- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Kellet mint egy falat kenyer....
Üdv.: kóóó!
-
kovjoe
aktív tag
Csak azt a fekete keretes kijelzőt tudnám feledni .
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
prolad
addikt
Szép volt lenovo, már a xiaominál se értettem amit a note vonalon csináltak, de ez még azon is túltesz.
Maga a telefon tetszik (kivéve a csúnya fekete ketetet) kíváncsi vagxok mit tud a p10 az x10-zel szemben. -
legiaap
félisten
Kezd igen unalmas lenni már ez a formaterv. Nem egy gyártónak így néz ki a telefonja...
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wesder
félisten
Az a fekete keret arra szolgàl, hogy kikapcsolt képernyőnél nagyobbnak tűnjön a kijekző. Tudom semmi hasxna nincs, de nekem tetszik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bAtt001
addikt
bár ne is láttam volna, ezért nem veszek sosem világos, fehér telefont mert undoritó ez a keret mindegyiken, nexus vonal a legjobb szerintem ahol a világos telefonnak is fekete az előlapja teljesen. meg mondjuk a k4ből kiindulva ebben sem hiszzem h ki lennének világítva a gombok ami nagy kár szerintem
-
wolfman
veterán
Pont ez a baj vele. Csalás.
Hogy említitek a formatervet, amit már több gyártó is lerágott, olyan érzésem van, mintha lenne egy titkos szerződés, hogy a Kínai telefonok mind csak unalmas, sablonos külsővel jelenhetnének meg, mert különben jön a Samubácsi meg a haverjai multicégek és odacsapnak ha jobb lesz meg kelendőbb mint amit sokkal többért ad egy nagyobb cég. Már remélem lehet érteni!?
Lenovo csinált egy telefont, amit én is vettem, A916. Nekem szinte tökéletes a formaterv, viszont a teljesítményével vannak gondok meg a támogatottsággal. Ahol a támogatás és teljesítmény van toppon Lenovonál (meg még sokan másoknál), ott meg a formaterv olyan sablonos, hogy kezembe nem venném, mert már a reklámfotókon unalmas.
Komolyan olyan hibákat meg baklövéseket ejtenek a keletről érkező telefonoknál, hogy logika az nincs benne, de mintha rájuk lenne szólva, hogy túl jó ne legyen, így direkte elb@sznak valamit, hogy azért ne legyél magabiztos a vásárlásban. Ilyen a fekete kávás kijelző. Soha, semmilyen értelme nem volt, tutira kapják is a vásárlóktól az ívet miatta a cégek, de csak képtelenek elhagyni. És hagyjuk már ezt hogy az ujjunkkal belenyúlnánk véletlenül, mert hülyeség.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kovike
tag
Nekem a K4 Note jobban tetszik...
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
Beri78
őstag
majdnem mindenki most ezt a formát nyomja - de szerintem szép
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Szabcsizz
őstag
Nem lett rossz,de sokkal inkább egy LeTV Le 1s(bár nincs hazai képviselő),vagy egy Redmi Note 3.
-
maggi1886076
addikt
Azért ramból több is elfért volna benne.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Nekem tetszik,de jobb választásnak tartom az asus pegasus 5000-et.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem nyerte el a tetszésem.
-
Matada2.3
veterán
Csak szerintem sz*r ez az üzletpolitika?
Finn the human
-
Gusztáv
addikt
Tök fura, hogy pl ennek is a reklámfotóján csak "európiai" ember van, miközben Kínában akarják eladni .
Laci
-
Graphics
Jómunkásember
A K4 Note csak azon a piacon fut ezen a néven...
Nálunk tök más néven lehet kapni.. Ez hogy K5 Note néven hoztak egy tök más terméket.. Kb ez az K3 Note utóda, a K4 Note csak egy átnevezés volt / X3 Lite-ról.. /
Szóval névadási kavar van, ennyi, ez meg jöhetett volna 3GB-tal.
Ja és remélhetőleg ez nem zabál annyit mint egy X10-es
Fanyalogni kár, hogy minek mi a neve.. Ez a legkevesebb, a legtöbb meg az, hogy nekünk a jó, mert árverseny van.. És egymásra licitálnak
@wolfman: Hát az A916-os formájától nem voltam hanyattesve már akkor se teljes sablon, most ahhoz képest ez se nagy előrelépés, de szerintem jobban néz ki , Ezt próbáltad amúgy raajta?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
wolfman
veterán
Igen, próbáltam, ez is van fent nekem most is, de ez is csak a 4.4.2-es Android, mikor ez kijött már volt frissebb másoknál.
Nekem a kinézete tetszik, bár igen, eléggé sablonos. Viszont kevés a felesleges és üres felület rajta, tetszik a mű bőr hátlap (az ilyen sima üres hátlapoknál mindenképpen jobb érzetet ad). Tény, hogy valami állapotjelző led és háttérvilágító dedikált gombsor nagyon kéne rá, de ez a kínai telók sajátossága, hogy ha lehet, lespórolják!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest