- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
nagyon gyorsan merül (2-3 óra alatt)
Ez nem értelmezhető, viszonylagos.
Én leveszem reggel 6-kor a töltőről, este 10-re még simán 50%-on áll. De nyilván tudnék olyan szoftvert futtatni rajta, hogy 2-3 óra alatt lemerüljön. De az _bármelyik_ mai androidos telefont lemerít pár óra alatt, ha nem is 3, de az extrém akkus telókat (6000-10000 mAh) is 5-6 óra alatt.
Az extrém rövid akku idő azért jórészt user error szokott lenni, nem túl szerencsés custom rom, ész nélkül telepítgetett szoftverek amik merülést/melegedést okoznak, konfigurálási gondok. Vagy csak egyszerűen elhasználódott az akku amitől hirtelen/kiszámíthatatlanul merül.
Nyilván nem fogsz tudni napokon keresztül folyamatosan ingressezni/PoGo-zni (ezek képernyőt, netet, gps-t és gyakorlatilag a létező összes szenzort használják folyamatosan a játék közben), olyan telefont nem találsz ami ezekkel 2-3 óránál többet megy. Erre vannak a power bankok. -
RVR400
veterán
Szerintem K52E68 verzió nincs...
-
WOT-H-A-C
veterán
Mivel ez kínai így elég kicsi az esélye. Bizonyos esetekben a ROW-os változat firmware-ét rá lehet bütykölni a kínai verzióra is. De! nem minden esetben működik, van , hogy letéglázza és van , hogy csak a modem file-okat kell csereberélni a flash után. Szóval alapos utánaolvasást javaslok. A magyarországi Lenovo forgalmazókat meg el is felejtheted, mert ha meghallják, hogy kínai verziód van, egyből elhajtanak.
-
-
aytukabozs
addikt
"Én ezt néztem ki." vs. " ami a legfontosabb legyen megbízható „márka”"
Hát.... akkor nem nézelődhettél túl sokáig
Hol a dual kam pl. amit te magad elvársz?
Kicsit alacsonyra raktad a lécet az árral, és magasra az elvárásokkal, sztem nemigen van olyan teló ami mindezt tudja, ennyiért.
Még az általad hozott példa SEM fér be 40 alá, inkább felülről karcolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged