-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #97054 üzenetére
Kösz a segítséget. Banki rendszergazda vagyok.
-
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #97039 üzenetére
Lehet, hogy így látod valahol, de bizony bővíthető (128-as van benne éppen nálam)
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #97041 üzenetére
Van bővítési lehetőség. Itt van előttem, elég biztos vagyok benne
-
fil
őstag
válasz
CoolBoy323 #97041 üzenetére
Van neki topikja (2 is) összefoglaló
-
fil
őstag
válasz
CoolBoy323 #97039 üzenetére
-
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #96572 üzenetére
(#96571) kismércse
Igen a THL 5000 is jó alternatíva de az meg nagyon kilóg már a keretből.
Mininél lehet kapni P780-at. Lehet felújított vagy csak simán benn ragadt a raktárban de a mini az egyik legjobb bolt.
Esetleg picit drágábban egy S860: [link] [link]
Ez itthonról is beszerezhető, de garival legalább.Egy S660 megáll 43-ban: [link]
THL 4400 52-ben
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323 #96572 üzenetére
Igen, csak az már túl lép az 50 ezres korláton. :/
-
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #96568 üzenetére
(#96567) kismércse
Akkor már inkább a 4400
A Lenovoról van két teszt is az oldalon. Ha az meggyőzött és tetszett, akkor nem kell nagyon tovább gondolkodnod szerintem.
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323 #96568 üzenetére
A 4400-at néztem, de szidtak benne ezt azt. Így még maradtam a Lenovonál, mert barátnőmnek is rendeltem annó olyat, szóval tudom hogy milyen. Csak azért tettem fel a kérdést, mert keresgéltem már sok telefont, de még nem találtam ár/érték arányban jobb erős akksis telefont.
-
berek21
őstag
válasz
CoolBoy323 #95944 üzenetére
Oppo N3. Ez biztosan dual sim.
[link] -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95905 üzenetére
Ja, nem semmi, hogy egyre több a kínai teló az edigitalban. Mind mögött a wayteq áll?
-
xtevo
őstag
válasz
CoolBoy323 #95699 üzenetére
@CoolBoy323
A 1+1-t csak példaként hoztam fel teló méretével kapcsolatban, nem kijelző miatt. Írtam is, hogy 140mm a max vagy nagyon közel hozzá.@wwenigma
Tudod, az e-péniszt is muszáj növelni, ha már vesz az ember telefont, valamivel ki kell tűnni a kocka kollégák közül...De komolyra fordítva a szót...
Ezt is főleg amiatt néztem, hogy én többnyire 2-3 évre veszek telefont, a mostani is kb. azóta van meg, ezért is néztem inkább LTE változatot.A Xiaomi Mi4 az méretben szinte H6, nem ajánlottabb telefon? Apropó ezt a 800MHz-et akkor a Xiaomi nem tudja?
upd.
@CoolBoy323
Írtam, hogy az nálam nem elsődleges szempont. -
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #94870 üzenetére
Hmmm... Látod, Te magad is tehetsz róla, hogy a V5 körül forogjon a világ. További V5-öt dicsőítő hozzászólásokat generált a megjegyzésed.
-
Potzee
addikt
válasz
Tény, hogy ár/érték arányban az egyik legjobb vétel, de engem is érdekelnek egyéb gyors és megbízható alternatívák!
Jelenleg akárhogy nézem, a V5 RedBull a legjobb vétel. -
válasz
Majd kijön egy újabb, jó ár/érték arányú készülék, akkor majd azt ajánljuk.
-
Laza...
addikt
válasz
-
Outlander
addikt
válasz
Az hagyján, de néhány kisebb topiktam is "csak a v5" megy.
-
Brogyi
őstag
válasz
CoolBoy323 #94798 üzenetére
Az USB2 500mA tud. Ha méred a feszültségét 4,2V-nál kiszállás, de aki a dallamát se érti az neee!
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323 #94793 üzenetére
Szia,
És teljesen feltöltötted vagy honnan tudtad, h kész van? Sztem ha 5 volttal fullig töltöd akkor vagy károsodik vagy fel is robban a cella - az asztali töltők akkor kapcsolnak le ha már 4.2 volt van a cellában, illetve van pár olyan cella már aminek 4.3 volt a maximuma és baromira nem ajánlott még 4.3-as töltővel sem adni a 4.2-eseknek, nemhogy 5 volttal.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #94790 üzenetére
Tudok. Égettem el csipesz hegyét mobilteló akkuval es lattam elpukkanni is. Kicsi kinai mindig ugyanarra a színre köti az USB kábelt? Töltésvezérlés?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #94785 üzenetére
Isten őrizz, ilyeneket ne tanacsolj.
kismércse: nem, igy ne töltsd ,keresni kell hozza külön asztali töltőt.
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323 #94785 üzenetére
Lemértem ott is, oda már nem megy semmi, szóval valahol az akksi csatlakozó és a micro USB között van a gond. Gondolom valamelyik smd alkatrész :/
Egyébként ilyen egyszerű lenne tölteni? Így nem lehet semmi baja? A középső érintkező az mire való?@tahepa: Köszönöm, ezt még meggondolom
-
Minstrel
senior tag
válasz
CoolBoy323 #94656 üzenetére
Nincs sajna, tudom volt, de lemaradtam róla, de most nagyon kevés van náluk. Biztos már utolsó darabok vannak ebből.
Esetleg tudtok ajánlani hasonló tulajdonságokkal valamilyen újabb telefont? 150USD-ig, 5" HD kijelző, OTG ami kellene és valami ismertebb gyártó legyen.
-
válasz
CoolBoy323 #94586 üzenetére
De. 5%, akármilyen szállítással, ha jól értem.
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders.
2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content.
3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc)
4. The followinng countries are not covered:
Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana, Bosnia and Herzegovina, croatia."Bocs, kieg.:
"Import Tax & VAT Insurance:10% charge forulgaria,Italy, Vietnam ,Hungary (Hungary registered airmail ) ;15% charge for Germany,Portugal,Romania,Serbia; 20% charge for Solvenia,Slovakia,Czech Republic,Latvia,Israel,Cyprus,Ireland; 30% charge for Hungary ( Hungary Express shipping)"
-
pècsimunkás
addikt
válasz
CoolBoy323 #93508 üzenetére
Nem kötekedèsből, de te ajánlgattad a letteket, Mobilambot meg hungobungoèkat meg leszóltad. Nèzd meg , kik intèzik normálisan a garanciát !
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #93460 üzenetére
Lehet, hogy kettőt is vesz.
Persze egész jól megszórták 1 simes cuccokkal a topicot.
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #93222 üzenetére
Örülök ha van sikerélményed, nálam a support mint olyan, nem azt jelenti hogy kiadok 1 fw-t a telón, majd egy bugosabbat 1 év mulva, utána meg ott pusztulj meg (marad a közösség)
Másik példa: S1-hez még mindig csak 4.0.1 van, a nemolyan régi zászlóshajóhoz. Képtelen vagy vele telefonálni, mert g. appból lementett számokat nem tudja tárcsázni. Javítás azóta sincs. hiába van benne minden földi sz@r 4G kivételével. A G4S meg néptelefon, de ott sem kapkodnak semmivel. olvasom a témát, nem annyira boldogok az emberek a KK-val (bár jó leírni, ja, hogy van).
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #93102 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #93111 üzenetére
Csak vigyázz vele nehogy pofával tedd le az asztalra!!!
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #93108 üzenetére
Fél év múlva jiayu S4-re.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #93102 üzenetére
F1 ?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #92522 üzenetére
Jó, már elfogyott, de a Coolpad eleve nem a WCDMA-s volt.
Nem is értem minek hozták Eu-ba.
Gondolom el kell fogyni a készletnek. Vagy véletlenül behoztak párat és levámolták már -
Potzee
addikt
válasz
CoolBoy323 #92522 üzenetére
Up! Tényleg jó árak! A Coolpad F1 már " sold out "...:-(
Vajon milyen deal-ek lesznek még decemberben? -
válasz
CoolBoy323 #92291 üzenetére
Várjunk meg egy orosz videót, abból majd kiderül. Főleg az "5 centiről leteszem pofára" teszt lesz a mindent vivő...
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #91736 üzenetére
Ez így konkéran nem igaz!
Alcatel OT 5035D X Pop telefon függetlenül 9900 pénz, ami hazai garanciával nem rossz, függetlenül attól, hogy a hardver egy kicsit elavult, meg pl. Microsoft 3KJ-00004 egér 10 ezer helyett 2490-ért sem rossz!
Rossz az, hogy eljutok nagy nehezen a fizetésig, és lefagy az oldal. -
MrChef
aktív tag
válasz
olvastam egy almás blogon, hogy ma a MM-ban 80ezer az ipad mini. Nevetséges. Ha majd 30ezer lesz, talán.
Meg persze jó szokás szerint az lesz a hplmik többségénél, hogy már nincs, elfogyott, soha nem is volt, utolsó, összeberhált darab, tömegnyomor, ordibálás, kínoskodás.
A MM-nak megéri nullszaldósan kisöpörni a megmaradt holmijait, hogy aztán a vásárlók fele egyebeket is vásároljon. -
Zeki
nagyúr
válasz
Aha, 2 samsung lett egy másik topikban bedobva, nem hivatalosan... az kemény!
Az MM Alcatel ára is kemény -
illjo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #91548 üzenetére
Rendben
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #91535 üzenetére
Igen , kicsi a keret de ettől függetlenül nem melós telefon sajnos....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #91533 üzenetére
k910
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #91521 üzenetére
2/16,
5,5"
MSM8916 64bit Quad Core -
KTU
addikt
válasz
CoolBoy323 #91000 üzenetére
Jó bót!
Én is csak kis bizb@szokat veszek tőlük.
Ha nagyon muszáj. -
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #91000 üzenetére
Velük marhára nem vagyok jóban. ~800dodót kaptam vissza tőlük jó sokára, és ebben az életemben már nem akarok tőlük vásárolni semmit.
Amúgy meg számomra "értékesebb" a Kingzone N3
Antutu engem nemigen izgat
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #90998 üzenetére
Hol? 2 eladásos alis eladónál?
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #90974 üzenetére
N3, naaaaaaaa
-
Mottie
őstag
válasz
CoolBoy323 #90966 üzenetére
Pont ezért amit te is írsz
Szép teló, tetszenek a paraméterei is, de Umi.
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #90969 üzenetére
Sajna, pont ez az egyik nagy "baja". Baromi nagy. Akkora mint a ZTE (
) 5,5" telója befoglaló méretben
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #90963 üzenetére
Ráhibáztál mert úton van
Meg ZTE új procis telójai is
Valóban unalmas a ZTE, mert pöpec - eddigi legjobb telefon összességében (én is ezt használok), és még 1 hibás sem volt közte
-
Mottie
őstag
válasz
CoolBoy323 #90963 üzenetére
Hasonlóan érdekel engem is, de elbizonytalanodtam
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #90959 üzenetére
Savanyú a szőlő? Mind2 telefon volt/van. És Neked?
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323 #90959 üzenetére
nem lte ehhez képest drága.
Igen, nekem is megtetszett, ahogy korábban említetted!
-
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #90763 üzenetére
Körültekintőnek kell lenni, de nagy ritkán vannak jó dolgok is.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #90761 üzenetére
Így van. Nehéz jót jó áron kifogni. Már olyan áron, ami máskor nem elérhető.
A hamisítványok meg tobzódnak mindenből. Lenovoból is.
Én is csak átfutottam a nagy vásárt, aztán hagytam a fenébe. -
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #90758 üzenetére
Már miért lennék naiv? Te nem kíséred figyelemmel a Nov 11-i (mai) nagy kínai kiárusítást?
Ejnye, lanyhul a figyelmed. 250dodóért volt 90db Xiaomi Mi4 pl.
-
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #90754 üzenetére
100.81USD-s áron lecsaptam egy ilyen ketyerére, de már látom, hogy "fake". Ebből is látszik, hogy hiába a nagy 11.11 akció az Aliexpress-en. Rengeteg a "reális" áron kinált fake cucc az akció keretén belül is...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #90754 üzenetére
és tudja a smart wake-et
-
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #90149 üzenetére
Kár, hogy csak 1 sim-es!
-
Mottie
őstag
válasz
CoolBoy323 #90153 üzenetére
A Gizchinás kommentelők szerint Photoshop...
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #90153 üzenetére
Számomra elszomorító, hogy ők is felcserélték a kezelő gombokat..... őszintén!- az emberek több mint 70%-a jobb kezes és a telefonok egyre nagyobbak. Ki a f#szom találta ki, hogy átellenes oldalra tegyék a legsűrűbben használt gombot?!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nem tudom minek eröltetik ezt az üveg hátlap baromságot.... minden esetre nem tűnik rossznak kiváncsi leszek az árára.
-
Nagya21
addikt
válasz
HAli!!
Korrekt, ha meglesz kérjük a tesztet!!!
Üdv Nagya -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #90077 üzenetére
Boldogok a lelki szegények...
-
Mottie
őstag
válasz
CoolBoy323 #90046 üzenetére
Sehol nem látom említve, hogy ez a telefon IP67-es lenne
Lehet hogy csak elkerüli a figyelmemet, de annyit írnak, hogy shock/dust/waterproof. Sajnos a két dolog közel sem jelenti ugyanazt... Na meg szerintem amik tényleg strapabíróak és erős hardverrel rendelkeznek 5-600$ -nál kezdődnek. Sajnos a strapabíróság az nem jön le alacsony árra, csak nagyon gyenge hardverrel.
Szerk.:
Akkor csak vak vagyok -
riszter
senior tag
válasz
CoolBoy323 #90039 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha neked volt mindkettő, kérdeznék még párat.
Mennyit bír/bírt neked a 2000mAh -s G5s?
Kijelzőjük minősége (értsd szín szaturáció, fényerő) egyforma?
A valóságban is olyan vastagnak hat kézben a G4s, vagy csak a képeken? Nem zavart rajta a gombok világításának hiánya?
Nekem sokkal jobban tetszik az 5-ös! De ha ez is egy napot sem bír mint a mostani s4 mini duosom akkor tök feleslegesen hajtok itt kínai telefon után, mert minden másban tökéletes nekem az s4...Köszönöm a válaszokat!
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #89487 üzenetére
Gigabyte roma r2 plus. Mt6582 +1gb 4" kicsi akku.
Beers
Audio/normál/Sip
-
RVR400
veterán
válasz
De a Jiayu F1 persze továbbra is istenített, mert az aztán sokkal kisebb...
De sehol semmi részrehajlás nincs.
-
KTU
addikt
válasz
G2F-re,
Leagoo Lead 3S, 91 usd DHL-el, plusz fa, 4 mag, 1GB ram / 8GB rom, akku tényleg kisebb, de én inkább ezt választottam. -
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #88523 üzenetére
Ez bizony igaz, nálunk a családban van egy teljesen fehér példány ebből a fajtából.
-
realist
őstag
válasz
CoolBoy323 #88320 üzenetére
Elég régi a TV, ami nem hogy nem okos, de inkább hülye, szóval hálózat az nem nagyon lesz rajta
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #86978 üzenetére
Abból csinálj te kijelző védőt
#86979 Sárkányszív
Vagy az eladó tróger és nincs is neki semmi.
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86427 üzenetére
Volt olyan hogy 9€ ért 2 napon belül hozta a DHL a notit, ez a végén derül ki, a beszállító cég mit/mennyiért hozza. Az utóbbi időben a 17-24€ között mozog a szállítás ide (DHL)
Azt hittem bitcoint fogsz említeni... -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86424 üzenetére
előveszed a bankkártyád a fiókból és hozzáadod az accountodhoz, amit 5 mp alatt létrehozol... vagy legegyszerűbben a legvégén...
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86419 üzenetére
50$ ért nekem is tetszett volna.... gondolkodom veszek egy Jiayu F1est, romolgatni, ismerkedni mélyebben az androiddal...
student: triplasim nem semmi, én még leragadtam a minideal euwarehousos Lenovoknál...
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #86410 üzenetére
Ja, nem eszi meg a kuponkódot?
Nem volt kedvem regisztrálni, ússincs fölös ~ 10 rugóm most -
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #86410 üzenetére
Szerintem ez két nap múlva lesz ennyi,....és összesen két darab lesz belőle.
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #86339 üzenetére
Parancsolj, ez még annál is olcsóbb, cost effective smartphone ahogy chiglishül mondják..
Hülön felhivnám a figyelmet a brand szitázás egyedi betűtípusáraKizárólag bátraknak!
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86339 üzenetére
Inkább Jiayu F1
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #86337 üzenetére
Inkább a Lead 4 mint a Lead 3? Te mit vettél be?
Még ha a Lead 2-t mondanád.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #86324 üzenetére
Gyengébb soc került bele, hogy nagyobb legyen a rés a két készülék között. Asszem 6572w jelzésű.
-
csendes
addikt
válasz
CoolBoy323 #86242 üzenetére
Most akciós az antelife-on 60 USD+ÁFA [link], de valószínűleg hamarosan kifogy a készlet.
-
beg
veterán
válasz
CoolBoy323 #86242 üzenetére
Nem rossz, csak butították a soc-ot. Normál használatnál nem lehet észrevenni. Esetleg G2F nem fér bele a büdzsébe? Vagy egy THL T6S?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84744 üzenetére
nem vagy egyszerő eset... na mindjárt keresek neked valami jó kis dual simes S5 klónt, azt írják rá hogy vízálló!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84739 üzenetére
Hongmi note az dualsimes.... neked ezt tudnod kéne!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84630 üzenetére
" Tudtok nekem mondani olyan telot, amit ip67/68assá lehet tenni? "
Én mondtam nem is egyet ....ráadásul offba is tettem... elvégre egy singlesimes telot mtogattál love mei tokban....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84599 üzenetére
Persze tudok
sony z2, galaxy s4, galaxy s5 ,galaxy note 3 ,xiaomi mi3 , hongmi note; huawei ascend p7, iphone 5s, ipad
Ezek a tokok ami a képen van a mi 3on az love mei gyártmány!!
Csak az a gond hogy kevés telwfonhoz gyártanak tokot viszon a megmerem kocákaztatni hogy a világ legbrutálabb tokjait gyártják....ez meg látszik az árukon is 30-50$ darabja. -
válasz
Uh ,ez nagyon állat
Épp van nálam egy Mi3 teszten, adtál egy jó ötletet
-
BullZeye
veterán
válasz
aha Xiaomi MI3
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #84293 üzenetére
25 volt még akkor mint írtam is
Az még karaj volt!Illetve pont megszívtam
-
juhiimi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #84089 üzenetére
62k ft kb.A sima verzio pedig majdnem 10k-val dragabb.
Koszonom overland!
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #81666 üzenetére
Szia!
Szerintem meg a kínában gyártatott készülékek teljes ára nem haladja meg a 100$-t!
Ha szétszedjük azokra az összetevőkre mint a gyártói ár+webshop haszon+kínai adó= 170-200$
Akkor hol is van ehhez az ő 340$-áruk?
Ne azt nézd, hogy más telefongyártók mennyiért adják mert mind más és más haszon kulccsal dolgozik ITT lép be a "márka" név szerepe mert egy-egy termék eladási árát ez akár +50%-al is megdobhatja. De a ConCorde nem egy "márkás" telefon, max a repülőgép volt anno. Ezért kellene az árukkal operálni! Ha ezt ~50eft környékén dobnák piacra nem lenne érdemes kínából rendelni ezzel megnőne a forgalmuk is és nem csak itthon! De sajnos nem ezt a "márkpetting"
vonalat követik, hanem a gyorsan sokat és nem számít mennyien vesznek telefont! Az is jó ha kevesen mert a haszon úgy is megvan.
Remélem nem robban fel a fórum! Nem annak szántam csak elolvastam a bemutatót és leírtam a véleményemet. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81670 üzenetére
Olvastál már bele Concorde fórumba? (akár hivatalosba is?) Nem csak a felhasználók gondolják úgy, hogy ők sokkal jobb készüléket kaptak, mint a kínai "gagyi", hanem az ottani supportosok is simán le merik ezt írni.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81668 üzenetére
A kérdés nem az volt, hogy rebrandelik-e a telókat, hanem az, hogy mé' kamuznak.
-
evabf
tag
válasz
CoolBoy323 #81303 üzenetére
Köszönöm, épp ezt nézegettem most. Az az igazság, a specifikációi tetszenek - bár nem nekem kellene - de kinézetre nem jön be annyira. Azt már tudom a Lenovo telefonjaimról, hogy amin Cappa dolgozik, az rossz nem lehet..
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81270 üzenetére
Már leírta fent, hogy azért, hogy ne 1.1 GB szabad memóriája legyen, hanem 1.5 GB, mer' az jó.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #81258 üzenetére
Ártott, ez mit jelent? G4S-en semmit nem vettem észre ebből hogy megakasztana bármit is, max azt hogy nem fogy el 5-600 mega memória pár nap után. Vagy arra gondolsz, hogy gyorsabbnak érzed egy app elindítását ha nem használod? Az biztos, hiszen a jövő hét is a memóriában van
Amúgy prószáljátok ki a ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastrebootpro
"Beszerezhető" több helyről. Kicsi, végzi a dolgát, belőhető hogy képernyő ki és bekapcskor pucoljon. -
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #81055 üzenetére
Ja, már amelyikben.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
CoolBoy323 #81002 üzenetére
Nohát tényleg, ezt nem vettem észre. Biztos a rossz becsípődés, hogy minden kínai telefon Dual Sim. Na mindegy, tulajdonképpen egy SIM-el is meg tudom oldani a dolgokat, csak kicsit több meló elsőre. Úgy nézem az AliExpress-en van egy cég, akik már többet eladtak Magyarországra is és állják a vámot. Megnézem ez mennyire korrekt infó.
-
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #80948 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #80948 üzenetére
Mire is bizonyíték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest