- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
beneboy #36759 üzenetére
Nekem is kérdésem lenne:
XDA-ról letöltöttem a Dual-SIM Ringer progit, de NEM a .zip formátumú fájlt (ami asszem itt is be volt linkelve korábban), hanem egy sima .apk kiterjesztésűt, azt remélve, hogy telepítem és már használhatom is. A telefon még nincs root-olva, ezért a zip flash-elése nálam egyelőre nem megoldás.
Simán települt is, de a programok között nem jelent meg és sem a Beállítások menüben, sem máshol (pl. a Telefon alkalmazás beállításainál) nem találok plusz opciót, ahol beállíthatnám a más-más csörgést.
Tanács? Javaslat?
Előre is köszi!
(Tudom, van külön szoftveres topic, de mivel ez spéci két SIM-es probléma, abban bízom, hogy itt gyorsabban kapok segítséget.)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest