Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekko83
csendes tag
Vagy esetleg erről:
http://www.fastcardtech.com/Aiphone-i5s-PlusMelyiket vegyem meg?
-
gekko83
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a telefonról:
http://www.fastcardtech.com/Goophone-i5S-Android-Phone -
hclaci
csendes tag
2013.09.16
11:16Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.09.27
09:23Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.27
09:39Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.27
11:48Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureNa így ha minden jól megy jövőhéten itt lesz a kis THL W8S-em.
-
-
Akinek van THL W200 ra tokja, kérem dobjon egy pmet.
Köszi -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #48893 üzenetére
Én is ezért szeretem a kicsike THL W100-am,mert különlegesnek számít itt.
Baráti társaságból még év elején mindenki óva intett a kínai vackoktól,de én vállaltam a kockázatot.Azóta a társaságban van még egy W100-as és egy POMP W88 is.Na az aztán igazi noname,de meglepően jó. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48889 üzenetére
Jaj, 4", 4 mag , 2GB RAM, 8GB ROM
-
FatalEror
addikt
válasz
CoolBoy323 #48891 üzenetére
Elfelejtettem,hogy ide az értelmiség,a felső 10000 jár,aki már túl lépett azon,hogy csak az itthon ismert vállalatok tudnak telefont gyártani,és a kínai occó vacak.
És ugye le sem kell írnom,hisz evidens,hogy csak viccelek. -
FatalEror
addikt
válasz
CoolBoy323 #48889 üzenetére
Gondolom nem is cél,hisz akkor a többit nem venné meg senki,ez senkinek sem jó biznisz.
-
FatalEror
addikt
válasz
CoolBoy323 #48887 üzenetére
Hát úgy sem most fog megjelenni,szóval tervezhettek volna bele egy FHD kijelzőt,meg 2GB ramot,habár utóbbi jobban izgat,de legalább ne csak kívül legyen csúcs hanem belül is.
-
FatalEror
addikt
Ez is úgy fog érkezni,mint a G4?
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #48880 üzenetére
Álmaim netovábbja... :-)
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48880 üzenetére
Érzed már?
-
CoolBoy323
nagyúr
Jóska vagyok én?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48878 üzenetére
Az 100 USD körül lesz?
-
gekko83
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Venni 1 Iphone5 Kinai Koppintást Android rendszereset kb 100$ körül. Tud nekem valaki ajánlani valami tuti jó, megbízható telót? Olyan eladótól akitől már rendelt valamelyikőtök...
Köszi előre is a segítséget mindenkinek! -
dinin
tag
Volt már valakinek olyan, hogy egyszer csak nem kívánt alkalmazáok települtek a készülékre?
Kb két hetente van valami olyan amit nem én telepytettem. Általában valamilyen kínai gagyi app. -
tigri44
tag
Sziasztok! Amoi a862w rendelt már valaki? Az mtk procis készülékek gps gondjai miatt keresek más soc-al szerelt készüléket.Ez nem néz ki rosszul,esetleg van valakinek tapasztalata vele?
[link] -
gjoe
addikt
válasz
Atti0925 #48847 üzenetére
A böngészés sebessége,minősége jó. Minden alkalmazásnál működik az ellforgatás, kivéve valamiért a droid főképernyő nem hajlandó elfordulni, de az nem zavaró.
A zenehallgatásról nem tudok nyilatkozni, a telót a lányom használja. ( nem panaszkodott).
Ha jól tudom mindkét foglalat tudja a 3G-t.
Tok nincs hozzá. Mi is mobilosnál vettünk hozzá univerzális tokot. -
Lenovo P780-ra van magyar stabil frankó rom? Illetve a gps az hogy működik rajta? Lehet mégis csak e mellett voksolok, ma végre volt időm próbálgatni 4 colos telefonokat MM-ben. Csak szinte mind le van jelszavazva.
Sok gyökér kiskölyök ezzel szórakozik.
-
framling
tag
Hi!
2 giga RAM-os dual sim-es telót tudtok ajánlani?
köszi -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
instantwater #48760 üzenetére
NEO N003:
A kategóriáján belül tényleg jó képeket csinál.
Tényleg két mikrofonos.
Tényleg jól szól rendes fülessel.
A Wifi és a BT megfelelően érzékeny, a kijelző szép, de ezt is vártuk.
OTG, MHL működik, de pl külső vinyóval elbuktam, mivel hiába kapott kívülről is betápot a vinyó, a NEO egyszerűen leszívta róla a szuflát. SSD-vel ugyan-ez. Sima pendrive-val, egérrel, billentyűzettel nincs gond.
Nem tudom más készülékekkel mi a tapasztalat, a hétvégén majd ránézek a többire is, mert nagyon meglepődtem.Az NFC-s pletyka már rég felröppent, de nem lesz NFC-s verzió. Az már túl szép lenne.
Negatívum is van: legalábbis a mostani fw-rel az Epic Citdelben botlik. Telepítés után csinál egy 54 fps-ses benchmarkot, de ha még egyszer lefuttatod, belagol és leesik 20 alá. Dalvik törlés nem segít, uninstall/reinstall nem változtat semmit. Egy két nap múlva magától visszakúszik 40 fölé és úgy is marad, de nem lesz többé 50+. A fene se érti.Az akkuról már raktam fel eredményt a táblába, mint ahogy a FAEA F2-ről is.
Az látható, hogy egy sima HD-s modellel nem tudnak versenyezni (Jiayu), de egy normál nap átvészelésére még az F2-es is simán képes, pedig az csak 2300 mAh-s aksival rendelkezik,
Btw, a FAEA vakuja brutál. Lenyomja még a W910-es Haiert is, ami azért meglepő, mert az eddig az összes kezemen átfutó mtk csipes cuccot alázta.Jut eszembe: Cappa! Ha küldök dolgokat, akkor tudnál csinálni latin betűkkel operáló cwm-et hozzá (NEO) Gyárilag ugyanis a Kyle féle C3-massal érkezik, amit ugyan kezdek megszokni, de tyúklábas a lelkem és így elég könnyen mellé lehet nyúlni...
-
hunaqua
addikt
Az lenne a kérdésem,hogy feltettem a Lenovo P780-ra egy Custom Rom-ot,ami eddig tökéletesen működik,csak az értesítési Led része nem. Ez nem Lenovo típusú Rom,hanem egy "sima" JB 4.2.Ebben van vajon valahol beállítási lehetőség,vagy a Rom nem tudja ezt a funkciót?
-
Maximum1
őstag
Itt a 40$ felár azért van mert a gyártó a lenovo?
A többiek max 100$ ért nyomják az mt6572-öt.
Még egy újdonság a Lenovo-tól.
Gondolom ezekkel készül a magyar piacra. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #48828 üzenetére
Hainan-oznak , de ha a kuli-munkára és az állandó kommunista-szombatra gondolok akkor Hajnanozzanak
-
-
Atti0925
tag
Tronsmart TS7 tulajokhoz lenne pár kérdésem:
-böngészés sebessége,minősége milyen,elforgatva is lehetséges?
-milyen a zenehallgatás minősége fülessel(visszaolvasva,egy hsz volt,aki megemlítette),esetleg bluetooth sztereó fülessel vki?
-a normál v a micro sim foglalat a 3G-s?
-talált már vki hozzá tokot,v valamilyen "védő eszközt"?
Előre is köszi -
válasz
doongoo #48843 üzenetére
hát a teljes rendszerbackuphoz már kell a root, anélkül nem megy
Kivéve CWM-ből. Ha van CWM és nem root-olt a telefon, attól még a CWM ment.Root jog nélkül pedig a már említett SP flashtool-os mentést lehet még használni, ami jóval többet képes menteni, mint a CWM (ami logikus, hiszen nem azonos céllal készültek).
-
doongoo
addikt
válasz
monalala #48834 üzenetére
hát a teljes rendszerbackuphoz már kell a root, anélkül nem megy, de a gyári ROM az biztosan visszarakható a megfelelő szoftverrel (SP Flashtool). Persze ehhez először meg kell szerezni a gyári ROM-ot valahonnan. Framaroottal (ez tud unrootolni is) talán már lehetne ezt is rootolni vagy eroottal (ezek a legegszerűbb módok) és aztán mehet egy backup a playstoreban elérhető online nandroid backup appal (ehhez nem kell cwm sem). Progifagysztással nagyon nem tudsz elrontani semmit, ha már csináltál ilyet és körültekintően csak olyat fagyasztasz, amiről tudod, hogy micsoda
-
Roland06
aktív tag
Üdv all!
Tudna valaki tanácsot adni , hogy melyiket válasszam?
Cubot one vagy Jiayou G3(SvT)!!!!!!!!!???????????
Az elképzelésem a köv. lenne :
Kb.:50e ft -om lenne rá. HD kijelző 4,5 v. 4,7coll 1Gram , "nagy" akksi de vékony legyen a teló.
Nem tudom a Jiayou milyen vastag (nem fogtam még a kezembe) mert a többi paraméter az tökéletes lenne.
Ha valaki tudna hasonló paraméterekkel más telót azt is szívesen fogadom!
Előre is köszönöm! -
-
monalala
aktív tag
Sziasztok,
Ezt a telót szeretném megvenni, de előtte azért kérdeznék valaki hozzáértőt egy pár dologról.
Olyan progi kellene amivel még root előtt le tudnám menteni a rendszert ( és persze vissza is tudja állítani)
és azután a rootolást is meg szeretném csinálni. CWM-et egyenlőre nem szeretnék feltenni, mert elsőkörben csak progik fagyasztására és reklámok kiírtására kellene a root. A lényeg az lenne, hogy ha elrontanák valamit akkor vissza tudjam rakni a gyári root mentes romot a telóra. Az összefoglalóban találtam leírást, de az nem jó, mert az van írva, hogy 4.1 felett nem müxik. Melyik progival lehet mentést csinálni az MTK6572-ről JB-n rendszeren? Bocsi, de még nem volt kínai telóm és nem szeretném levélnehezéknek használni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Hybryd
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo telefonom, szeretném gyári alapértékekre visszaállítani a telefont.
A Gyári adatok visszaállítása lapon először felajánlja a biztonsági mentést készít. Akár kérem, akár nem, a "Telefon visszaállítása" gombra továbbmegy egy figyelmeztető ablakra, ahol nyomom a "Minden törlése" gombot mint süket a csengőt, de az égvilágon semmi sem történik.
Ez mitől lehet? Adott akksiszint alatt esetleg nem engedi? Vagy az a baja hogy nincs google fiók regisztrálva a készüléken?
A hatása amúgy a "hardveres" (hangerő+power gommbal előjövő "bootmenüben" kért) factory resetnek is ugyanez lenne? -
ZaXXoN
tag
válasz
instantwater #48828 üzenetére
A szombatok viszont munkanapok, cserélnél?
-
-
Micsek
csendes tag
Mától 10 napig Nemzeti Ünnep Kínában. Rendeléssel érdemes várni.
Gyuri -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #48814 üzenetére
azt jól gondolom vajh hogy ugyebár van az aksin ez a kód GB/T18287-2000, és ha hasonló jelűt nézek nagyobb kapacitással elvileg jó lenne, pl ő.
-
Athoszka
tag
Sziasztok,
A minideal-hez küldök vissza telefont garanciába. Érdemes ilyenkor még visszanyitni a paypalt hibás készülékre hivatkozva?
Köszi,
-
LGyuri
tag
válasz
CoolBoy323 #48810 üzenetére
Látom, már megy is a levesbe a Doogee
-
Proli
tag
Én is hozzászolnék egy kicsit....
Nálunk 5 Mp-ben is hajlandó fotózni a telefon, úgyhogy nem 3Mp-es a kamera.
Az akksi tényleg túl könnyű ahhoz, hogy 2000-es legyen, de felőlem 1000-es is lehet, több mint 2 napot elmegy töltés nélkül (0 játék, átlagos mennyiségű telefonálás és kevés wifi).
Az érintésre viszont elég nehezen reagál - határozottan kell nyomkodni - valamint asszonypajtás arra is panaszkodik, hogy amikor valamilyen program használata után kilép a főképernyőre és el akar indítani egy másik alkalmazást, nagyon sokat molyol, olyan, mintha lefagyna egy kicsit. Mint amikor kevés a memória. A hangszóró szerintem jól szól, tisztán, de elég halkan lehet hallani benne telefonáláskor a másik felet, valamint a mikrofonja is elég halkra van állítva szerintem. Ha lesz időm, majd fel hangosítom neki ezeket és a memória gondnak tűnő problémát is megnézem, szerintem orvosolható.
Amúgy szép és jó minőségű telefonnak tűnik.....ja és marha könnyű. Nőknek ideális. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #48770 üzenetére
Ha ez is olyan, mint a GT99, akkor az előnézet mérete beállítást próbáljátok meg állítgatni, hátha úgy beadja az 5 megapixelt.
-
Epsylon
aktív tag
Nahh? Megvan már a C11-es? Én is egy olyanon gondolkodom. Árban nagyon megéri.
Sony Xperia ZR másolat, de nekem jobban tetszik, mint a ZR, mert a gombok a kijelző alatt vannak külön és nem a kijelzőből vesznek el egy sávot. Nem is értem, hogy a Sony miért nem így csinálta... -
RVR400
veterán
válasz
Ha pontosak a színek a linkelt videón, akkor a sárgán biztosan látszik, hogy nem IPS panel.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
csibe1
addikt
(#48809) GIJoe és (#48810) CoolBoy323
Akkor most IPS vagy sem a kijelző?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Esetleg meg tudnád mérni az akku méreteit?
Én szoktam figyelni az akku külső méretét is,
számomra többet elmond a külső méret mint a ráírt mAh.
Ebben az elméletben a Magyar gyártású BL-5F akkut vettem (Nokia N95) alap értéknek.
ami 950mAh-s, méretei:46mmx39,5mmx5mm, ami kb.9cm3(köbcm).
Ebből azt a következtetést vonom le hogy 1cm3 akku reálisan 100-110mAh teljesítményre lehet képes,
a kínai akkukon viszont nagyon vad számok jönnek ki. -
-
GIJoe
addikt
Doogee Collo DG100 beszámoló
- Itt minden megtalálható hozzá, ami kellhet (Orosz topik)
- illesztések minősége rendben (kivéve a töltő csatlakozója alatt nagyon vékony, könnyen törik)
- home kapacitív gombja nem mindig akar működni
- hátsó kamera 3 MP 5 Mp helyett
- a hangszórója, kicsit dobozos éles hangú (nekem)
- a kijelző tuti hogy TN, ezen a videón jól látható, tovább készítettem egy borzalmas képet, amin max a színek telítettsége látszik, jobbra az IPS...
- az akksija túl könnyű hogy 2000 mAh legyen, 1200 körül lehet a valós
Ez van ráírva: Standard:GB/T18287-2000 Voltage 3,7V tehát egy huawei aksit megeszik elvileg, illetve létezik ilyen kóddal Hua aksi azonban 1200 mAh kapacitással...
- működése pörgős, gyors simán le lehetne underclockolni 1 Ghzre (jobb fogyasztás nagyobb akku..)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #48806 üzenetére
Nem hiszem én sem, h tényleg kiadják... Teljesen új a G4 is, szerintem azt sem győzik gyártani a G3S mellett.
De ne legyen igazunk
Az S1-ről már kiderült korábban, biztos nem láttad, h csak single sim-es lesz, mini írja rosszul dual simesnek
A G5 meg undorító szifon klón!! Ezzel a kopizással akkorát esett a szememben a jiayu
-
válasz
CoolBoy323 #48805 üzenetére
Sok mindent terveztek már ők...
Nem bánnám, ha ezúttal sikerülne is nekik, de ha Jiayu, akkor csak az esetben hiszek nekik, ha már a kezemben van a telefon.
MOD
A videó alapján a rossz hír: S1 Single SIM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest