- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #90732 üzenetére
Szerintem nem coolpad f1 -et kapott , hanem a fényképek alapján ez egy Coolpad f2 a "kinai 3g meg 4g" fajtából
(todományosabban: td-scdma és tdd-lte mobilnetet tud ami nálunk nemjó) .Egyébként talán mt6592 SoC és mt6290 kommunikációs chippel van szerelve...
Én erre az F2-re lelkesültem be néhány hete (ezernyi kommenttel ezelött) például korábbi Meditatek közlemények meg most őszi gizchina.com -os pletykák alapján úgy gondoltam tudnia kellene a kinán-kívüli világ FDD-LTE rendszerén is kommunikálni,
de késöbb ott és más fórumokon is írják hogy sok a panasz erre a képességtelenségére....(Heteken belül kihoz a (Yulan) Coolpad egy Snapdragon 615-el szerelt F2-es altipust is...
)
A linkeket most nem halászom össze..
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest