Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
sasa311 #16923 üzenetére
Várok vele picit, utána visszautaltatom ha kell. De nagyon úgy tűnik március közepe lesz belőle. Meg amúgy is inkább feketét vennék
Panda tényleg lassú, de van amikor meg gyors.
Az első tablettel nekem is borzasztó sokáig tartott az ingyenes China post. Soká is küldték meg soká érkezett (2 hónap), következőnek Singapore postával 2 hét volt, 3. alkalommal meg vártam hogy postázzanak, de nem adták fel másfél hétig, meg közben én is meggondoltam magam, szóval azt visszautaltattam.Figyelek, nehogy baj legyen, ne aggódjatok
A "Reviews" menüpont alatt vannak kérdések, és ott március közepét mondanak, szóval nagyon valószínű a visszautalás.
Viszont hogy ne bukjak az átváltáson, meg a tranzakciós adód triplán, ezért levetetem a hitelkártyám PayPal-ról hogy rajtamaradjon az összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest