Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
lukaszokni
üzenetére
Egyszerű nvram data at írással javítható, de ha nem okoz gondot ne foglalkozz vele. Reptéren pl hasznos az ingyen wifihez, minden kapcsoldaskor új telot érzékelnek így végtelen neted lesz

-
Sas madár
őstag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Akkor ezzel a készülékkel nem tudnak lenyomozni a neten.

Ez valami kém cucc lehet"nagyon álcázva" -
Zeki
nagyúr
válasz
lukaszokni
üzenetére
de, fix.
-
b0bcat
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
THL T6S vagy Cubot S168 (részemről inkább az utóbbi ajánlott).

-
válasz
lukaszokni
üzenetére
Olyat nem is találsz, hogy valamivel mindenki elégedett lenne. Én biztos kipróbálnám, hogy nálam hogy működik, de Te tudod...
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, kisebb méretben (4,3") a Jiayu G2F a favorit. Nagyobb méretben a fórum kedvencei pl. a ZTE v5 Redbull, Xiaomi Hongmi, és a Coolpad F1...
-
válasz
lukaszokni
üzenetére
Ha jól optimalizált a rendszer, akkor elég szerintem az 1 GB is. Esetleg mielőtt lecseréled az LG-t, nem próbálsz ki rajta custom romot? Ahogy nézem van CM is...
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Közben eszembe jutott, h hiába kérdeztem meg, mert az asszony egyik kártyája családbarát csomagba van vonva, szal azt nem tudom irányítgatni.
Akkor vagy veszek neki karira egy egysimes, normális telót, vagy magamnak egy dualsimest és megkapja a Optimus 4X-emet.
Vagy megkapja ő a dualsimest és a probléma marad az átirányíthatatlanság miatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kgymac
őstag
válasz
lukaszokni
üzenetére
passzív esetén a kölcsönös átirányítás megoldja sim1 - > 2-re, 2 ->1-re. roaming esetén nem megoldás és csak jelzi, hogy van másik hívásod is.
-
válasz
lukaszokni
üzenetére
A dual SIM-es telefonok jellemzően nem kezelik egyszerre a két kártyát, tehát az a jelenség, mint amit te is tapasztaltál. Elvileg a "dual active" készülékek már egy időben is képesek fogadni a hívást a két kártyán. Ezekből kevesebb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)