- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Bada Bing
tag
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #12986 üzenetére
Még mindig keresek 2G/3G kapcsolót ami így működik.
-
TRob1
veterán
válasz
canniball #12757 üzenetére
Hidd el, nem véletlen veszik az mp3 lejátszókat tucatszám... pedig mindenkinek van telefonja ha elmúlt kb. 10 éves (
), és manapság mindegyik tud is zenét lejátszani...
(#12759) DonMedve: Inkább, mint hogy esetlegesen tönkrevágja ez a kis update, nem?
Fent van vmi újabb CW Recovery? Abban van backup, ment mindent, ha gikszer van, ugyanott restore funkció, és teljes egészében visszaállítja a Romot.
-
TRob1
veterán
válasz
canniball #12750 üzenetére
Nem mindig mindent, az attól függ, hogy épp hová megyek/mit tervezek... Ha elmegyek nyaralni, tuti viszek fényképezőt és kamerát is, nem a telefonnal veszem fel a nyaralást. Ha a gyerekekről szeretnék maradandót alkotni pl. dvd formájában, azt se telefonnal teszem meg. Ha pl. geoládázunk, akk. kamerát nem viszem, csak fényképezőt (de abból 2-t is
, asszony tükröst, én kompaktot nyomkodom, és mind1ik jobb képet csinál a legjobb telefonnál is, az tuti), zenét hallgatok autóban (nem telefonról), vagy otthon (szintén nem telefonról), ill. mikor buszoztam annó, akkor volt külön mp3 lejátszóm (így sokkal tovább bírja a telefon akksija is, és egy kis kütyü bárhol elfér, hisz csak pár cm x pár cm) ... de még sorolhatnám.
Jah, és pl. egy telefon sosem fog olyan felvételeket készíteni, mint 1 fényképező vagy egy kamera, még ha 100MPixeles is lesz (már csak a méretéből adódóan se) .. mondjuk arra épp jó egy telefon, ha be vagyunk baxva, és épp egyik hülét kell megörökíteni
Na de off vége
-
canniball
nagyúr
-
kaller1
veterán
válasz
canniball #12694 üzenetére
Ja értem.
All Apps Organizer
-
-
kaller1
veterán
válasz
canniball #12516 üzenetére
Azt nem tudom, de nekem erre a Smart shortcuts jött be legjobban, próbáld ki.
-
elfelejtette
veterán
válasz
canniball #12422 üzenetére
Addig oké, hogy az AnySoftKeyboard-ban lehet nagyobbra venni a betűk (billentyűk) méretét, de lehet, hogy ő a gépeléskor megjelenő betűk méretét szeretné növelni...
Launcher Pro Plus-ban a widget nagyítás meg úgy működik, hogy van, ami nem nő meg, ha nagyítod, csak a nagyobb kijelölt rész közepére áll be az eredeti méretben. Szerencsére elég sokat nagyít is, de ez eléggé véletlenszerű... -
RootRulez
félisten
válasz
canniball #11737 üzenetére
Mondom én, sztem moreloale2 kell neked.
Ez akkor kell, ha egy telefon nem tartalmaz magyar nyelvet, emiatt magyar lokalizációt sem.
Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek.
-
Canonfan
senior tag
válasz
canniball #11535 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat!
Való igaz, én is azért kerestem alternatívát, mert nekem is gondom volt a gyári ébresztővel, bár nekem a sense-es óra miatt volt, hogy valamikor nem ébresztett, (volt amikor 2-3 órákat késett, egyik romnál amit próbáltam) ezért gondoltam, hogy most hogy nem sense-s romot használok, ennél a romnál talán megbízhatóbb lehet a cucc...
De akkor maradok az Alarm Clock Xtreme Free-nél, pár hónapot tesztelgetem, aztán meglátjuk.
-
Daffchy
őstag
válasz
canniball #10625 üzenetére
Ne haragudj, nem láttam, hogy válaszoltál.
Köszönöm, ki fogom próbálni!(Jövő hét kedden kerül hozzám a telefon, csak addig tájékozódok progamügyileg)A másik hozzászólásomban leírtam nekem mi értelme lenne egy ilyen programnak.
Így a HD2-ön legalább egy két Így jártam anyátokkal-t megnézek míg nem jutok géphez.
-
válasz
canniball #10504 üzenetére
Ott nem is látja csak a saját gmail fiókos naptáramat. Holott névnapok és ünnepnapok naptáram is van. Már újra is telepítettem, de semmi. nincs ötletem. volt, mikor működött, de egyszer leiratkoztam a névnapokról, azóta nem látja (persze miután vissza feliratkoztam).
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #10102 üzenetére
Erre valaki? Annyival kiegészíteném, hogy ezt sms írásnál (Handcent) tapasztaltam, webes levélírásnál (Opera Mini) eleve kisbetűzik, de K-9 Mail-lel pöpecül működik a nagybetűre váltás.
-
-
Szólista
senior tag
válasz
canniball #9298 üzenetére
Az a gond,hogy amikor sms-t kapok,elolvasom és utána már nem találom sehol az sms-t.Magyarul nincs olyan,hogy beérkezett üzenetek.Megszoktam annak idején,hogy külön van az új sms,a beérkezett,az elküldött sms.Valami hasonló lenne jó most is.Lehet,hogy csak beállitási gond?
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #9131 üzenetére
Csak egyszer próbáltam ki az alkalmazást ébresztés nélkül, pusztán kíváncsiságból, hogy lássam mennyi mozgást produkálok éjjel. Az ébresztés részét vétó szépen levezette.
Sosem használnám, mivel a legtöbbször nagyon korán kelek a munka végett és már az is gáz lenne, ha a megszokottnál 10 perccel korábban rugdalna ki az ágyból.
-
Balinov
titán
válasz
canniball #8945 üzenetére
sajna pedig ugynezki, de. mult heten volt a Galaxy Tab blog-ban egy appajanlo. TIme-Lapse c. franko kis ugyes program. Marketen 2.2 and up volt a sysreq, se Legenden a Market nem talalta, a webes market meg azt mondta, 2.2-es legendem nem kompatibilis. Nyomoztam egy kicsit, offline apk beszerezve, can not be installed. mondom mivan? gugli, adobe air kell neki. azt szinten nem latja egyik Market se. offline apk #2 beszerez, de azt sem tudom telepiteni. gugli # 2, Air-hez arm v7 kell, legend Qualcom-ja meg csak arm v6
-
schmo07
tag
válasz
canniball #8853 üzenetére
Handcent: hát eddig tartott a nagy öröm, hogy a magyar pack reinstallja megoldotta az ékezetes gondot. Ismét eljött a karakterszám csökkentő probléma, úgyhogy most leszedem a magyart és úgy is hagyom, hátha akkor jó marad. Majd jelentek, hátha valakinek egyszer ugyanez lesz.
-
rep3at
őstag
válasz
canniball #8786 üzenetére
Hát igazából csak a felületével, na meg azzal hogy ha lejátszok egy zenét a Songs mappából akkor csak azt az egy számot rakja be lejátszási listába, ki kell jelölni külön-külön. Nemrég kiírta hogy van elérhető frissítés de éppen nem voltam wifiközelbe. Amikor meg ott vagyok akkor meg akármit csinálok nem jön elő az üzenet.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged