- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
PeetR #109056 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár. Én tegnap rendeltem a xiaomiforsale-tól azt írták van készleten de azóta sem változott a rendelés státusza még mindig csak annyi hogy fizetés elfogadva. Ha holnap reggel sem változik akkor lehet, hogy elgondolkozok rajta, hogy lemondjam a rendelést onnan és megrendeljem innen. Innen biztos, hogy az eu-ból küldik?
-
Honnan rendelted a telót? Nekem is tetszik ez a Cubot C11, gondolkodom egy ilyen készüléken, formára nagyon bejövős, azonban a felbontásáról ellentmondó információkat találtam. Hivatalos oldalon, illetve több oldalon 960*540-et írnak, de például amit te linkeltél ott és máshol is 854x480, ami azért valljuk meg nem teljesen mindegy.
A kijelzője valóban IPS lehet? Van itt egy vidi, 3 percnél elég fakónak tűnik a kijelző színe a másik készülékhez képest.
A másik dolog a 3g támogatás hiánya. Ilyenkor ugyanúgy tudok használni a 2. foglalatban mondjuk egy netes sim kártyát csak lassú lesz a net? Tehát gprs és edge módban lehet használni vagy hogyan működik ez? Viberezni lehet meg jó lassan böngészni, ha muszáj?
Várom a beszámolót! -
Epsylon
aktív tag
Nahh? Megvan már a C11-es? Én is egy olyanon gondolkodom. Árban nagyon megéri.
Sony Xperia ZR másolat, de nekem jobban tetszik, mint a ZR, mert a gombok a kijelző alatt vannak külön és nem a kijelzőből vesznek el egy sávot. Nem is értem, hogy a Sony miért nem így csinálta... -
interstate76
addikt
Szuper. köszönöm a választ!
Más: rendeltem egy ZTE V889S-t az Antelifetól, meg is jött, de nekem ennek a mikrofonjával is gondom van (mint korábban a Jiayu G2-ével), de ezúttal használható, csak arra panaszkodik akivel beszélek, hogy olyan a hang, mintha egy pincében lennék. Lehet ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest