- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
faresz5
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ezek olyan cégek, amiket a Zopo hoz létre, amikor kihoz egy olyan típust, amiből szerinte nagyobb mennyiséget tud értékesíteni az adott régióban, de hivatalosan nincs köze hozzájuk. Ezek egy ideig tolják a kütyüket jó, helyi feltételeket ígérve és közben sztem még az adóval, vámmal is trükköznek. Majd, egyszer csak nyom nélkül eltűnnek, a Zopo meg sajnálkozva teszi szét a kezét, hogy ő nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, hiszen ő nem ígért EU -s garit, meg EU -s szervízhátteret. Azt egy tőle "teljesen független" kereskedőpartnere ígérte, ami viszont sajnos, jogutód nélkül megszűnt. Természetesen a készülékre érvényesíthető a gyárí gari.... Kínában. Te mit írtál, hogy miért döntöttél a Zopo mellett? Hát, sztem pontosan ezért csinálja ezt a Zopo. Ügyes trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest