- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balu027 #52843 üzenetére
Szerintem főzött előbb-utóbb lesz rá. Az oroszok szeretik ezt a telót, meg szeretnek romolni is.
Ha már szóba került. Lenovo P780, S125-ös rom van rajta amivel küldték. Hogy lehet beüzemelni rajta a hang alapú diktálást? A play áruház azt írja, le van tiltva. Engedélyeztem, frissítettem, kiírta hogy települt. Ha valahol használnám, akkor azt írja a teló, hogy a Vocie Search nincs telepítve. A beállításoknál sincs ott a beviteli lehetőségeknél.
Tud valaki hozzá egy kínai vackoktól mentes cwm-ből telepíthető S125-ös romot? -
pgemil
aktív tag
válasz
Balu027 #51875 üzenetére
2011.december 3. T- Mobile: ZTE Skate hangszóróval gariztatva 2012 novemberében és gyári újként gyorsan eladva 25000 Ft-ért a Vaterán (A gariztatás a hangszóró túlterhelése volt max. hangerőn, amíg be nem halt.)
Másnap vettem 40-ért ZTE Grand X V970, melyet a mai napig megelégedettséggel használok. (Azonban 3 hetes korában megfürdött egy kis UNICUMban, ezért a kijelző láthatósága nem a legtökéletesebb, de működik.)
2013. 09.26. óta viszont egy ZTE V967s a legújabb kínai..... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Balu027 #51811 üzenetére
Azt írja a kiskönyv hogy
a Jiayu-G3 SAR értéke: 0,317 W/kg
A G3S "köntöse" -például az antennája- ugyanolyan mint a G3-é, a komm.chip pedig kisebb adóteljesítményű ha jóltudom (mt6620 a g3 és mt6628 a g3s)
(Ez a belinkelt SAR-shield szájt milyen információkat
közöl, csináltak vajon méréseket vagy sacc levelekből születik az adatbázisuk?) -
Groovebaby
tag
válasz
Balu027 #51886 üzenetére
Bár nem dual sim-es, de nekem 2 ZTE telefonom is volt, az egyik a blade több, mint 2,5 évig volt nyúzva, szanaszét hekkelve, annyi, hogy a beszédhangszórója kicsit kezdett torzítani, azt még gariban megcsinálták, de amúgy úgy adtam el, hogy hibátlanul működött.
Mondjuk fura, mert a nokiáim után egyik telefonomat se vittem szervízbe -
janaman01
addikt
-
sunavlys
senior tag
válasz
Balu027 #51875 üzenetére
Na igen ez még kérdés.
Bár eldöntöttem, hogy veszek egy kínai telefont, de van bennem félsz, hogy legkésőbb a garancia lejárta után bedöglik (közben még hagyján
).
Az a helyzet, hogy nálam nem évente cserélődnek a telefonok, hanem 2-3+ évenként. Jó lenne, ha ennyit kibírnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged