Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz oroszlan12 #26575 üzenetére
Nemtudom mit hittél, de az mt6575-ös telefonok romjai nem kompatiblisek egymással, mert 1000féle különböző hardverrel szerelik őket, mivel próbálkoztál, flashtoollal? ha igen, miket próbáltál rárakni? recoverybe be tudsz lépni? (power gomb +vmeik hangerő nyomása egyszerre kikapcsolt állapotból általában) Amég nem csak a fekete képernyő van addig nincs teljesen veszve a helyzet de találnod kéne hozzá romot ami ennyi infóval nem lesz könnyű...
szark.: nah látom megelőztek, így már azért jobb hogy megvan és vannak hozzá romok
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
iMaverick
addikt
Az egyik orosz oldalon találtam ezeket:
A készülék fotókat nézd meg alaposan, hogy biztosan olyan-e, mint ami nálad van?
(Annó a Haipai-omat AS3 Ultimate néven kaptam... Vakartam is a fejemet, hogy ez most mi a fene?)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
Huh, akkor ott baj van! Mondjuk az reményre ad okot, hogy egyáltalán bekapcsol: annó amikor kinyírtam a saját Haipai-omat egy nem rá való rom-mal, akkor be sem kapcsolt. Egyáltalán.
Így marad a keresgélés, hogy konkrétan milyen típusod lehet? Másfajta rom nincs? (Mármint amit ilyen N8000-nek írnak.)
szerk. Ez a ketyere?
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest