- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
gregi1991 #17464 üzenetére
"ezt a .rar filet nem tudom kicsomagolni, mert sérültnek érzi a winrar. mit lehet ezzel kezdeni?"
Hogy ezen a ponton Mit lehet tenni? Írni kell a segítőkész DuálSimes fórumba hátha megmondják hogy töltsd le újra, most hibátlanul, mert hibásan nem szabad megpróbálni ráflesselni az elsőandroid telefonra.
A file amit linkeltek neked (tmallbox-justin) az valószínűleg a nov.15-i gyári rom egy rar-ba csomagolva.
(Ennél újabb már az ICS vonalon is volt és azt magyarította is már Sanyesz mester)Egyébként utoljára augusztus-szeptember tájékán jelezték elszórtan külföldi (pl. bolti) fórumokon hogy a kezdeti g3 szállítmányokban emilyen csíkossság kijelzőhibajelenséggel találkoztak, viszont nem tudom firmware frissítés hozott javítást azokhoz annó vagypedig azok a darabok valóban hardverhibásak voltak-é vala.
-
gregi1991
csendes tag
válasz
gregi1991 #17329 üzenetére
Beszéltem a tmallboxos-al, hogy van ez a problémám, azt mondta, van erre megoldás, és adott 1 linket a romrol: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=108625&uk=839171988 . na én ezt letöltöttem(2x is), ezt a .rar filet nem tudom kicsomagolni, mert sérültnek érzi a winrar. mit lehet ezzel kezdeni?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gregi1991 #17344 üzenetére
Levideózod a jelenséget, fellököd a tecsőre vagy youkura, linkeled az eladónak, írsz mellé egy levelet, és reménykedsz, hogy nem fog a fejedre sz@rni.
Ótvarul hangzik a vége, de sajna igaz... az értékesítés utáni törődés/garanciális ügyintézés nem minden kínai boltnak erőssége sajnos.
(ha megegyeztek, visszaküldöd neki legolcsóbb regisztrált módon (3-4000Ft), innentől két dolog lehet: javítja/javíttatja/gyárnak visszaküldi javításra, vagy ha olyan a hiba, amiről messziről ordít, hogy nem a te sarad, akkor esetleg küld egy újat, ha megérkezik hozzá a cucc, szökőévenként egyszer járhatsz úgy, hogy a ragszám közlésekor indítja feléd az újat. (Na ez az, ami a legkevésbé jellemző, a sorrend általában az, ahogy felsoroltam)) -
Simon02
tag
válasz
gregi1991 #17329 üzenetére
Sajnos a hiba okát nem tudom, talán egy másik kolléga tud neked segíteni. De G3 tulajként mondhatom, hogy ilyen jelenségeket nem tapasztaltam. Nem akarlak elkeseríteni, de látok esélyt rá, hogy ez fizikai probléma (lehetne még a képernyő illesztőprogramjáé, de azért gyári romnál furcsa lenne). Cwm home gombra csak annyit tudok ajánlani, hogy ellenőrizd le, hogy biztosan G3-hoz való legyen a CWM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged