Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_gabor
tag
Elég jól lement a lenovo vibe X2 ára (228$)
Melyik telefon éri meg jobban X2 vagy Jiayu S3 (Használhatóság ,megbízhatóság, firmware frissítés (ebből a szempontból a lenovo elég jó szokott lenni)) ? -
sz_gabor
tag
A jiayu S3-nak elég kékes színűnek tűnik a képernyője ezen a videón.
-
sz_gabor
tag
Van valakinek tapasztalata Lenovo VIBE X2-CU telefonról? Most kuponnal 309$ (+áfa) lehet megvenni a Tmart.com-on.
-
sz_gabor
tag
Előrendelhető:
XIAOMI MI3 telefon 343$ (37000 AnTuTu pontszámmal amivel első az AnTuTu Benchmark listáján)THL T100S IRON MAN OCTA CORE 272.31$
Nem tudom mennyire megbízható bolt a maomaomall.com de van Paypal és Live Chat.
Egy olcsó de egész jónak ígérkező telefon.
Doogee Turbo DG2014
Boltok:148.99$, 154.99$ , $155.99[ Szerkesztve ]
-
sz_gabor
tag
válasz RVR400 #30267 üzenetére
C2-es az embléma és a zopo felírat a hátlapon fent van.A 980-on itt van.
Vicces hogy a képek szerint a 980-on van a yunos.com felírat ami a Aliyun OS-re utal ez pedig a C2 eredeti renszere. De én is a felül emblémás C2-est kaptam amin nincs yunos.com felírat.[ Szerkesztve ]
-
sz_gabor
tag
válasz instantwater #30246 üzenetére
A paypal nem fogja automatikusan visszautalni a pénzt a te panaszodra hanem vitát kell nyitnod.
A bolt meg majd azt mondja bocs tévedett de nézd meg más boltba is ennyibe kerül a C2 ,vagy tartsd meg vagy küld vissza a saját költségeden és visszatérítik a pénzt.(Az emberek 90% biztos hogy nem fog a visszaküldéssel kínlódni, hetekig várni hogy visszautalják a pénzt, esetleg azt mondják sérülten érkezett vissza és lefényképeznek egy törött c2-est).
Ráadásul mivel 980 szoftvert tesznek a gépre még a belső memóriát is 16GB-nak írja és a telefont zp9800 típusnak ismeri fel minden
Sokan nem ismerik fel a különbségeket szürke(980) ill. fekete(C2) belső szín,máshol a hátlapon a felírat (még a fastcardtech is keveri nézd meg a képeket néha fenn (C2) néha lent (980) van az embléma és a felírat) és a fémes résznek más a struktúrája.(a 980 finomabb a c2 kicsit durvább).
Ez nem tapasztalatból íróm mert eddig se a boltokkal (igaz a fastcardtech-től még nem rendeltem) se a paypalal nem volt problémám de az ördög nem alszik(és a netten lehet olvasni elképesztő dolgokat a vásárlásokkal kapcsolatba) jobb egy megbízható boltból vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
sz_gabor
tag
Egy kis ZOPO C2 videó.(egy kis iphone, S3 összehasonlítás, majd gyári törésteszt)
Vagy a videó letöltése -
sz_gabor
tag
válasz justaview #29085 üzenetére
Nekem tegnap megjött a zopo c2-es.
Az antutut rosszul tudod 12000 és ne hidd hogy rosszul futtatja a játékokat.
Az antutu teszt nem minden.Hasonlíts össze egy A31 (Onda V972) csak 11500 antutu pont ,és egy RK3188 (Cube U9GTV) Quad Core 16000 pont és mégis az A31 futtatja jobban a játékokat.Fandango: A zene és hangok mind a hangszórón mind fülhallgatón nagyon szépen szól.(Hangos és nem torzít.)
gyuszito: Real Racing 3 akadás nélkül működik. Egy videó róla.(Nem saját)
Mint írtam tegnap kaptam és ma amikor a wifit bekapcsoltam jelezte hogy frissítés van a rendszerre le akarom-e tölteni. Letöltötte és újraindítva automatikusan frissítette magát a rendszer a 21-i firmware-re.Van egy program is telepítve lehet frissítést keresni.
Ha valakinek kérdés van megpróbálok válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
sz_gabor
tag
A MT6589T (1.5GHz) UMI X2 nem biztos hogy mostanában lesz csak a sima MT6589 (1.2GHz)-os.
Ez a cikk szerint csak néhányat gyártottak a kínai piacra, és lehet hogy még néhány hónap mire elegendő processzor rendelkezésre áll.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest