Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
"Természetesen a kérdésem az lett volna, hogy ICS alá bevarázsolható-e valahogyan az az apk."
Nos kipróbáltam. ICS-re szerintem nem jó, mert nem működik. Nem indul el a kamera alkalmazás. Azt írja leállt, de el sem indult.
Visszatettem az eredeti .apk-t, de a drájver stb. fájlokat hagytam az orosz barátainktól kapottakat, működött azokkal is. Itt a kamera appal van a gond. Talán hiányolta az odex fájlt. (?) Mint tudjuk, azt nem kaptunk, mert a JB-ben nincsenek külön odex fájlok.
Sejtettem, h nem fog menni, már több ilyen kísérletem volt régebben. Azért egy próbát megért a bizonyosság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Akvarisztika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszatettem az eredeti .apk-t, de a drájver stb. fájlokat hagytam az orosz barátainktól kapottakat, működött azokkal is. Itt a kamera appal van a gond. Talán hiányolta az odex fájlt. (?) Mint tudjuk, azt nem kaptunk, mert a JB-ben nincsenek külön odex fájlok.