formázási rendszer létezik amivel adatokat letörölheted. Azért nem jó minden esetben a gyorsformázás mert csak azt a szektort írja újra ahol a címzések vannak ahogy írtad! De ha gebasz van a szektorokban és nem ellenőrizteted le a lassú teljes formázással akkor az új rendszerrel is belefut a szektorhibákba és ha ezek a rendszer file között vannak akkor lehet szívni. Ha jól gondolom a Flastools valami ilyet csinál a "format all" opcióval ahonnan nem lesz IMEI. Na meg ha nincs gyári rom akkor indulás sem.
Annó' volt ilyen amit írtál gyorstörlés utáni visszaállításom egy céges gépen a lúzer próbálgatta a tudásátAztán a dokumentumokkal szórakoztam vagy fél napot a nevet újra átírni mindegyiknél
Mert azok foltosak voltak de a tulaj nem volt hajlandó "áldozni" rá egy adat visszaállítással hivatalosan.
-
viktorhu
veterán
válasz
b0bcat #123486 üzenetére
Nem az a baj. Ha Te azt mondod, hogy Neked nem kell a B20, rendben van, mert Te tudod, hogy ez mit jelent, és tájékozottan tudsz mérlegelni.
Ha egy webshop árul 4G-képesként egy telefont, ami nem tudja a B20-at, és ezt nem jelzi, az viszont átverés.
Minimum erre figyelmeztetnie kellene a leírásban, hogy aki nem ért hozzá, legalább azt lássa, hogy ennek utána kell kérdeznie.Aki meg nem tudja, hogy mi az a B20, annak külön magyarázat nélkül olyat eladni megint átverés, mert neki tényleg meglepetés lesz a helyzet, amikor 4G helyett edge-et kap. Totál félrevisz az, hogy azt nézzük, hogy otthon mi van, mert otthon pont nem kell a 4G, ott van wifi, a 4G útközben kell alapvetően.
-
-
KTU
addikt
válasz
b0bcat #123442 üzenetére
"Cubot Note S azonban minden szempontból jobb ajánlat nála"
Cubot Note S ?????
MT6580????
2016 derekán nincs LTE 4G???Cubot Note S,
vs.
Doogee Valencia 2 Y100 Plus
Ettől függetlenül lehet jó készülék.
De vannak hiányosságai, így nem felel meg a keresett kritériumoknak.(#123443) zebede:
Oukitel K4000 PRO
5"
5,5" volt feltétel
De a többi feltétel OK -
válasz
b0bcat #123394 üzenetére
Ezzel sokan vagyunk így.
Többen, mint amennyien leírjuk ezt.Sajnos.
Fiam a Redmi3pro-t választotta (Lenovo A820-at váltotta). Kifejezetten tetszik.
+ megfelelő méret, 5"-on
+ 99%-ban magyarított szotver (e*stock)
+ eddig 100%-osan jól működő ujjlenyomatolvasó
+ jó akku
+ minőségi összerakás
+ kifejezetten jó hangminőség
+ hangos külső hangszóró
+ gyors~ átlagos kamera (a JY G4 sorozatnál gyengébb)
~ nincs gomb-háttérvilágítás
~ fura helyen van az értesítő led (és csak lezárt képernyőnél kezd jelezni)- tálcás sim megoldás, ráadásul a mixtúrás ("2 sim" vagy "1 sim + 1 sd")
- zárt bootloader
- bugzik a proximity sensor: ha hirtelen eltakarom és elveszem az ujjamat, akkor hajamos beragadni. Ujjat visszatéve pár másodpercre, és elvéve, újra magához tér.
- b20 (mimás...)A frissítésre vonatkozó igény 0, így a verzióhajhászás nem szempont.
Ha lenne b20, már bele is törődnék abba, hogy elég legyen a 32GB ROM (26GB a data+internalSD - emulált verzió), bár ekkor át kellene alakítani a sok flac-et ogg-q10-re (esetleg mp3-320-V0 verzióra).
@(#123399) Duliee
Júúúúújjjj... ez gonosz volt! (láttam ám a szmájlit!) -
F.B.I.
veterán
válasz
b0bcat #123162 üzenetére
Azért kérdezem rá, mert az asszonyt akarom letéríteni az IPhone 5C-ről,,amivel a hócipőm tele van, már akkor is ha új csengőhangot kell neki szerkesztenem, bónuszban még a szeme is romlott, tehát tömören kinéz neki egy androidra váltás. Szinte csak FB, messenger, viber, minimális netezés megy nála, feltehetően az ő igényeit kielégíti egy Redmi 3, 2Gb rammal?
-
zebede
őstag
válasz
b0bcat #123039 üzenetére
Akksi szint kijelzéssel nem a pontatlanság volt a gond, hanem 15%-tól vihar gyorsan lemerült.
Ez nálam is volt, de kb. 8-10 feltöltés után elmúlt.Az érintő gond meg abban merül ki 4-5 embernél, hogy amikor lassan scrolloz, ugrik.
Kértem vagy háromszor, csináljanak erről videót, erre az volt a válasz, nem tud mert olyankor nem látszik. -
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #122839 üzenetére
Szia! Ha MM (talán már az 5.1-nél is
)van rajta akkor azon már van alapértelmezett alkalmazás és ott kell beállítani. Valami olyan, hogy jogosultság kezelő vagy hasonló. Ha nincs beállítva alapértelmezettnek akkor ahogy kikerül valahogy a memóriából az újraindításkor az alapértelmezett indul újra.Sajna nem ismerem azt a droidot ami azon van.
-
válasz
b0bcat #122810 üzenetére
A német postán tünedeznek el időnként csomagok.
Konkrét eset, amikor kollégám garanciába küldött vissza cutbot xyz-t, és a német postán elakadt... Magyarbó' még kiment, a németeknél meg nem érkezett meg a rendeltetési helyére. Befogadás megvolt és huss... (mint a kék norvég, ha nincs odaszögezve) -
bostone
addikt
válasz
b0bcat #122736 üzenetére
Eustock-os vásárlás. A készülék topikjában javasolták, hogy éljek a 14 napos elállással, mivel más zavaró hibák is felbukkantak (érintő felület "túlérzékenység", téves gps), amely néhány kolléga készülékére szintén jellemző.
Egyébként tetszik, a vártnál sokkal jobban muzsikál a szerkezet, de mégsem tökéletes számomra.
Van valakinek tapasztalata az üzlettel kapcsolatban? Mennyire simulékony az ügyintézés?
-
-
BarGer
csendes tag
válasz
b0bcat #122723 üzenetére
Szia! Mai naptól egy hétig akciós a CUBOT Z100, és arra gondoltam, azzal indítanám el a kínai android vonalat mert már nem érzem a "nagy gyártók" előnyeit. Játékteljesítmény nem számít, inkább az akkuidő, és a jó multitasking a következőkhöz: messenger, skype, viber, böngésző. Kevés ehhez az 1GB amivel a Z100 rendelkezik? A másik kiszemeltem a dinosaur, egyetlen aggályom a mérete(nagysága).
szerk: bangoodon
-
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #122252 üzenetére
Akkor viszont tényleg nem lesz nagyobb az akksi 4500-nál, mivel a Snapi 650 simán tud 7-8 órát 4000-es akksival, és a takarékosság fogalma is elég relatívvá válik.
Mondjuk Doogee-ért nem nagyon mernék pénzt adni. Bár egyetlen egy meglepő volt az utóbbi időben tőlük. A DG700 elég jól sikerült ketyere, és az ára sem volt vészes. Csak már nem lehet kapni, viszont az Uhans "márkanév" meg nem túl kecsegtető, bár gyanús, hogy a készülékház full ugyanaz, és nem csak kívülről hasonlít annyira.
-
Soká
senior tag
válasz
b0bcat #122037 üzenetére
"Pont egy kicsit feljebb írtam erről a modellről"
Szerintem én meg az alapján kezdtem el keresgélni
Még kicsit visszatérve a 13 évesek telefonjára: nyilván nem lehet egyenlőségjelet tenni, mert egyik családban az iPhone a "méltó" ajándék" a másikban meg esetleg a nyomógombos tescotelefon. De úgy gondolom, hogy a gyerekeknél, éppen a sérülés, elvesztés veszélye miatt nem érdemes drága telefont venni. és az sem szerencsés, ha már ebben a korban beültetjük a márkafüggőséget és a státuszszimbólumok fontosságát.
Fél éve a gimnazista gyerekem sulijába betévedt valami tolvaj és tornaórán az öltözőből elvitt egy rakás telót. Megdöbbentem, hogy millió feletti volt a hiány és kiderült, hogy 200ezres telók is eltűntek. Tökre nem értem, hogy miért van erre szükség és persze azon sem kell csodálkoznom, hogy ezek a szülők voltak a leghangosabbak és rögtön számon kérték az iskola felelősségét. És tényleg nem értem, hogy tudnak az ilyen szülők szemrehányást tenni az osztályfőnöknek, aki mellesleg egy sokéves butatelefonnal "virít" az ájfonos diákjai között.
Lehet, hogy ókonzervatív vagyok, de én be sem engedném a gyerekeket ilyen eszközökkel az iskolába. Londonban egy elit iskolában is kötelező az egyenruha és nincs az a flanc, mint nálunk. -
Soká
senior tag
válasz
b0bcat #122021 üzenetére
Jó, hogy nem felfelé tornázod az árat, én is túlzásnak gondolnám egy 13 éves
gyereknekkislánynak az 50.000-es Redmit, ugyanakkor a gyerekek elég hamar képesek kiakasztani egy telefont, mert minden gátlás nélkül töltenek le számolatlan applikációt. Az 1 Gb ram és 8 Gb rom már nem túl acélos. Akkor már inkább ez, bár ezt csak véletlenül szúrtam ki, fogalmam sincs se a telóról, se a boltról. De 55euró és dupla rom/ram az előbbi ajánlathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest