Aktív témák
-
Foose
addikt
Gondoltam hátha valami külön progival működik,mert olyan gondjaim vannak,hogy mindig megszakad a kapcsolat a teló és a gép között. Próbáltam usb hibaelhárítást kikapcsolni,illetve ki-be kapcsolni,de akármit csinálok,másolás közben megszakad a kapcsolat. Másik portba dugva az usb-t ugyanez...
-
mkRoland
senior tag
Ennek a PRO verziója naplózni is tud! Különösen ajánlott progi, valamelyik itteni mobilarénás tesztben olvastam, hogy a teszt írójának ez az első progija, amit feltesz a droidos készülékekre! Riasztásokat is tudsz hozzárendelni, többet is (pl.: töltöttség egy általad megadott szint fölé megy, vagy alá esik).
-
fatal`
titán
Én ezt használom, a widgetjét nem csak a notification bar kijelzést, mert ez tetszik a legjobban, de ez szubjektív.
A Widgetje is szép, csak nekem nem kell.
(#27505) frisco: Köszi, pont a widgetek tetszettek, de szinte mindenhez van sense stílusú widget, most vettem észre, hogy purehoz van sense skin és jól néz ki, meg van rss widgetje is a fejlesztőnek.
-
-
hodostamas
addikt
Nagyon sok telefonnál a 100% nem azt jelenti hogy megtelt az akku, csak hogy közel jár hozzá. Sajnos 1-2-nél ez a közel, nincs annyira közel, és azért kell még 2 óra utána mert tényleges töltés van még ugyan úgy, csak a telefon rosszul jelzi ezt ki.
Érdemes megnézni egy teljes töltési ciklus alatt hogy alakul a %-mV párosítás.
-
asdasdasd
tag
Az app2sd, move2sd enabler páros se tud mindent átrakni, nekem ezekkel is betelt a belső memória.
Inkább a link2sd javasolnám, avval szinte mindent át lehet tenni SD-re.
És a widget-ek is működnek SD-ről.Root jog kell, és kell egy külön partíciót csinálni az SD kártyán.
(javaslom a Parted Magic -et particionáláshoz)- Create and remove link for apk, dex and lib files of the applications you select
- Automatically link newly installed apps
- Batch link, unlink, reinstall and uninstall the applications (multi-select mode)
- Uninstall system applications
- List applications, show detailed size information and link status
- Sort and filter applications
- Display available space information of internal storage, SD card and SD card 2nd partition -
TRob1
veterán
Áhá.
Na, 300megánál nincs több appom ami állandóan fut, vagy widgetet használ.
Ha nagy ritkán rádugom usb-n keresztül pc-re, akkor meg semmit nem használok a telefonon, max másolok. De ált. wifi-n keresztül oldok meg mindent. Végülis akkor jól gondoltam eddig is, hogy számomra felesleges az ext (meg asszem a legtöbb ember számára is) -
-
aggleány
addikt
Nem tölt le, nem az a verzió.
Nem sok appot, nem sokat.
Egy csomó launchert (Xperia Mini), mert nem tudtam, hogy fog-e tetszeni a gyári - bár most azt használom. Plusz pár apróság: teljes verziós Office Suite, Asphalt 5, Penguin Skiing (aszfalt pinvines verzióban), Quickoffice, egy csomó live wallpaper, BS Player, Total Commander, Astro, File Expert, Aldiko (teljes), Crazy Chipmunks, Call Meter NG, Alarm Clock Xtreme, Quick Settings és a Mérges Madarak teljes alapverziója. Összesen ennyi, nincs más.
Launcherből megmarad három, ha már tudom, hogy mik tetszenek, Office-ból is ki kell még próbálni, hogy melyik a nyerő, TC marad, a többit viszont használom.
Meg van a kártyán egy csomó film.
-
aggleány
addikt
Már nézem is.
Megnéztem. Tényleg.
Néztem Astro-val, File Expert-tel és Total Commanderrel.
Köszönöm a gyors segítséget.
Most játszottam vele vagy 20 percet, és mikor megnéztem, hogy mekkora helyet foglal, sikítófrászt kaptam, hogy honnan szedi a többi adatot. Ráadásul telepítésnél teljes netelérést kért.
Nem tudod, hogy az mire kell neki?
Kezd megtelni a telefon.
Belső memória: 292 MB használt, 128 MB szabad, kártya: 14 GB használt, 537 MB szabad.
-
spiritex
veterán
Sajnos nem tudom mi az a telefonkereső app. Hogy másik telefonokat keres a közelben? Én nem raktam fel ilyesmit. Arra gondolok, hogy lehet, hogy vannak olyan ingyenes app-ok, amiknek a feltételeinél fel volt sorolva, hogy milyen engedélyeket ad neki az ember, és lehet, hogy felraktam egy ilyet, aminél a wifi-bekapcsolás joga is közte volt. Gondolom, ha megvásároltam volna a fizetős verziót, akkor nem csinálná...
-
spiritex
veterán
Tehát van az azonosítóm és a hozzá tartozó jelszóm, amivel belépek az xp-re, és akkor ezenkívül hozzak létre még egy felhasználót egy másik jelszóval, és neked úgy jó?
"Itt 2 XP-s gép van, simán elérem a megosztott mappákat mindkettőn ES-sel."
Ezt úgy értetted, hogy úgy éred el mindkettőt, hogy nincs egyiken sem jelszó? És akkor hogy, Anonymous-szal? -
aggleány
addikt
Igen, ettől féltem, hogy ezt kell csinálni.
Szépen beállítgattam mindent, potom egy óra alatt, és most kezdhetem újra.
Én sem találtam olyan lehetőséget, ahol máshogy is el lehetne tüntetni a dockot, de hiába, én különleges tehetség vagyok.
Megcsináltam a visszaállítást. Eredmény: minden beállított cuccom eltűnt, de a dock nem jött vissza.
-
aggleány
addikt
Az kell, de sosem tudom a nevét.
Ez be van állítva, már végignéztem mindent, csak utána írtam. Nem tudom, hogyan és hova tüntettem el, de mindjárt sikítófrászt kapok!
A sima ADW-nél volt egy olyan lehetőség, hogy ha valamerre elhúztad az ujjad, akkor eltűnt, visszafelé húzva pedig visszajött.
-
spiritex
veterán
Gondolom nem az SD kártyára gondoltál, mert ott nem lehet, hiszen a többi rendszer-csengőhang között van, ami gyárilag a telón volt.
Ezek a könyvtárak vannak a gyökérben:
acct, cache, config, d, data, dev, etc, lib, mnt, persist, proc, root, sbin, sdcard, sys, system. Ezek közül melyikben lehet?
Storno! Mégis az SD kártyán volt, boccs. De nem a media könyvtárban, hanem simán a gyökérben van egy olyan, hogy sounds, és abban. Köszi! -
vlevi
nagyúr
"LiveHome Pro első benyomások:"
Nekem úgy tűnik, mintha Laucherpro átirat lenne. Legalábbis így elsőre. A widgetjei (email, naptár, sms) legalábbis 100%-ban ugyanazok. És mintha a beállításai is nagyon erre hajaznának.
De persze van benne pár újdonság, de én maradok a LP-nál. -
dokee78
félisten
Most nézem van benne könyvlapozós effect.
Menü nem magyar ugye?
Milyen telód van,nem akad a könyvlapozós effect közben?
-
chab7
addikt
Viszont ha csak óránként nézi meg akkor mi van azokkal a wifikkel amikre az eltelt óra alatt rá lehetett volna csatlakozni? Ha meg csökkented az időintervallumot akkor közeledik a fogyasztása a gyárilag is használatos állandó wifi figyelőshöz.
Logikusan nézve én továbbra is a gyárit preferálom és javaslom. Nem vészes a fogyasztás növekvés, a már használt wifikre pedig auto rákapcsolódik. -
croli
aktív tag
köszönöm szépen hogy helyettem is rákerestél jó app bevált ezt fogom használni (csak 1-2 progit kéne kódolnom ahhoz meg tök elég
)
Most nézegetem csak hogy milyen jó még törölni sem engedi a kódolt appot (amiket én találgattam mind engedték törölni (úgy meg mi az értelme??) de ez tényleg jó)
-
TRob1
veterán
Lejárt a szerk.
És ha megszakad a wifi kapcsolatod (kiérsz a hatókörből), aktívvá válik a mobilnet automatán? Illetve ha hazaérsz, újracsatlakozik a wifire, és megszűnik a mobilnet használata?(#16320) Mr X : Királyság, thx. (Már fizetek is elő vmi alapcsomagra) Egy utcsó kérdés (vagy 2): Te személy szerint mekkora csomagot használsz, és mire elég?
-
Mappa
addikt
wifi-n is próbáltuk adatforgalom is pipa, bár itt Óbudán elég szar a 3g de ettől függetlenül netezni lehet a telefonon wifi is meg 3g....
ha felmegy a gmail oldalára és ott próbál bejelentkezni akkor a belépés gombra nem reagál semmit, már az én acc-mal is próbáltuk ugyanazt dobja vissza, hogy nem elérhető átmenetileg a gmail/google server vagy az ön fiókjával van probléma, esetleg gépelési hiba... de hát tényleg vicces mert enyémmel sem és kollégám acc. sem lép be.
-
Fireman67
aktív tag
Értem a célzást!
ZTE Blade 2.3.4-en ezek szerint tuti a dolog.
Ez nem is butaság akkor. Érdemes feltenni.Az meg, hogy alvásban vissza lehet venni, gondolom a pörgetett többlet áramot valamelyest vissza pótolja.?
"elfelejtette" Ha Woda 845-ön így ki lehet használni, akkor A Penge is támogatja, köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest