- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11531 üzenetére
"...először én is auto módban használtam, de akkor a gyári ébresztőt is kilőtte..."
Állítsd át a "védelem szintjét" alacsonyra, akkor sokkal több app-t mutat, szvsz köztük lesz a gyári ébresztő is."...megbízhatóságra a gyári android ébresztő az jobb lehet..."
Ha megbízható lenne nem kerestem volna alternatívát. De egyszer volt hol nem volt...beállítottam az ébresztőt, majd sikerült a telefont úgy letennem egy ruhára hogy a hangszórót letompította; reggel ébresztett - nem hallottam, lement szundiba, megint ébresztett - megint nem hallottam, ismét szundizott, aztán ezek után már hanggal nem keltett csak a kijelző kiabált hogy ébresztőőő!, de LOL, azt ki hallja meg...?No itt nálam leírta magát.
Btw nem biztos hogy egyforma az ébresztőnk (az enyém Moto Defy, Android 2.1).
Aktív témák
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest