- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Most már hetek (hónapok?) óta olvasom az újra meg újra fellángoló elkeseredett GPS vitát.
Akkor én is hadd tegyem hozzá a véleményem:
1. Egyetértek azzal, hogy akinek kifejezetten navigációs eszközre van szüksége, az szerezzen be olyat.
2. De azzal is egyetértek, hogy itt OKOS telefonokról beszélgetünk, amelyeket úgy gyártanak és hirdetnek, hogy telefonáláson kívül más funkciókra is alkalmasak -- a többi között navigálásra. Ha pedig ezt hirdetik róluk, akkor tegyenek is eleget az állításnak!
3. Mint a gyakorlatban tapasztaljuk azonban, ez gyakran nem így van: a GPS-képes készülékek csak korlátozottan, néha úgy sem képesek a helymeghatározásra... Az is gyakorlati tapasztalat, hogy minél olcsóbb a telefon, annál nagyobb a veszélye, hogy nem jó a GPS vétele. (Ez nem abszolút szabály, de statisztikailag -- azt hiszem -- igazolható.)
4. Mi a megoldás?
Nem tudom. Én azt az utat választottam, hogy olyan -- MÉG MINDIG KÍNAI ÉS MÉG MINDIG KÉT KÁRTYÁS -- telefont vettem magamnak, amitől joggal várhatom el, hogy a GPS funkciója is tökéletes legyen. (Igaz, ez nagyon sok pénzembe került -- 400$ felett...)
Az előző telefonom is navigált (iNew V3), de valljuk be: nem volt az igazi...
A mostani Huawei Ascend P7 telómnál viszont ez egyszerűen nem kérdés: bekapcsolom BÁRMELYIK navi progit és AZONNAL van jel, amit stabilan meg is tart.
Ezt eddig egyik korábbi (pedig volt egy pár) sem tudta megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest