- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ctibor #99494 üzenetére
Hogy értsd! Új SOC lévén, kezdetben nem vala hozzá CWM, TWRP. A rootolás egyetlen módja a Marsapa -féle custom rom telepítése volt. Később lett custom recovery és a gyári rom is rootolható lett. A Marsapa féle rom TWRP -vel flashelhető. Ezért egyszerű. A használói éhesek az újdonságokra, ezért megy a romolgatás. De mindíg kiderül vmi bug, ami után visszarakják a V4 -et.
Ez nem jelenti azt, hogy bármi komoly gond lenne a gyári rom -mal. Én vártam a root -tal, amíg a gyári rom rootolható lett. Ezért soha nem volt semmilyen custom rom a telómon és nincs is rá igényem. Legalábbis nem tudok olyan ficsőrt a custom -ban, amiért nekem megérné lecserélni a gyárit. Ha root sem kell, akkor pedig egyáltalán nem kell hozzányúlni. Sőt! Nem ismerem a többi kínai telót, de ebben gyárilag is van néhány hasznos extra. Pl. task manager, jogosultság kezelő, duplakoppos ébresztés, időzített bekapcsolás és ami sztem a leglényegesebb, hogy a felhasználói alkalmazások hókuszpókusz nélkül is tudják használni a mikroSD -t, ami KK alatt nem triviális.
-
janaman01
addikt
válasz
ctibor #99494 üzenetére
jiayu s3 3GB változat....igazából a kamera része bibis, de kipróbáltam egy másik rendszerrel (flyme os) azzal meg tökéletes ( már amennyire egy telefontól az elvárható), megkapja és használni kell, ha esetleg a gyari romon frissitik javitják a kamera részt akkor nem rossz választás ha nem akarja valaki mókolni...nincs kinai cucc benne ,már gplay al érkezik stb...árban is egész jó szerintem..
de szerintem a ZP999 el se kell görcsölni, csak (gondolom én) a forumban olyan fanatikusok is vannak mint pl én is, és cserélgetik a romokat ( mert csak
)
szerk : vagy vársz egy kicsit és zte s6 plus , vagy ztev5max ..stb..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #99474 üzenetére
Somatom kollégának a felhasználási szokásai, hogyismondjam... nem átlagossak!
Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani!
-
törölt tag
válasz
ctibor #95935 üzenetére
De az. Ott van az Amazonos linkben, a "4g + 3g microsim Connectivty" -kiemelés alatt (nem nálam maradt ki egy betü, hanem idéztem
).
Crytec:
Általánosságban egyetértek, de mivel ebben van bővíthetőség, így én nem tartom ezt rossz kombinációnak. Az én telómat is két verzióban lehet kapni. 16GB -os 3X és 32GB -os Lion Heart. A kissebbet vettem, mert nekem nem érte meg a felárat. Ott a microSD. -
ATM_automata
őstag
válasz
ctibor #94418 üzenetére
Sose rendeljen senki olyan webshopból, ami még arra se képes, hogy magáról valós infókat közöljön!!
Se cégnév, se adószám, se ügyfélszolgálati iroda elérhetősége....ez olyan átb@szás, mint az állat.
-
RVR400
veterán
válasz
ctibor #94418 üzenetére
Az OBI-ban üzemel a cég? Másrészt:
KEDVES LÁTOGATÓNK, DECEMBER HÓNAPBAN A RENDELÉS LEADÁS SZÜNETEL SZABADSÁG MIATT. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! EZ IDŐ ALATT LEADOTT RENDELÉSEK AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDNEK!
Nyitás 2015. január 5.Ez bizalomgerjesztő. Vajon a garit kin fogod behajtani?
-
csendes
addikt
válasz
ctibor #87792 üzenetére
A kétféle (4" és 4,5") Asus Zenfone 4-t Indiában (kizárólag [Flipkart]) forgalmazzák 6-7 ezer rúpiáért (97-114 USD; 1 USD=61,6 INR), annyira népszerű, hogy mától 100 ezer darabbal töltik fel a kimerült készleteket [link]. A két legolcsóbb, belépőszintű Zenfone, sajnos az akku kicsi (1600/1750mAh), nem IPS a kijelző és csak Atom Z520 van benne. Én is láttam már méregdrágán magyar oldalon, de 180 USD-ből csoportos rendeléssel Zenfone 5-öt lehet venni.
-
törölt tag
válasz
ctibor #86181 üzenetére
Szerintem ez lesz az:
[Doogee DG2014 Turbo] -
Upo
addikt
válasz
ctibor #80418 üzenetére
"2. De azzal is egyetértek, hogy itt OKOS telefonokról beszélgetünk, amelyeket úgy gyártanak és hirdetnek, hogy telefonáláson kívül más funkciókra is alkalmasak -- a többi között navigálásra. Ha pedig ezt hirdetik róluk, akkor tegyenek is eleget az állításnak!"
Nem nagyon találkoztam olyannal amit úgy hirdettek a kínaiak hogy navigálásra alkalmas. Csak azt hogy pipa van a GPS van-e benne rovatban. Azaz a mobilnetnél valamivel pontosabb helymeghatározásra alkalmas komponens.
Vagy tudsz olyant linkelni amit navifonnak hirdetnek?
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
tabela
tag
válasz
ctibor #65979 üzenetére
Ma volt egy kis időm kipróbálni a minideal-től kapott "gyári" multilang romot a G5-ön. Tényleg van benne magyar nyelv, de a belső sd kártya sajnos teljesen hozzáférhetetlenné vált, sem a telefonon, sem USB-n keresztül PC-ről, de még recovery alatt sem tudtam mount-olni. Ezért elég hamar restore-oltam a MIUI-t.
A jBart-al magyarított 4.4.4-es MIUI itt elérhető. -
svgyula
addikt
válasz
ctibor #68457 üzenetére
Szia! Nem akarom kikapcsolni. Csak a (#68430) CineDOG1 hozzászóláshoz írtam. Ha ennél agresszívebb lesz
az amiről ott írnak akkor arra is kell egy program ami azt kikapcsolja aztán legy egy újabb megy egy mégújabb
megint............ megint...........megint............megint.................
Hol is vagyok ez is "windows" lett -
tabela
tag
válasz
ctibor #65979 üzenetére
Itt szokott lenni hetente a friss MIUI G5-re, itt meg a jBart, amivel lehet romot magyarítani.
Az elsőre alkalmazod a másodikat + még itt van Cappa72 CWM-je, amivel fel tudod tenni a készterméket a telefonra. Meg kellett még rá persze gapps is.
Előtte javallott mentést csinálni.
Kb. ennyi kell hozzá. Nálam eddig nagyon jól működik a végeredmény. Persze nem 100%-ban magyar, de nekem +felel. -
tabela
tag
válasz
ctibor #65901 üzenetére
Nos, én éppen G5-öt vettem a Minideal-nél.
Magyarral ígérték, persze nem azzal jött. Rájuk írtam, és ma reggel kaptam tőlük egy linket, ahonnan letölthettem a multilang ROM-ot (ez a neve G5-20131022-111613-Lang_lite)
Egyelőre nem próbáltam ki, mert örülök, hogy sikerült belaknom a magyarított MIUI-t. Viszont ha érdekel valakit, szívesen megosztom: [link] (kb. 10 perc amíg felmászik a DropBox-ra)
Ezúton is köszönet cappa72-nek a G5 CWM recovery-ért! -
Joeker67
aktív tag
válasz
ctibor #65862 üzenetére
Szia!
A lányomnak ezt vettük, már kb 3 hónapja használja, neki nagyon bejött. (Én a hardvert választottam ki Ő meg a kinézetet, ráadásként kapott egy bugyikék védőt ajándékként az eladótól, amit azóta is használ, ill. egy komolyabb flippes tokot, amit munkában ,meg állásinterjú alkalmával.)
ÜdvKözben látom már többen is megelőztek.
-
tolvaj!
őstag
-
svgyula
addikt
válasz
ctibor #65862 üzenetére
Szia! Elég nehéz kérés én sajna csak egy listát tudok küldeni amin leszűrtem 4,5" Sajna amit én ajánlanák a jiayu g5 az mókolós mert nincs magyar menü. Ha nem értesz hozzá nem biztos hogy az új telóval loholni kell valakihez aki beleteszi!
De először nézd meg a kínálatot (a teljesség igénye nélkül). -
válasz
ctibor #65862 üzenetére
A magyarul tudást leszámítva, ajánlanám az Amoi N828-at. Tavaly áprilisban vettem, szikra hiba nem jött elő.
(A magyarosítást megcsináltam hungobongo leírása alapján. Nem tört bele az agyam.)
- 4,5"
- jó minőségű (szerintem)
- magyarul tudó (rárakható!)
- méret (a 130 az inkább 132, a 68mm meg inkább 65... A 10 mm vastagság stimmel.)
- dual sim -
kmarci25
veterán
válasz
ctibor #65048 üzenetére
Én is többször váltottam vele levelet, volt, hogy pár óra múlva válaszolt, volt, hogy egy nappal később, de most nem érkezett válasz. Azonban én úgy gondolom, hogy ő ezt pusztán segítségképpen teszi (vagy rosszul gondolom?), és nem főállásban, így nem is rovom ezt fel neki. Ha nem, hát nem. Beszerzem máshonnan, amit szeretnék.
-
-
Maximum1
őstag
válasz
ctibor #64531 üzenetére
Én jobban szeretem mert mindig látom mit kell megnyomni, a másik megoldásnál idegesít hogy mindig akkor alszik el amikor kellene.
Mondom ezt úgy hogy én nem játszom vele, csak telefon, email böngészésre használom, ritkán aktív a kijelző 20percnél tovább.
Vannak jó appok az eltüntetésére a playen, de egy jól megírt program elrejti. -
-
RVR400
veterán
-
junkhead
aktív tag
válasz
ctibor #52970 üzenetére
na most összekevertél, mert épp az mtk-s lapka miatt gondolkodtam a Samsung Galaxy Core-n, mert az Qualcommos, viszont gyengébb proci stbstb
ajánlották nekem a Concorde SmartPhone 5000-t az 4 magos, de mtk-s viszont bikának tűnik, és abba bele is szerettemszóval most 3 van versenyben
Concorde SmartPhone 5000-
alcatel one touch idol
vagy samsung galaxy corede melyiket????
-
apeelme
addikt
válasz
ctibor #36767 üzenetére
Megkockáztatom hogy kizárólag rendszeralkalmazásként működik csak, tehát feltelepítéssel nem fog menni szvsz nyugodtan távolítsd el.
root --> root képes filekezelő --> sd-re apk felmásol --> filekezelővel bemásol sd-ről a /system/app mappába --> a megfelelő jogosultságokat megadod neki (640 vagy rw-r--r--) --> örülsz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest