Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Várok vele picit, utána visszautaltatom ha kell. De nagyon úgy tűnik március közepe lesz belőle. Meg amúgy is inkább feketét vennék

Panda tényleg lassú, de van amikor meg gyors.
Az első tablettel nekem is borzasztó sokáig tartott az ingyenes China post. Soká is küldték meg soká érkezett (2 hónap), következőnek Singapore postával 2 hét volt, 3. alkalommal meg vártam hogy postázzanak, de nem adták fel másfél hétig, meg közben én is meggondoltam magam, szóval azt visszautaltattam.Figyelek, nehogy baj legyen, ne aggódjatok
A "Reviews" menüpont alatt vannak kérdések, és ott március közepét mondanak, szóval nagyon valószínű a visszautalás.
Viszont hogy ne bukjak az átváltáson, meg a tranzakciós adód triplán, ezért levetetem a hitelkártyám PayPal-ról hogy rajtamaradjon az összeg. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A "Reviews" menüpont alatt vannak kérdések, és ott március közepét mondanak, szóval nagyon valószínű a visszautalás.