Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Most már hetek (hónapok?) óta olvasom az újra meg újra fellángoló elkeseredett GPS vitát.
Akkor én is hadd tegyem hozzá a véleményem:
1. Egyetértek azzal, hogy akinek kifejezetten navigációs eszközre van szüksége, az szerezzen be olyat.
2. De azzal is egyetértek, hogy itt OKOS telefonokról beszélgetünk, amelyeket úgy gyártanak és hirdetnek, hogy telefonáláson kívül más funkciókra is alkalmasak -- a többi között navigálásra. Ha pedig ezt hirdetik róluk, akkor tegyenek is eleget az állításnak!
3. Mint a gyakorlatban tapasztaljuk azonban, ez gyakran nem így van: a GPS-képes készülékek csak korlátozottan, néha úgy sem képesek a helymeghatározásra... Az is gyakorlati tapasztalat, hogy minél olcsóbb a telefon, annál nagyobb a veszélye, hogy nem jó a GPS vétele. (Ez nem abszolút szabály, de statisztikailag -- azt hiszem -- igazolható.)
4. Mi a megoldás?
Nem tudom. Én azt az utat választottam, hogy olyan -- MÉG MINDIG KÍNAI ÉS MÉG MINDIG KÉT KÁRTYÁS -- telefont vettem magamnak, amitől joggal várhatom el, hogy a GPS funkciója is tökéletes legyen. (Igaz, ez nagyon sok pénzembe került -- 400$ felett...
)Az előző telefonom is navigált (iNew V3), de valljuk be: nem volt az igazi...
A mostani Huawei Ascend P7 telómnál viszont ez egyszerűen nem kérdés: bekapcsolom BÁRMELYIK navi progit és AZONNAL van jel, amit stabilan meg is tart.
Ezt eddig egyik korábbi (pedig volt egy pár) sem tudta megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Outlook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
A mostani Huawei Ascend P7 telómnál viszont ez egyszerűen nem kérdés: bekapcsolom BÁRMELYIK navi progit és AZONNAL van jel, amit stabilan meg is tart.
Ezt eddig egyik korábbi (pedig volt egy pár) sem tudta megközelíteni.