Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
randras
üzenetére
Nekem a rendszerbeállításokat ,és az app-okat + a beállításaikat kéne menteni . Szervizbe megy a teló ,és attól tartok ,hátha "lebarmolnak"
róla mindent . Nem szeretném újból az "őskortól" kezdeni az egész beállítgatást ,telepítgetést.
(root-olni meg nem karom szervizbe vitel előtt
, bár lehet hogy lex@rnák ,hogy root-olt vagy sem ; nem lehet tudni) -
RootRulez
félisten
válasz
randras
üzenetére
Megjegyezném, hogy már a honosított verzió is naprakész.
-
atillaahun
veterán
válasz
randras
üzenetére
Mert 100 giga túl sok, és havi 1200 Ft-ot se szívesen fizetek ki olyanért, amihez ingyen hozzájuthatok. Ráadásul ha jól láttam a Google Drive szinkronizálni sem tud, és valószínűleg nem is fog tudni.
Arra a fájlkezelőre meg szerintem ne várj, mert ahogy átfutottam rajta ezeket az ES Explorer már most tudja.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
randras
üzenetére
Sejtettem, csak ezt max. az első hozzászòlásba tudod betenni, és nem jelenik meg állandó jelleggel a téma elején, plusz a szavazáshoz és megnézéshez is el kell menni az oldalról.
Ahogy eddig észrevettem ez a jelenlegi fórum elég gagyi, és gondolom nem tartozik a fejleszthető dolgok közé. Nem baj, már így is túl sok időt töltök itt. -
atillaahun
veterán
válasz
randras
üzenetére
És az hogy néz ki? Vagy az miaz? Mert jó lenne valami beépülő dolog, amihez nem kell elmenni a fórumról, hanem egyből látszik, de gondolom ilyen nem lesz a fórummotor meg nem kezel szavazást.

(#40902) i90venom
Szerintem ilyen mondjuk úgyse engednek létrehozni, hogy nem csak egy szimpla témát, hanem egész témacsoportot, de majd mindjárt megírom.
-
atillaahun
veterán
válasz
randras
üzenetére
Nem veszett ötlet, de akkor ennek már egy továbbfejlesztett változata legyen, hogy külön topic a programoknak. Néhánynak már van is (én a Tasker-eset, meg Elixir-eset látogatom). Esetleg még annyit lehetne, hogy nem konkrét programoknak, hanem témaköröknek, mint launcher-ek, böngészők, fájlkezelők, stb... Ilyeneket én is biztos rendszeresen látogatnék.
Indíts, vagy indíttass mondjuk egy böngészőset, aztán akkor megyek is megírom mi a bajom az Opera-val kezdésnek.
(#40889) i90venom
Hát azt erősen kétlem. Címsorba beírhatod, hogy opera:config és akkor előjön haccáz oldalnyi beállítás, de szerintem nem lesz közte ilyen.(#40896) hunfatal
Hát ha 1 GB RAM-os telefonod van, amit nem indítasz újra, akkor tényleg csak első induláskor.
-
fatal`
titán
válasz
randras
üzenetére
Nem biztos, hogy idegen forrásból akarja tákolni a telefont, azt sem írta, hogy rootolva van e. Az alapfelállás szerint nem lehet globálisan felüldefiniálni a gombok működését, csak akkor, ha fut a program és aktív. És mint, ahogy írod, nem is működik minden telefonon.
(#40456) myke01: Registry csak Windowson van.
-
atillaahun
veterán
válasz
randras
üzenetére
Fogalmam sincs már honnan indultunk, de ha az ES-es felkiáltásomra gondolsz, akkor azt az SD megosztására értettem, hogy most már PC-ről is elérhető a telefon, nem csak fordítva mint eddig.
[ Módosította: philoxenia ]
-
fatal`
titán
válasz
randras
üzenetére
Nem nagyon. Van még a 3D Black for Facebook, ez fizetős, de van ebből világoslila, ami ingyenes. Próbának az is megteszi, ha tetszik, akkor meg megveszed a feketét, vagy, amelyik szín tetszik. Bár mostanra elég normális szintre hozták a gyári appot is szerintem.
-
fatal`
titán
válasz
randras
üzenetére
Igen normális. Ne zabálja az aksit a háttérben feleslegesen. Ott a zenelejátszó, az szól a háttérben. Mondjuk én nem hallgatok zenét a youtubeon, nem kedvelem a szokolrádió minőséget.

(#35372) grigo: Valószínűleg a meki tűzfala blokkolja. Az egyetemen sem működik nekem, ott is biztos tiltva van a port / protokoll.
(#35373) tvamos: Nekem nem lenne baj, de nem tudja, mert videomegosztó és kész. Video2mp3.net, beilleszted a linket aztán hallgatod a beépített zenelejátszóval, vagy amivel tetszik.
(#35378) grigo: A Skype ismertebb program, valószínűleg kinyitották a portját, a Viberrel meg nem foglalkozott, aki a tűzfalat konfigurálta.
(#35386) zarew: Azt mobilon csak ROOT joggal az ini szerkesztésével tudod állítani. Illetve a link leszinkronizálja az asztali keresőket, talán azon keresztül is lehetne matatni.
-
decoati
aktív tag
válasz
randras
üzenetére
sugarsync tud olyat hogy megadod a desktop megfelelő mappáját, azt felsynceli a felhőbe, te meg a telón hallgatod a muzsikát, ami streamként jön. Tehát a lejátszás nem a gépedről történik, hanem a mappa felhőben lévő másolatáról.
A gépről történő közvetlen lejátszás az más.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

róla mindent . Nem szeretném újból az "őskortól" kezdeni az egész beállítgatást ,telepítgetést.
, bár lehet hogy lex@rnák ,hogy root-olt vagy sem ; nem lehet tudni)

(annak 32kbit-en kéne mennie)