- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
To_Pet
tag
Hello!
Erre tudna valaki valami bölcset mondani?:Na most odáig jutottam, hogy ha T-mobileos kártyán (ez a fő kártya slot) beszélek, akkor becsörög a telenorosra (ez a sima gsm slot) érkező hívás. Viszont ha a telenoroson beszélek, akkor nem jön semmilyen értesítés. De még a hívó telefonon sem (másik telenoros készülék) jelez semmit, egyszerűen csak szétkapcsol. Ha ez így a normális működés, akkor mégis csak két telefont kell hordanom magammal
-
To_Pet
tag
válasz
Laza... #74014 üzenetére
Na most odáig jutottam, hogy ha T-mobileos kártyán (ez a fő kártya slot) beszélek, akkor becsörög a telenorosra (ez a sima gsm slot) érkező hívás. Viszont ha a telenoroson beszélek, akkor nem jön semmilyen értesítés. De még a hívó telefonon sem (másik telenoros készülék) jelez semmit, egyszerűen csak szétkapcsol. Ha ez így a normális működés, akkor mégis csak két telefont kell hordanom magammal.
-
To_Pet
tag
Bocsi, de már nem tudtam szerkeszteni.
Mivel a telefon dual stand by, ezért kipróbáltam, hogy egyik kártyát a másikra irányítottam és bekapcsoltam a hívásvárakoztatást. Amikor megpróbáltam hívni az egyik kártya használata közben a másik kártyát, semmilyen visszajelzést nem kaptam. De még azt sem, hogy a szám nem elérhető. Erre van valami megoldás?
-
To_Pet
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is beléptem a 2 sim kártyás telefonok világába egy Prestigio Multiphone DUO 5044-es telefonnal és lenne néhány kérdésem:
Az egyik, hogy van-e valami jól testre szabható, 2 kártyát kezelő tárcsázó?
A másik, hogy megoldható-e, hogy mind a két számmal tudjak viberezni?Esetleg ha van valami javaslatotok, hogy milyen progik hasznosak 2 SIM kezeléshez akkor azt is szívesen venném.
Esetleg, ha van olyan widget amivel lehet egy érintéssel váltani a 2 kártya között akkor nekem az is megoldás lenne a tárcsázóra. Bár rootolni nem szeretném egyelőre a készüléket.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged