- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
-
Shummo
senior tag
A hivatkozott commentben szereplő Jiayu S3 nagyon megtetszett. Annyira hogy már fejbe le is cseréltem a galaxy s3-m rá.
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi linken szereplő Jiayu S3-t meg merhetem-e szerintetek rendelni?
(nyilván még presell, de ennyi pénzt inkább kifizetek most, és megvárom hogy küldjék a telefont, f-eltéve, hogy megbízható a forrás-, mint várni, hogy jó árba kerüljön...)
[link]MI a véleményetek? Mennyire rizikós, hogy ha kifizetem most, akkor kpani is fogok azon az áron egy normális telefont?
Köszike
-
KTU
addikt
KingZone N3
sokáig gondolkodtam ezen a telefonon, aztán a T-s tarifák miatt elvetettem."Dual card three mode, LTE FDD +WCDMA+GSM
Network Band:
GSM:850/900/1800/2100MHz
WCDMA:850/2100MHz
LTE: FDD 800/1800/2600MHz" -
Biqci
aktív tag
-
-
Cyborg
őstag
Coolpad F2 - Itt mintha már lehetne kapni
-
aytukabozs
addikt
pheh, közelkeleten vajon Allah akbar néven fogják terjeszteni?
(#85818) tolvaj!
amit én kinéztem magamnak az megrekedt a 4.1-nél, de ezek szerint csak rossz helyen nyúltam bele a palettába
Ettől még itthon nem egy elterjedt márka, én tuti nem merném megvenni még azzal együtt sem hogy az előző telóm nekem is egy 6589-es volt, és szerettem is... -
adams55
tag
Bocsesz, de a lényeg majd' ugyan az. Az új széria egyik modellje. Engem teljesen hidegen hagy az lte, nekem a glonass + antutu f@szmérés lenne a lényeg, na meg nem utolsó sorban a gyorsaság. Letölteni úgy is számítógépen fogok, az lte meg zabálja is az akksit nem mellesleg.
-
-
-
-
gabee jr
tag
Gyakorlatilag ellepi az öreg kontinenst az Ázsiából érkező olcsó mobil. Ezt már egy alsós is tudja, akinek legalább egy "kínai mobilos" családtagja van. Ez nem feltétlenül baj, nekünk...
De!
Az már igen (nem nekünk), hogy a követhetetlen számú kínai telefon és tablet gyártó egy cent jog és licencdíjat nem fizet meglátásom szerint a készülékei után. (és valószínű így is van!)Az érintőkijelző, vagy az oldalra elhúzós "feloldás", a GPRS technológia, a gördülő menü (és hadd ne soroljam a millió szabványt) mind egy bizonyos jogtulajdonos tulajdona. Ergo, ha használni akarod, akkor tejelj neki, ez így működik. Ezt az ismert piaci szereplők kifizetik, mert nincs más választásuk, míg a kínaiak egész biztos nem. Na, előbb-utóbb ennek a végére fognak pontot tenni. Mert ahogy a mondás tartja, minden jónak vége szakad egyszer.
-
citkar
addikt
-
mexel
veterán
-
Robi1001
csendes tag
-
Balu027
csendes tag
Az a baj ezekkel a kínai cuccokkal hogy nehéz megmondani, melyik infó valós és mi csak hasraütés.
A jiayuofficial facebook oldalon rengetegen kérdezték már, ott a G3S-re 1.5W/kg-ot mondtak, máshol meg 1.2-t. A Sarshield se biztos hogy megbízható, viszont több olyan kommentet olvastam G3 használóktól, akik fejfájásra panaszkodtak mialatt használták. Fene tudja, most egy Lenovo P780-al szemezek, bár a G3T praktikusabb lenne a méret miatt.
-
devast
addikt
Lehet csűrni meg csavarni, de valamiért a qualcomm chip-es készülékeknél nem sikerül elcseszniük a gps-t, viszont mediatek-nél nagyon jellemző. Vagy rosszul implementálják, vagy ócska komponenseket használnak fel benne. Találgatni lehet, hogy mi nem stimmel, de valószínűleg az igazság sose fog kiderülni.
-
Groovebaby
tag
Igen, nekem is ez volt az első, hogy a lefedettségi térképet megnézzem, és a hivatalosan erősen mennie kéne a h+ -nak, de ez a gyakorlatban nem így van. Vagyis hazudok, mert az irodámban, ha az íróasztaltól elfordulok kb 45fokos szögben balra és a telefont vízszintesen, enyhén az asztal fölötti magasságban tartom, ott találok lefedettséget
-
RVR400
veterán
Jiayu mobile shop...
Valószínűleg ők azért tudnak valamennyire pontos specifikációkat. -
w.miki
veterán
csak a teló mérete szerint nem lehet keresni
de ez elég picinek tűnik, ahhoz képest, hogy 4,5"
de mi az az OGS screen? (FAEA F1) -
-
Még tavaly decemberben nekem is sikerült egy hasonló mutatvány, csak egy Haipai i9377-tel... Gyakorlatilag az egyik ilyen pont fix (jelölve is van!), a másikat kell megtalálni. (Van 3-4 lehetőség, pillanat alatt végig lehet zongorázni.)
Az igazi mutatvány az, hogy ennek neki kell merni állni. (Nekem mákom volt, mert azoknál a csavaroknál, amiket ki kell hajtani, van egy, amin ott a garis matrica...Na nálam pont azt nem kellett kihajtani. Szóval még a gari is meg maradt.
-
janez
aktív tag
Én egy xda-s leírásból merítettem. Azt írta root-cwm-JB-lewa a sorrend. Az első kettő már adott volt, a JB-t kihagytam, ICS alatt is működik.
A lewa és a twrp nem ugyanaz? Pedig lewa 1.0-ként tettem fel viszont twrp nevű mappába dolgozik, ment az sd kártyán. Akkor hogy is van ez? -
-
balazs1011
aktív tag
-
smkb
őstag
Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), és nekem a G2S-nél is, észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577.
-
Rawulf
őstag
Jiayu-nak nem célja, hogy tele legyen a placc.
Ők előre eldöntik, hogy mennyit és mikorra gyártanak, aztán kész.
Az viszont biztos, hogy aki még G3-at akar, az Március végéig rendeljen.
Egyik szemem sír és a másik nevet. Kár érte, hogy nem akarják tovább gyártani, viszont nekünk G3 tulajoknak ez jó, mert könnyebb lesz használtan eladni. -
janez
aktív tag
Nos, vettem egyet. Vagyis kettőt, hátha az egyik felrobban.
Egyébként 119FT (Egyszáztizenkilenc) volt darabja... Vettem volna többet is, de csak ez a kettő volt.
Nem USB-s töltőfej, hanem rendes microusb töltő. ConCorde márkájú, Nokia 3710-tól N900-ig több, mint egy tucat készülék volt a felsorolásban.
Adatok:
Input: AC 100-240V-ig 50/60 HZ 0.2A (200mA)
Output: DC 4.5V-9.5V 800mAAmúgy mitől robbannak a töltők? Már ez is forrósodik.
-
LámaZ
addikt
A GPS-es témában szeretném kitenni a záró pontot (?).
Arra a következtetésre jutottam, és ezt mondják mások is, akik jobban benne vannak a témában, hogy amennyiben a Mobile Uncle Tools és más GPS-tesztelő appok gyorsan találnak műholdjelet, és ennek ellenére valamely navigációs program nem, akkor az utóbbi a hibás, annál kell keresni a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest