- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Létezik olyan email kliens, amiben egy levelet megjelölve azt berakja egy külön emlékeztető (Todo, Reminder stb,.) alkalmazásba? Ha meg esetleg ez az Android és a PC között is működne, az volna a non plus ultra.
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
Olyan -faék egyszerűségű- emlékeztető app-ot keresek, amit widget-ként ki lehet rakni és van PC-s szinkron lehetősége. Jó lenne ha ott is widget-szerűen tudnám megjeleníteni (mint pl. a Címkéket) -
bigrock
addikt
válasz
Somatom #144943 üzenetére
Nem ez a baj.
Scenario: én pl. villámgyorsan tudok ujjhúzással (swype) írni. Az kivitelezhetetlen, hogy egy hosszabb levél írása közben keletkező ragozott, toldalákos, múlt- jövő stb. idejű szavakat egyenként betegyem a saját könyvtárba, mert rohadtul lelassítja a munkát.
Ha automatikusan bekerülnének ezek a szavak a saját szótáramba, az lenne a legjobb, mert akkor csak szólnék nekedés egy jó automatizálóval pikkpakk meg lehetne oldani a felhő szinkront.
-
bigrock
addikt
válasz
darvinya #144938 üzenetére
A #144862 hsz-emre válaszolj kérlek.
Tehát: a telefoncsere után az új telefonon, ugyanazzal az accounttal, ugyanazzal a verziójú Gboard-dal, WIFI-re csatlakozva: megjelennek-e azok a szavak, amit az előző telefonomban bevittem új szóként, DE a személyes szótáramba nem vittem fel és nem is szinkronizáltam a felhőbe. -
bigrock
addikt
válasz
anrab #144867 üzenetére
Sajnos nem.
Van két telefonom, mind2 ugyanazzal a Google accounttal, mindkettő ugyanazzal a verziójú Gboard-dal.
Az egyikbe beírtam az "empirikus" szót. Nem ismerte. Ráböktem, eltette magának.
Újraindítottam, újraindítás után már ismerte a szót.
A másik telefonomban ilindítottam a Gboard-ot, de természetesen nem ismerte fel a szót. 12 óra elteltével SEM. Ebből nekem az jön le, hogy automatikusan a felhőből nem szinkronizál. -
bigrock
addikt
válasz
darvinya #144856 üzenetére
Ez nyilvánvaló. Viszont az a tulajdonsága, ami régebben volt: miszerint gépelés közben idegen szót beviszel, azt automatikusan megjegyzi és pl. hetente egy kattintással csinálsz egy szinkront a felhődbe: ne az már nem működik. És hát valljuk be: sokkal macerásabb egyenként kézzel feltölteni a szótárt, az összes ragozott, tárgyesetes, többes számos stb. szót felvinni - kinek van erre energiája egy hosszabb levél begépelése közben?
-
bigrock
addikt
válasz
Astery #144335 üzenetére
Ezt próbáltam én is elmondani: sem a Play beta, sem a Play final verzió NEKEM nem hajlandó felkínálni a rákérdezést. Természetesen a menüben eldugva ott van a kis köcsögnek, hogy "Tanult szavak és adatok törlése" tehát gyűjti valahol, csak éppen neked (nekem) nem köti az orrára sem a helyet, sem a mentés lehetőségét.
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #144321 üzenetére
Tudsz olvasni?
Az írtam, "az egyiken BETA"-van, mégsem tudja a funkciót. -
bigrock
addikt
Aki Gboard-ot használ, annak hogy jön elő az a funkció, hogy új, ismeretlen szó begépelésekor felkínálja annak a mentését?
-
bigrock
addikt
válasz
darvinya #143552 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk. Volt egy trükk a Gboard-ban: Egy régi, 6-os verziót kellett telepíteni apk-ból, majd frissíteni. Ezzel a módszerrel benne volt a megtanult szavak szinkronizációja, felhőbe. Magyarul, ha nem egy ismert szót gépeltél be neki, azt berakta a saját szótárába. Amit te írsz, az egy sima szótár, amibe kézzel egyenként fel kell vinni a szavakat.
-
bigrock
addikt
Ha már Gboard: ez a szájbavert Google megint eltüntette a megtanult szavak szinkronizálását a Gboard-ból, vagy csak én nem találom? Eddig megvolt...
-
bigrock
addikt
Jelenleg Samsung emlékeztetőt használok, Samsung levelező klienssel.
Tud-e valaki olyan párost, ahol ha a levelező kliensben megnyitok egy emailt, amit fontosnak találok, azt megjelölve azonnal átteszi az emlékeztető app-ba, és ott látom megoldandó feladatként ?
Szerk: ha még PC-n is menne a szinkron, az volna a nonpluszultra. -
bigrock
addikt
válasz
Viktor0610 #142599 üzenetére
Kölcsönvehetem háttérképnek?
-
bigrock
addikt
Javasolnám az összefoglalóba az OH Browser-t.
Számomra a legnagyobb előnye hogy tényleg egykezessé teszi a böngészést, van Dark Mode, alsó böngésző sáv, adblock és nem utolsósorban magyar fejlesztés. -
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #140681 üzenetére
Dikmó tesa, mit hadoválod a vakert?
-
bigrock
addikt
Egy faék egyszerűségű Galéria-pótló app-ot keresek, amiben van kép átméretezési funkció.
-
bigrock
addikt
válasz
Chris Kiki #137565 üzenetére
Made my day
-
bigrock
addikt
Biztos volt már kérdés, azért mégis felteszem: A Messenger Lite-ban hol lehet változtatni az értesítési hangon? Egyszercsak fogta magát és a jól bevált pittyenés helyett valami idióta droid nyekergés lett az értesítési hang.
Ötlet? -
bigrock
addikt
Használ valaki Simple alkalmazást? Miért van az, hogy bár fel van oldva a telefon, fizetéskor elsőre mindig elutasít a Simple, ilyenkor még egyszer fel kell a telefont oldani ujjlenyomattal, csak utána engedélyezi a fizetést?
-
bigrock
addikt
A személyes szótárban az jelenik csak meg, amit a + jellel oda viszel fel. A többi elvileg a felhőben szinkronizálódik. Elvileg
-
bigrock
addikt
Nem is tudtam, hogy vannak még őskövületek, akik ismerik a CCR-t
on:
Olyan hangrögzítő alkalmazást keresek, ahol be lehet állítani a felvételi hangerő szintet, hogy ne legyen torz a felvétel. Létezik egyáltalán ilyen? Fizetős is jöhet. -
bigrock
addikt
Feldobtam a Nova-t a Mate10Pro telefonomra, de azóta A Google gyári naptár widget-je nem frissíti magát, csak "betöltést" ír ki. Emui-ra visszalépve jól működik. Valakinek ötlete ? Köszi
-
bigrock
addikt
válasz
Probert75 #134047 üzenetére
Akkor nincs mese, ki kell hangosítani a telefont és úgy rögzíteni. A beszélgetés után meg azonnal át kell nevezni az ACR-ben az "ismeretlen"-t a hívott fél nevére, így később tudsz rá keresni.
Fapados módszer, de nehogy már sérüljenek a személyiségi jogai Akárki Józsinak.... -
bigrock
addikt
Sorry, szerkesztve, nem aktuális.
-
bigrock
addikt
Gmailify-t használja valaki? Nem nagyon értem, mire jó.
-
bigrock
addikt
válasz
bigrock #132616 üzenetére
Megválaszolom magamnak, ha valakit érdekelne a megoldás: egy régebbi 6.0 verziót kell letölteni az Apkmirror-ról. Az engedélyezi a gmail fiókból a megtanult szavak visszatöltését. Ezután ha ezt a verziót frissítjük a legújabbra, akkor már benne lesz a funkció. Csókoltatjuk a Google képviselőit.
-
bigrock
addikt
Az vajon a Pie hatalmas újítása, hogy eltűnt a Gboard-ból a megtanult szavak szinkronizálási lehetősége ?
-
bigrock
addikt
válasz
csabyka666 #131750 üzenetére
Nekem a Bike Pro vana a fizetős Runtastic-ből. Két év után telepítettem újra másik telefonra, simán felment a PRO változat.
-
bigrock
addikt
válasz
Bozek #131282 üzenetére
Nekem is fent van a Solid, de valamiért soha nem hajlandó elsőre elindítani az FTP servert. Ki kell lépnem, repülőmód, utána Wifi visszakapcsol, és utána már megy az FTP. Router független a dolog.
A MIX sose csinál ilyet, mindig elsőre indul. (Miután XDA-ról leszedtem én is)
-
bigrock
addikt
Az összefoglalóban lévő Mixplorer Play-el linkje sajnos nem jó...
-
bigrock
addikt
Sziasztok.
Egy ismerősömnek a telefonjában lévő SD kártya valószínűleg szoftveresen sérült, mert nem lehet róla beolvasni a képeket. Próbáljam meg valamilyen telefonos app-pal visszavarázsolni, vagy inkább tegyem be egy PC-be és ott valami rescue programmal? (képek lévén, nem sok esélyt látok rá, de hátha...)
Köszi. -
bigrock
addikt
Vótmá?
APKmirror-on fent van a Samsung Browser 9.0.01.27-es verziója.
Eléggé jónak tűnik. -
bigrock
addikt
válasz
karldergroße #129946 üzenetére
Én semmit nem vettem észre a hangminőségeben, persze a Mate10PRo nem is a DSP-jéről híres... AZ UI változott némileg.
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #129438 üzenetére
Ebben élen jár a Cheetah Mobile banda...
-
bigrock
addikt
Üdv,
A régebbi PowerAmp-ban volt olyan lehetőség, hogy a mappákat fa-struktúraszerűen mutatta, mint a jó öreg Total Commander. Ebben az újban sehol sem találom ezt a lehetőséget, csak belöki ömlesztve az összes mappát. Valakinek valami ötlete?
Köszi -
bigrock
addikt
Mielőtt az általam feltett eredeti kérdés off-tengerbe fullasztaná a fórumot (itt köszönném meg két értelmes fórumtársam válaszát, a többi okoskodó csak hsz-t akart gyűjteni), közölném, hogy a telefon hivatalos magyarországi forrásból lett vásárolva, garancia jeggyel (Edigital)
-
bigrock
addikt
válasz
zsoltzsolt #128501 üzenetére
Nincs sajnos rá másik ROM (valami bzonytalan orosz szerverről állítólag lenne talán), ezért kérdeztem, hátha...
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
egy ismerősöm Homtom16 csodatelefonjával kínlódok, mint kiderült, a gyári (!) soft tele van mindenféle bloatware, malware és egyéb fasware okossággal. Ahogy kimegy a netre, rögtön jönnek a reklámok ezerrel. Létezik valami blokkoló, tűzfal vagy egyéb, amivel meg lehet fogni kínai barátaink ajándékait? Root kizárva. Fizetős is jöhet.
Köszi. -
bigrock
addikt
válasz
zsoltzsolt #128324 üzenetére
Ha megmutatod, hogy hol lehet az Outlook-ban beállítani, hogy az aláírás képként legyen, azonnal váltok rá az Aqua-ról.
-
bigrock
addikt
Tudtok-e olyan alkalmazást javasolni, ami a Google naptárból kiolvassa az aznapi aktuális névnapot, és az értesítési sávon vagy valami lebegő felületen addig kijelzi amíg nem nyugtázom ?
Köszi -
bigrock
addikt
Üdv,
olyan alkalmazást keresek, ami megbízhatóan kimutatja az akku elhasználódását. (ha egyáltalán van ilyen)
Köszönöm. -
bigrock
addikt
Ha "vótmá", akkor elnézést:
Olyan Messenger klónt keresek, ami real-time adja az értesítést. Jelenleg a Swipe és a Mess. Lite van fent, de mindkettő csak akkor jelez, ha belépek az alkalmazásba.
Köszi -
bigrock
addikt
Üdv,
olyan hangrögzítő app-ot keresek, amiben a felvétel előtt lehet jelszintet állítani, azaz a túl hangos jel ne vezérelje túl a felvételt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest