- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
-
Ajánlott levélként adtad fel? Ha igen, akkor próbáld meg a blankettát beküldeni nekik, htha elfogadják (nem kell elfogadniuk, de volt már rá példa, hogy megtették). Egyébként amikor postázod, akkor lehet kérni a postán egy papírt, ami igazolja, hogy innen küldted vissza javításra (nem emlékszem a nevére). Olyat nem kértél a postán? Azzal lehet igazolni, hogy ne kelljen fizetni megint.
-
Én is agyaltam rajta, pont a 20USD kedvezmény miatt, csak nem tudom meggyőzni magam, hogy miért vegyek egyet. Gyorsabb, erősebb nem nagyon lesz a telefon az általam használt programok esetén (az MTK6589 + 1GB RAM vs MTK6589T + 2GB RAM esetén sem láttam semmi különbséget, mivel nem használok semmi olyat).
Szóval azon kívül, hogy elmondhatom magamnak, hogy most már 8 mag van benne és 1,7GHz-en is képesek pörögni, más okot még nem találtam arra, hogy vegyek újat. Egyébként és a Neken N6+ és a Note klón N3+ készülékeket nézegettem... -
Sanyaman
tag
Na igen, de a THL kint nem számít noname garázs gyártónak, legalábbis eddig korrekten tüntettek fel minden infót a cuccaikról, ha jól emlékszem. Ezért nem értem most ezt az akksi méretkülönbséget. A vonalkód meg lehet szimplán egy sorozatszám is szerintem. És igen, tényleg itt is a méret számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest