Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Markettel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ma először vettem egy appot, amit véletlenül le is töröltem (félrenyomtam, nem vettem észre, hogy nem azt törlöm amit akarok
) és ilyenkor a fiókomból "kitörli, hogy megvettem", jött is az e-mail, hogy visszaírják. Ezért megvettem "még egyszer". Remélem eddig érthető. Az lenne igazából a kérdésem, hogy valahol beállítható-e az, hogy ha telefonról törlök egy progit, akkor a megvásárlását ne törölje, csak, ha marketen keresztül törlöm? Vagy ehhez elég az, hogy éppen ne legyen bekapcsolva az internet a telefonon (de akkor meg utólag szinkronizálja nem, mikor újra bekapcsolom a netet)?
-
S. Szabi
őstag
Ha valaki a gyári appok eltávolítását szeretné: a Link2sd nevű progi már ezt is tudja az appok teljes SD kártyára helyezése mellett! (root kell hozzá)
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy a gyári lock screen leváltására feltettem a LockBot nevű progit, ami működik is, de, ha felrakom töltőre a telót, vagy lemerül 15% alá, és erre figyelmeztet, visszarakja a gyári Lock Screen-t is az eredeti mellé, így először azt kell feloldani, majd a LockBot-osat. Ez a hiba akkor is megmarad, ha már nincs töltőn a telefon, csak az újraindítás segít rajt. Kipróbáltam a No Lock-ot is, de annak semmi haszna.
Tud valaki segíteni? Van olyan progi, ami teljesen letiltja a gyári lock screen-t? Előre is köszi a segítséget!
(ZTE Blade, Android 2.2.2)
-
S. Szabi
őstag
Üdv mindenkinek
Ha valakit még érdekel a java alkalmazások futtatása Androidon, én ezt a megoldást találtam: [link]
Ez egy weboldal, ahol .jar fájlt lehet átalakítani .apk fájlra!
Én pár szótár progival próbáltam ki, nálam működik, ahogy kell (ZTE Blade, Android 2.1)!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest