- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Véleményetek szerint melyik a legjobb, legpontosabb akku-s program. Próbáltam már az akku HD-t és most próbálom a battery info-t. Ezen kívül még melyiket tudjátok ajánlani?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valami video, zene lejátszóra lenne szükségem ami az asztali PC-n megosztott mappából játszana le zenéket, filmeket. Létezik ilyen alkalmazás?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan ingyenes alkalmazás amivel táblázatot lehet szerkeszteni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudom létezik-e olyan alkalmazás, hogy fogadott hívások után naptár bejegyzést készítsen az adott időpontra mondjuk a hívó fél számával vagy ha névjegyzékben van akkor a névvel? Nem gondolnám, hogy van de hátha.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Wifi-n keresztül szeretnék zenéket lejátszani. Egyenlőre a gépen megosztott zenéket majd pár hónapon belül lesz külön valamilyen nas. ES file explorert javasolták, de én olyasmit szeretnék ami tényleges zenelejátszó(médialejétszó) program és wifi-n keresztül el lehet érni a megosztott tartalmakat. Az sem lenne roszz ha egy kicsit "mutatós" lenne. Tudnátok valamit javasolni? Én amiket találtam médialejátszó programokat egyik sem volt alkalmas arra, hogy hálózaton keresztül elérje a tartalmakat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék amivel wifi-n keresztül a gépemen megosztott zenéket el tudom érni valamint lejátszani a telefonon.
Kezdő vagyok még az android rendszer használatában mivel pár napja lettem (vagyis feleségem) tulaja egy HTC wildfire s-nek. Én még keresem a nekem leginkább megfelelő telefont, de én is az android mellett fogok maradni. Legalább addig ezen gyakorolhatok.
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest