Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
A doogee-nak az x5 pro nagyon jól sikerült, most ismerkedem egy ilyennel kb. kíváncsiság szintjén, persze kamera igaziból nincs, de ez a 80 dolláros ára mellett oké lehet annak, aki az ilyet szereti
viszont hd kijelző, 2 giga + 16 giga, b20, dual sim plusz sd, a gps-ét keményen teszteltem az elmúlt héten (külföldi utazgatás), stabil net mobilon is meg wifin is, egyelőre bugmentesnek tűnő 5.1-es droid... jó sok frissítést is kapott, deep sleep jól működik (24 órán át nem nyúltam hozzá bekapcsolt wifivel meg adattal, alig fogyott az akkuból). Meglepően szimpatikus telefon az árához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
viszont hd kijelző, 2 giga + 16 giga, b20, dual sim plusz sd, a gps-ét keményen teszteltem az elmúlt héten (külföldi utazgatás), stabil net mobilon is meg wifin is, egyelőre bugmentesnek tűnő 5.1-es droid... jó sok frissítést is kapott, deep sleep jól működik (24 órán át nem nyúltam hozzá bekapcsolt wifivel meg adattal, alig fogyott az akkuból). Meglepően szimpatikus telefon az árához képest.
Lásd Leagoo Shark 1.