- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest