- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Markettel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ma először vettem egy appot, amit véletlenül le is töröltem (félrenyomtam, nem vettem észre, hogy nem azt törlöm amit akarok
) és ilyenkor a fiókomból "kitörli, hogy megvettem", jött is az e-mail, hogy visszaírják. Ezért megvettem "még egyszer". Remélem eddig érthető. Az lenne igazából a kérdésem, hogy valahol beállítható-e az, hogy ha telefonról törlök egy progit, akkor a megvásárlását ne törölje, csak, ha marketen keresztül törlöm? Vagy ehhez elég az, hogy éppen ne legyen bekapcsolva az internet a telefonon (de akkor meg utólag szinkronizálja nem, mikor újra bekapcsolom a netet)?
-
S. Szabi
őstag
Ha valaki a gyári appok eltávolítását szeretné: a Link2sd nevű progi már ezt is tudja az appok teljes SD kártyára helyezése mellett! (root kell hozzá)
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy a gyári lock screen leváltására feltettem a LockBot nevű progit, ami működik is, de, ha felrakom töltőre a telót, vagy lemerül 15% alá, és erre figyelmeztet, visszarakja a gyári Lock Screen-t is az eredeti mellé, így először azt kell feloldani, majd a LockBot-osat. Ez a hiba akkor is megmarad, ha már nincs töltőn a telefon, csak az újraindítás segít rajt. Kipróbáltam a No Lock-ot is, de annak semmi haszna.
Tud valaki segíteni? Van olyan progi, ami teljesen letiltja a gyári lock screen-t? Előre is köszi a segítséget!
(ZTE Blade, Android 2.2.2)
-
S. Szabi
őstag
Üdv mindenkinek
Ha valakit még érdekel a java alkalmazások futtatása Androidon, én ezt a megoldást találtam: [link]
Ez egy weboldal, ahol .jar fájlt lehet átalakítani .apk fájlra!
Én pár szótár progival próbáltam ki, nálam működik, ahogy kell (ZTE Blade, Android 2.1)!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest