-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesszjessz
tag
válasz
zelos #170998 üzenetére
Moto Edge 30-am van.
De ez sem az a megoldás, amit én keresek, nekem olyan kellene, ami nagyon hasonlít az iOS megoldásra.
Illetve láttam az összefoglalóban felsorolva galéria appokat, valamelyikben van olyan opció, hogy simán kimásolom a képet? Nem megosztom, kikeresem, hogy hova vagy kinek szeretném küldeni, csak simán másolás opció.
-
törölt tag
válasz
zelos #170026 üzenetére
Nem lep meg, hogy nem értetted. A 30 éves tapasztalat azt jelenti, hogy hogy mivel '86-ban meghúztam az oroszlán bajszát és megharapott, akkor tudom, hogy 2035-ben is meg fog harapni az oroszlán ha meghúzom a bajszát, pedig az oroszlán még meg sem született. Te meg az a típusú ember vagy, aki a harapás után újból próbálja húzni azt a bajuszt, majd meglepve tapasztalja, hogy most se puszit kapott az oroszlántól, hanem harapást. Nincs gond, nem vagyunk egyformák. A Malwarebytest pedig szintén tapasztalatszerzésből használtam, egyébként pedig nem telefon monitorozásra, hiszen én már kinőttem a "mi az indián neved" app használatából ami furcsa mód az összes SMS-t olvashahatja meg a billentyűzet adataimat. Hanem a böngészési forgalom figyelésére és ott bizony jelzett is nem egyszer. Persze PC-n nem, mert azt ritkán is használom, meg nem is böngészésre.
Az 5 éves meg 7 éves támogatást se véletlen, hogy beszívtad. Ez is az oroszlános példára vezethető vissza. Szerinted a Samsungnak célja az, hogy ne adjon el több telefont? Hagyok gondolkodási időt...
.
.
.
.
Hallom is a fogaskerekeid kattogását. Á, látom még mindig nincs meg. Később visszanézek. Ha nincs meg a megoldás, szólj nyugodtan, megmondom a választ! -
Yeffy
veterán
válasz
zelos #169953 üzenetére
Most raneztem direkt, ezen a telon még el se inditottam az AA-t, de ki van kapcsolva a "Start music automatically". Es ma reggel ugyanugy lesz@rta a telo, mert tegnap este szepen kilőtt Poweramp-omat onnan folytatta, ahol abbahagytam, miutan adtam egy egyseg hangerot a kocsiban, h jobban halljam majd a telefonalast. Hiaba van kikapcsolva Powerampban is.
Egyre inkabb ugy velem h ez Andoridnak valami hulyesege, nem a lejatszoknak. Es/vagy az ezer eves gyari fejegyseg irja felul, nem tudom.
Itt van amugy a fejegysegem. [link]
-
válasz
zelos #168603 üzenetére
Érdekes lista. Akár még bele is nyugodhatnék a ténybe, hogy nincs a listán, viszont az S23 Ultra sincs, mégis megy vele.
Ráadásul már az első mondat nem stimmel:
"A Wi-Fi Hanghívást akkor tudod igénybe venni, ha havi díjas előfizetőnk vagy."
Domino kártyával is működik hónapok óta.
De köszi! -
kidnou
őstag
válasz
zelos #166511 üzenetére
Annyiban kiegészítenélek, hogy egy kis trükközéssel lehet vele letölteni. Telepiteni kell a newpipe sponzorblokkkot és letöltő kliensnek be kell állitani e a revanced beállitásában. Elönye, hogy nem kell külön megnyitani a newpipet és ott keresni ha le akarsz tölteni valamit
-
DrKapocs
őstag
válasz
zelos #166138 üzenetére
Ha esetleg valaki VPN-t keres, ami jó, stabil, (számomra elég) gyors és nem melegszik tőle a telefon, akkor ajánlanám a ProtonVPN-t. Nem vagyok tapasztalt a témában, de nyaralás alatt nem volt gondom vele. Előtte free volt, most 1 hónap prémiumra befizettem. Nagyon gondolkozok az 1 éven. Nem a legolcsóbb, de számomra tökéletesnek tűnt. Próbáltam a Privadovpn-t is, de mindkét A52s nagyon melegedett tőle.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
zelos #165303 üzenetére
Biztos az, hogy "Ha az akkuoptimalizálás kilövi a youtubot akkor nem fogja megnyitni tehát le kell venni a optimalizás listáról."? Miért ne működne az alapértelmezett állapottal járó viselkedés, ha épp nem fut az adott app? Számtalan alkalmazás segíti a mobileszköz használatát alapértelmezettként, szerintem még egy csúcskategóriás készüléken sincs elég erőforrás, hogy mindegyik folyamatosan fusson.
-
TODI1111
veterán
-
efi99
őstag
válasz
zelos #165231 üzenetére
Miért jó az, ha gyakorlatilag monokrómok az ikonok? A színek nagyon sokat segítenek a gyors azonosításban. Én egyszer megcsináltam mindent (ikonok, színek, háttér, gyorsgombok, navisáv) nekem aztán ne piszkálja el semmi se a színét, se az alakját, se a helyét vagy méretét, mág az OS főfrissítések sem.
-
crok
Topikgazda
válasz
zelos #165167 üzenetére
(Azért nem ajánlottam mert amit használt az 4 évvel "fiatalabb" és az F-Droid - GitHub alkalmazások (pl ez is amit ajánlotál) 6 éve frissültek utoljára.. és pont ez a baja azzal is amit használt eddig. Ugyanis ott van pl. a CaptivePortalLogin de az is 2017-es..)
-
-
Somatom
veterán
válasz
zelos #163728 üzenetére
Próbálom, de nem értem a működését. Már eleve szerencsétlen, hogy egy videónál csak előnézeti képet mutat. 364 videófájl van a telón. Előnézeti képből nem találom meg, hogy mit szeretnék streamelni. Fájlnév kéne.
Találomra kiválasztottam egyet. Megosztás » közeli eszköz. Erre azt mondja, hogy kapcsoljam ki a hotspotot. OK, bár nem vágom, hogy két kliens módú Wifi eszköz között hogyan lesz adatátvitel.
Mutatja a tabot, rábökök, egy darabig kőröz, majd természetesen kiírja, hogy sikertelen. -
joelke HU
őstag
válasz
zelos #163701 üzenetére
Nos igen ez megvan a Motorolán, de a Nokián nincs. De mondjuk ez nem is úgy működik mint az említett app lakatolás. Ha ezt bekapcsolom akkor fixen rögzíti a képernyőn az appot. Nem enged kilépni belőle vagy éppen mást megnyitni, ezt az egy appot futtatja és csak jelszó megadás után oldja fel a zárolást, mondjuk ilyen gyerekzárnak éppen jó. Custom droidon lelakatolom az appot és háttérbe küldhető, más is megnyitható, de amin a lakat van azt nem zárja be, fut továbbra is a háttérben. De ez nem az a beállítás. Mondjuk nekem ez nem hiányzik, csak érdekességként mondtam, hogy a csupasz droidban én így találkoztam vele.
-
joelke HU
őstag
válasz
zelos #163692 üzenetére
Igen. Tudom. Csak vanilla droidon ilyen nincs. Sem a Nokiámon sem pedig a Motorolámon. Gyanítom így a Pixeleken sincs. Viszont az meglepett hogy már android 13-nak is ilyen erőszakos a memória kezelése. Eddig ezzel csak a Huawei rendszerén találkoztam. Na ott hiába lakatoltam, hiába kapcsoltam ki az akku optimalizálást csak azért is bezárta a Vanced-et egy szám lejátszása után, csak ha ébresztettem a kijelzőt akkor vitte tovább a playlistet. Pedig ott csak android 7 volt.
Ezért is irtózom a custom androidoktól és csak olyan mobilt vagyok hajlandó használni ami a vanilla droid élményét kínálja. De ha ezután már ott is ez lesz, akkor -
kaciokos
őstag
válasz
zelos #163603 üzenetére
Az APEX? Az sajna nekem nem jó, nem tudja rendesen zárolni a telefont. Amúgy megnéztem a Smart Launchert is, tetszik, bár a logikája elsőre kicsit fura, és rendesen megkérik az árát... Na mindegy, még maradok egy kicsit a Nován, aztán meglátom, mit hoz az idő, most elfogyott az energiám a további teszteléshez.
-
Fall-N
veterán
válasz
zelos #163603 üzenetére
Elég oldschool. A Nova v6 sokkal többet tudott már évekkel ezelőtt. Sok dolog hiányzik belőle (füles app drawer csoportok, adaptív ikonok formája, lekerekített widgetek, duplakoppos lezárás a rendszer kisegítő lehetőségekkel (nem kell PIN vagy feloldó kód utána), Material You téma stb.)
-
kaciokos
őstag
válasz
zelos #163368 üzenetére
Én Novát használok, de a múltkor gondoltam egyet, és kipróbáltam a Samsung One UI launchert, hátha fejlődött az elmúlt években annyit, hogy jó legyen nekem. Két perc alatt rájöttem, hogy nem tud pár olyan dolgot, ami számomra alapvető, szóval maradt a Nova, gondolodom a Hyperion-on.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zelos #136359 üzenetére
Attól függetlenül is tárgyi tévedések vannak benne. Nekem ez inkább tűnik ESET reklámnak.
"ennek a technikának is megvannak a határai: a támadók, csak az értesítés terjedelmének megfelelő szöveghez férnek hozzá"
A teljes SMS benne van az értesítésben, ez már elég régi feature az Android-ban.
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest