Aktív témák
-
Mr X
veterán
LiveHome Pro első benyomások:
-szép és gyors, bár érezhetően lassabb, mint az ADW EX
-alsó dokk csak 3 vagy 15 ikonos lehet, én örültem volna egy 4-5 ikonos lehetőségnek
-témákkal nincs eleresztve, saját galériájában fizetősök vannak, marketen van pár ingyenes téma, de nem szépek
-hátteret csak a saját online galériájából enged beállítani, ha az alap módszerrel váltunk hátteret, akkor minden asztallapozásnál megjelenik a livehome háttere, csak a lapozás-effekt végén jön be az általunk választott háttér-app drawer lapozási effekt állítására nem találtam lehetőséget
-app drawer-ben nem lehet eltüntetni alulról a dokkot
-calendar widget még wifin is lassan frissít
-gmail widget nem tölti be a leveleket
-weather widget frissítési idejét nem lehet állítani, illetve csak az aktuális időjárást mutatja, nincs lehetőség előrejelzés megtekintésére
-icon manager nem talál magának marketen ikonpakkokat
-contact widget nem 4x4-es, hanem 3x4-es, így elég hülyén néz ki
-alsó dokk háttere vagy alapértelmezett, vagy egy béna keret
-a beállításokban az elemekre nyomást 80%-ban gördítésnek veszi, gondolom rosszul vannak beállítva az érintési területek
-feleslegesen sok beállítási pontHirtelen ennyi
Aktív témák
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Call of Duty: Warzone
- Windows 11
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest