- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
kismércse #94787 üzenetére
Én most rendeltem karácsony körül egy olyan kütyüt amit rádugok az USB-re és méri a másik végére dugott USB-ről töltődő akárminek az áramfelvételét, a kimenő feszültséget, sőt ha töltődik rajta keresztül egy akku, akkor a beletett energiát is mAh-ban! Egy ilyen cuccal sok mindent ki lehet szűrni. A hibát okozhatja az is, ha a töltőd elkói kiszáradtak és terhelve már nem 5 V--ot ad, hanem kevesebbet. Az akkut kivéve is meg lehetne próbálni feltölteni. Akár egy másik telefonban, de lehet kapni olyan töltőt is, aminek a feszültséget leadó érintkezőit akármilyen LION akku mechanikai formájához lehet igazítani és feltölteni. A MM-ban vettem régebben egy ilyet.
A középső kivezetés egyszerű esetben csak egy hőmérő csatlakozása, de lehet akár egy beépített tároló, amibe letárolják, hányszor volt feltöltve, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest