- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
b0bcat: Honnan tudom meg biztosan melyik belső van benne?
fateless: HSDPA-t délután megnézem, most nincs nálam a teló.
sasa311: Én is gondoltam már rá hogy talán nincs is benne GPS chip. Ha szétcsavarozom látszik?

-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Nem írnám le az egész történetet, de a lényeg hogy most nálam van egy Samsung S3 replika telefon. Külsőleg mint az igazi, csak "kicsit" silányabb. Na de nem is ez e lényeg.
1 nap googlizás után kiderítettem hogy ez tulajdonképpen MT6575, vagy más néven MTK6575 névre hallgató telefon, továbbá sikerült rootolnom.
A probléma a következő: a telefonon nem megy a GPS. Próbáltam már mindent. Egész egyszerűen valami mintha hibás lenne magában az androidban. Persze lehet a telefon a szar.
Van egy leírás miszerint a Mobileuncle tools-ba be kell lépni az engineer menübe, majd ott a YGPS-be lehetne állítgatni. Viszont ha oda belépek, akkor a következő hiba jön: "JE, Can not finde some packages. Please report to RD. Thx."
Ebből következtettem arra, hogy valami a rom probléma lehet, ki tudja ki buherálta már, ezért arra gondoltam rá kellene varázsolni egy másikat rom-ot és kipróbálni azzal.
Jelen pillanatban a 4.1.9 van rajta és lövésem sincs hogy menjek vissza, verziót, vagy hogy rakjam újra ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- Kedvenc zene a mai napra
- Óra topik
- Társasjáték topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő