Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11
üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED TV 55CS6LA
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz