- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Tejes Pite #53305 üzenetére
Köszi, kerestem, nem kevés helyen. Nem csak write only user vagyok. Csak éppen olyan tulaj nem mondta még akinek voda netje van. Sajnos a legtöbb helyen pedig azt írják hogy nem tudja. nem kérdeznék ha nem ennyire ellentmondóak lennének az infók. Neked ilyen van Voda nettel azért tudod? Mert ha igen akkor köszönöm az infót. Ha nem akkor mindegy. Álatalában sokan osztják az észt, hogy egy haverom szerint ilyen-olyan valami, vagy már látta egy nagyon külföldi újságban, stb.
Én csak akkor mondok konkrét véleményt ilyen jellegű kérdésekre ha tapasztalatból tudok beszélni, mert az a valós segítség félrevezetés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest