-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
sziasztok van egy 5i nevű iphone clonom elvileg 1500 as aksival.
Egész este töltöm leveszem felszállok a vonatra elkezdek cikket olvadni +2-3 perc telefonálás míg be nem érek Pestre ez kb 40-42 perc ezalatt a telefon lemerül 12-15% ra ( 2 sim , mobilnettel közepes fényerő csak chrome böngésző kis facebook) a telefon 3 hónapos.
Ez mennyire normális? Esettleg lehet rendelni másik vagy jobb aksit? mivel tokban van az sem zavar ha nem megy rá a hátlap köszönöm -
attila199207
tag
Sziasztok a kérdésem csak részben kapcsolódik ide de felteszem.
Egy kínai "csodát" nyúzok ami hajlamos akár 3-4 óra alatt is lemerülni (5i) szóval létszükséglet egy külső akkumulátor. Magyar webshopokban nézelődtem, 5000mAh körüli kerül 8-9 ezer forintba amit sokallok.
Kell ennyi minimum mert van hogy 2 napig sem jutok konnektor közelébe, illetve nyáron sátrazáskor jól jönne.
Kínai webshopban elég nagy a szórás, de ennyiért van 3000mAh-s de akár 10-15 ezres is. Kérdésem, hogy ezek, hogy bírják az igénybe vételt, mennyire gyorsan következik be a memória effektus? Minél nagyobbat szeretnék, de csak amíg nem megy a hordozhatóság rovására. Maximum méret a 2.5" hdd nagyság vastagságra maximum a kétszerese. Egy webshopból rendeltem eddig, ebben megbízok az pedig ez szóval innen is szeretném megrendelni. Valakinek van bármilyen tapasztalata valamelyik termékkel? Ajánlani tudnátok közülük?.Köszönttel
Attila -
attila199207
tag
Sziasztok egy i5 nevezetű kínai csodának vagyok a tulajdonosa, remek kis telefon.
Csak a 4.1 android hiánya zavaró. Esetleg másik telefonra való romot feltehetek? (mtk 6577 512Mb ram )
Úgy hallatom a Hero H2000+-ra kijött, az pedig 99%ban megegyezik az enyémmel.
Mit tehetnék, hogy az enyémen is jelly bean fusson? -
attila199207
tag
Sziasztok uj kinából rendelt dual simes telefonom elég gyorsa merül. Azt irja a cella készenlét( remélem így mondják magyarul nekem angol) hogy 47% az mit jelent? Hogyan lehetne csökkenteni?
-
attila199207
tag
vettem egy kinai telefont de sajnos magyar nincs benne hogyan tudnam magyarositani?
-
attila199207
tag
Sziasztok rendelnék Kínából 2 simes telefont.
iphone formája nagyon tetszik, sok videót néztem és soknál pl nem a középső gombra kell életre a kijelző és hasonló apró de zavaró dolgok vannak . Jelenleg melyik a legjobb androidos iphone clon?Akkumulátorokban is hatalmas a szórás találtam 1000mAh-1680mAh ig ami lényeges különbség. Ezt [ezt] néztem ki vagy van ennél jobb ? Esetleg olyan ami szintén 2 magos de 1GB ramos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest