Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
Nekem sincsen semmi szenvedés a revanceddel, működik ahogy kell. Ezúton is köszönöm. Remélem így is marad.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami egyszerű YouTube reklám blokkolót? Nem vagyok IT mérnök, szóval a képességeimnek megfelelő megoldást keresek. Pixel A7 re kéne.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Köszi mindenkinek, végül a Nine lett jó. Az Aqua mail csak egy fiókot kezel ingyen és havidíjas, a bluemail meg nekem átláthatatlan, bár valószínűleg bennem van a hiba.
Mit csinálok rosszul, a Nine nem mutatja a Google naptárat. Hol kell beállítani? Sehol nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy email appot ami támogat több fiókot és nincs tele reklámmal? Nem baj ha fizetős csak ne havi díjas legyen. Bár lassan a vécépapír is havi díjas lesz.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok Van még működő vacted applikáció a YouTube hoz? Ha van, honnét lehet letölteni biztonsággal? Nagyon sokat találtam és nem akarok valami vírusba bele szaladni.
-
nababika
aktív tag
Köszönöm a sok törődést, végül legyalultam az egészet és újra telepítettem az egészet, azokkal a programokkal se találtam semmi rendelleneset. A PC és program konkrétan 1,7 gigabájtnyi tárhelyet volt hajlandó csak beolvasni. De mindegy jól van ez így mert legalábbb megcsináltam.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Mi lehet a gond? Egyszer csak a naptáraim nem jelennek meg más naptár alkalmazásokban csak a Google kalendarban. Egyszerűen nem hajlandó megjeleníteni semmit. Próbáltam a-calendart , business calendar Pro t de semmi. Tök üres mind, a naptárak kezelésénél sem választható egyik sem. Ja és a feleségem megosztott naptárra sincs meg, nem jelenik meg az én naptárami között, eddig ez is működött rendben.
-
nababika
aktív tag
Es tényleg Köszi Nem engedett válaszolni, ezért az uj hozzászolás.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Ti mivel oldanatok meg, hogy ha radugom az autoban a kabelre es elindul az android auto, akkor kikapcsolodjon a wifi? Az a baj, hogy miutan elindulok itthonrol ahogy gyengul a wifi jel, atall az auto wifijere vagy a dash cam wifijere. Egyik sem kell, azokat en kapcsolgatom ha szukseg van ra, viszont kikapcsolni nem lehet oket. Viszont ez esetben az android auto nem kap netet.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
válasz ArthurShelby #155875 üzenetére
apk mirror?
-
nababika
aktív tag
Melyik fenykepezo app az ajanlott mostansag? Nagyon hianyzik a huawei ota a korpanorama. Nem baj ha fizetos csak reklam ne legyen benne. Koszi.
-
nababika
aktív tag
Melyik fenykepezo app az ajanlott mostansag? Nagyon hianyzik a huawei ota a korpanorama. Nem baj ha fizetos csak reklam ne legyen benne. Koszi.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Automatizálásra melyik profi most az ajánlott? 5 éve nem használtam, és nem ismerem az újakat.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok tegnap vettem egy Oneplus Nord 2 készüléket, samsungròl váltottam és hiányzik egy pár dolog. Samsungnak voltak bixby rutinok, És ez a oldalsó panel amit elö lehetett húzni, nem tudom mi a neve. Mind kettő a Samsungnak gyárilag volt. Az a kérdésem hogy van e erre valami alternatíva?
-
nababika
aktív tag
Ez az, koszonom. Valamiert nem enged a forum motor valaszolni. Ezert az uj hozzaszolas.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Keresek egy programot ami a diktalt szoveget leirja, es expotralhato valamilyen file formatumban. Regen hasznaltam egyet, de nem emlekszem a nevere. Koszi elore is.
-
nababika
aktív tag
Tudnátok linkelni Gcam-ot Galaxy A71 hez? Köszi
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Android auto appal szenvedek, norvegiaban nem elerheto a play aruhazban, ezert az apk mirrorol toltottem le a legujabbat ami a arm64-v8a-ra valo, a telefon egy Huawei mate 20 lite android 10-el. Fel van telepitve, az appok kozott ott szerepel ha a beallitasoknal nezem. Viszont a app driverben nem jelenik meg. Mi a tok van ezzel, illetve melyik verzio ami mukodik?
-
nababika
aktív tag
válasz spiderpig820 #139778 üzenetére
Köszönöm, azt hiszem ez volt az.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Nem pont Android program, de hátha nem szegek szabályt vele. Keresek la liga calendart a 2019-2020 as szezonra. Tavaly itt linkelte valaki. Olyan kéne ami a Google calendar ba integrálható. Köszi ha tudtok segíteni.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy erdekes problemam van a Google maps appal. Eddig wazet hasznaltam, gondoltam kiprobalom a google mapsot, de a beszedhang nincs rendben navigalas kozben. Pl. 900 meter mulva.............hosszu szunet- korforgalomban.................., vagy 200 merer mulva ............................balra. olyan mintha kimaradnanak szavak/mondat reszek, ez regen nem volt. Kiprobaltam mas nyelven is de ugyan ez a jelenseg. mi lehet a baja?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Keresek egy programot ami gpx fileokat tud megjeleniteni terkepen. Jo volna ha navigalni is lehetne vele a gpx altal letrehozott utvonalon. Lehet fizetos is, de nem baj ha ingyenes :-D. Koszi
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajanlani egy appot ami hivas utan automatikusan visszarak a kezdo kepernyore? Pie van a telon es nincs root. Koszi
-
nababika
aktív tag
Tegnap frissített a Google Maps, és felajánlott egy másik programot, a Maps to go-t. Mi a különbség a kettő között? Mindkettő Google ha jól látom. Ránézésre csak a design.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. A youtube vancedet hogy tudom alapértelmezettè tenni? A gyári youtubeot nem engedi törölni, letiltani meg nem tudom root hiányában.
-
nababika
aktív tag
válasz anonymus89 #132563 üzenetére
Az appon belul ha bejelentkezel Fb acc-al, nem nenti el az allast?
-
nababika
aktív tag
válasz spiderpig820 #130204 üzenetére
Köszönöm. Ez így még jobb is. Mert igazán engem is csak egy csapat érdekel.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok,van valami módszer arra hogy a spanyol bajnokság mérkőzéseit beletegyem a naptárba? Vagy esetleg valami külön naptár kell hozzá? Bár jobb volna csak simán bele integrálni a már meglévő naptáramba.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Ismeri valaki a Google Assistantot? Norvégul használom és már működik szépen. De a voice matchot nem tudom sehogyan sem működésre bírni, ez tenné lehetővé, hogy az ok Google kimondása után működjön. A menüben szürke és nem lehet bekapcsolni. Mi lehet a gond?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Segítsetek légyszíves, egy olyan programot keresek ami kiemel bizonyos színeket a képből. Konkrétan azt szeretném hogy minden fekete fehér legyen, csak egyedül a piros látszódjon pirosnak. Nem tudom hogy hívják az ilyenféle programokat. Köszi előre is.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudna valaki ajánlani egy megbízható hang hívó programot? Egyszerű kezelhetőség és reklám mentesség az elvárásom, nem baj ha fizetős. Olyat keresek ami képes arra, hogy katt az ikonjára, bemondom a nevet és hívja a névhez tartozó alapértelmezett számot.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy szuloi felugyelet apk-t keresek. A samsunghoz volt a Kids Mode, de sajnos lenovora nem engedi telepiteni. Van valakinek otlete? Olyan kene amin be tudom allitani, hogy adott pillanattol pl. 2 oran at hasznalhato legyen, utana pedig kikapcsolna.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudtok arra valami megoldast esetleg programot, hogy a messengerben kapott kepet elforgassa? Hiaba van bekapcsolva az automata elforgatas, ha rakattintok a kepre a messengerben az istenert sem fordul el.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Root nélkül ki lehet valahogy irtani a youtube app-bol a reklámokat?
-
nababika
aktív tag
válasz zsoltzsolt #98155 üzenetére
Ezt 100+ jegyzet eseteben nem neveznem egyszerunek.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van arra app, hogy egyszerűen atkoltozzek Evernote-bol Keep-be ?
-
nababika
aktív tag
válasz aprokaroka87 #94803 üzenetére
Felig vicc volt csak. Egy Honor 4x-rol van szo. A youtube megy rendesen a boneszoben, meg is kerdezi annak rendje es modja szerint, hogy engedelyezem-e a teljes keperntot. A weboldalakon talalhato videok, pl index, origo, hvg stb..... nem akar mukodni, illetve lefagyasztja a bongeszot. Nem tudom milyen fajta videok ezek.
-
nababika
aktív tag
Azzal már találkozott valaki, ha a böngészőben lévő videót teljes képernyőre teszem, lefagy a böngésző? Próbáltam néhányat, Chrome, dolphi, opera, boat . Mind ugyanúgy lefagy.
-
nababika
aktív tag
válasz nyuszi123456 #87594 üzenetére
Megnézem az Uc-s megoldást. A fast for facebookot Probaltam, de jöttek reklámok. Köszi neked is.
-
nababika
aktív tag
válasz Véreshurka #87590 üzenetére
Nagyon jó köszönöm.
-
nababika
aktív tag
Létezik, hogy a Facebookra nincs más reklameres alternatíva e helyett a 240 MB-os hulladék helyett? Természetesen fizetős is lehet.
-
nababika
aktív tag
Aki Chrome 48 dev-et. használ, még tudna mondani hol találom a megnyitott lapokat?
-
nababika
aktív tag
Túrázáshoz melyik tracker progit ajánljátok? Lehet fizetős is, és jó volna ha a fényképeket mutatná térképen.
-
nababika
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok linkelni olyan facebook appot amivel megy a chat messenger nélkül, és működik rendesen? 27.0.0.0.12 van fent, de nem enged fényképet feltölteni.
-
nababika
aktív tag
válasz karldergroße #77714 üzenetére
Akkor ez egyedi. Azert koszi.
-
nababika
aktív tag
Hát senki sem használ swift key billentyűzetet? [link]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. használ valaki swiftkey billentyűzetet? A nyelvi csomag mentese a tárhelyre sikertelen üzenet fogad, ha frissíteni akarom a nyelvi csomagokat amit o ajánl fel. Próbáltam torolni az adatokat, meg magát a programot is, de újratelepítés után ugyan ez van.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Használja valaki a remote utorrent progit? Megy szépen, mutatja a PC-n lévő folyamatokat, pcrol hozza tudok adni torrentet csak épp droidrol nem. Mi lehet a baj?
-
nababika
aktív tag
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Használja valaki az AutomateIt pro programot ? Van egy trigger in the car a neve, honnét tudja a telefon, hogy az autóban van? Működhet ez a szabály?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan dologban kérnek segítséget, hogy nfc matricát vagy kulcstartót hogyan lehet programozni? Azt szeretnem elérni, hogy a kocsiba berakok egy nfc matricát vagy kulcstartót és amikor a telefon a közelébe ér bekapcsolja a bluetooth-ot, ha eltávolodik értelemszerűen kikapcsolja. Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e. Gondolom valamilyen program kell hozza, ezert ide írtam.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. 4.4 es rom van a Note 2. on de az uj google camera nem kompatibilis a market szerint. Mi a tok van ezzel?
-
nababika
aktív tag
Hello. Olyan progit keresek mint az on call end és működik 4.4.alatt. Sajnos ez nem akar működni kit kat alatt. Annyi csak a dolga a proginak, hogy hívás végen visszatér a home képernyőre.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Az Y5 battery saver helyett tudnátok ajánlani valami pogit mert úgy hiszem, hogy nem megy 4.3-al. Legalább is nekem nem akar működni, és nagyon hiányzik. Valami egyszerű kéne, nem akarok automatizáló cuccokkal foglalkozni.
-
nababika
aktív tag
válasz #79335424 #38245 üzenetére
Csak fileok másolása volna a cél a win 8.1 es az android mini pc között. A windowsos gépen szeretnem látni az android tartalmat, és oda másolgatni dolgokat. Nekem az ftp is jó csak lövésem sincs hogyan kezdjek neki. Nagyon nem értek a hálózatokhoz, és a droid meg bonyolítja is a dolgot a számomra. Valami szájbarágós megoldás kéne igazából. Van egy wifis rooterem amihez csatlakozik az összes gép itthon. A wines gépek latjak is egymást csak a droidok okoznak gondot. Az azonos munkakörnyezet megvan és a jelszavas fiók is.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Hello.
Van valakinek tapasztalata samba file sharing programmal? Mindent beállítok ahogyan a tutorialban van, de az istennek sem akar elindulni. Azt írja, hogy enabled, not running. Értem hogy ez mit jelent de nem értem miért nem indul. Valami wifi tetheringet magyaráz. Fogalmam sincs, hogy az mi. Koszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest