- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
atosan #175032 üzenetére
A levélcímed ebben az esetben a felhasználónév, a jelszó akármi lehet nem kell,sőt ne is legyen a levélfiókod jelszava. A feleséged így be tud lépni a mailcímed mint felhasználónévhez tartozó jelszóval. A probléma akkor jelentkezik, ha 2FA okáért egy levélcímre küldött kódot küld a klarstein és azt mivel a postafiókodhoz nem fér hozzá a feleséged nem tudja megadni a belépéshez.
Igen, a megosztott profil a megoldás...
-
vacs
veterán
válasz
atosan #173808 üzenetére
Ha jobb választ nem kapsz, akkor:
Pc-n böngészővel belépsz a Xiaomi Cloud-ba és onnét ki tudod másolni a xiaomi jegyzeteket! -
kmarci25
veterán
válasz
atosan #158732 üzenetére
Próbáld meg a a Samsung sajátját: SmartSwitch.
Legutóbb ezt használtam, egy Xiaomi-ról mentem Samsung-ra. Az adatokat asszem részben átviszi, arra nem emlékszem, hogy mit használ (wifi, vagy BT,vagy valami), de végső esetben kártyára is tud menteni. -
-
TODI1111
veterán
válasz
atosan #152455 üzenetére
Esetleg nem ezzel [Módosítottuk a Google Fotók tárolási szabályzatát] van összefüggésben?
Elég régóta beharangozták.
"2021. június 1-jétől nem fogsz tudni újabb fotókat és videókat feltölteni, ha elfogy a tárhelyed, vagy túlléped a kvótát" -
-
w.miki
veterán
válasz
atosan #113974 üzenetére
melyik content blocker-t érdemes telepíteni a Samsung Internet Browserhez?
ehh, úgy nézem csak az Adguard Content Blocker telepedik fel
Na, alig indítottam el, máris jött az üzenet, hogy a telefonomon virust találtak....
Szép egy reklám blokkoló -
PistiSan
addikt
válasz
atosan #108811 üzenetére
Hihetetlen, hogy mennyi mindent bele pakolnak az androidba, ilyen olyan fejlesztéseket kap, de egy ilyen alap testre szabhatóságot meg nem raknak bele.
Hiányzik nagyon az XPOSED, abban olyan szinten testre lehetett szabni mindent, ezért is érdeklődtem, hát ha valami app tud ilyet. -
Tökimanó
senior tag
válasz
atosan #101023 üzenetére
Sajnos nem jött össze. Az apk. fájlt fel tudom rakni de aztán telepíteni már nem sikerül több próbálkozás után sem. Engedélyeztem hogy telepíthesse de valamiért nem mégsem települ fel. Pedig próbálja. De egy idő után kiírja hogy kész és azt hogy nincs feltelepítve. Mese nincs keresnem kell valami másik billentyűzetet. De azért köszi a segítséget!
-
psg5
veterán
válasz
atosan #100667 üzenetére
Köszi, mindenkinek!
Jó a gyári pont az a helyzet, hogy egyenlőre jobbnak tűnt, mint a nova, bár azért még próbálkozzon, szeretem a kihívásokat.Naptárból kettő van fent alapból, az miért és mi a különbség mert úgy látom mindkettő szinkronizál gmail-vel? Egyik kék színú ikon a másik fehér alapon piros pöttyök.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
atosan #100197 üzenetére
Ezzel csak jelzed, hogy le akarod tölteni. Ugyam az, mint telefonoknál azelőregisztráció, hogy Te meg szeretnéd venni az adott készüléket. Ami nem azt jelenti, hogy meg kell venni, de érdekel téged, és lehet meg is veszed.
Ez ugyan az, jelzed, hogy kipróbálnád, letöltenéd.
Gaben: Chromenál pc-n meg tudod nézni a telefonos előzményeid, ugyan így telón a pc-s előzményeid. Google accountba menti.
-
géeles
aktív tag
válasz
atosan #97156 üzenetére
ES file explorer távoli elérés.
Ha, nem ezt a fájlkezelőt használod akkor FTP szerver pl:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver&hl=hu
Nagyon egyszerű, telon elindítod utána total commanderben ftp cstlakozol... -
nyisziati
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
atosan #93989 üzenetére
elvileg müködnie kell
de lehet hogy egyedi eset?csak azzal a lejátszóval produkálja?
nekem pl az mx player ogg formátum esetén átvált sw kódolásra és leáll a viper4android,míg a gyári zenelejátszó meg játsza az ogg-t és megy a viper4.
a viper4 driver statusban kijelzi hogy támogatott-e a formátum
-
olivera88
veterán
válasz
atosan #88127 üzenetére
With ES File Explorer (File Manager) PRO version you can:
√ Remove Ad an Ad free version
√More to customize updated color panel and more sart page options
√more to explect ES File Explorer (File Manager) team will keep improving the app and strive to keep it the #1 most powerful file manager for android.
√more theme options Following Google material design and more theme options coming soon
With ES, you can access your FTP server, Wi-Fi file transfer, Bluetooth file transfer and connect your chromecast device easily. -
-
-
törölt tag
-
-
-
-
törölt tag
válasz
atosan #80502 üzenetére
Azt még hozzáteszem, hogy megvenni sem volt egyszerű. Google fiókon keresztül történik, de az alkalmazáson belül. Elsőre nem is sikerült. Vásárlás -> pénz levon -> nyugta megjön -> alkalmazás regisztrációs error -ral fityiszt mutat. Na, mondom, ezt hívják tanulópénznek. Gyorsan nyomtam a hibaüzenetre egy screenshotot és a nyugtával együtt elküldtem a fejlesztőnek. Aztán szundi és mire megébredtem, már válaszolt, hogy "Bocsi, szerver leállás volt, de már elmúlt!" Így már be tudtam regelni.
-
törölt tag
válasz
atosan #80491 üzenetére
Az enyém rootolt, de azt írja, hogy ha a képet küldő eszköz LG, vagy AOSP rom van rajta, vagy Lollipop, akkor nem kell root. De alatta, a Windows -ra tükrözésnél már azt írja, hogy ellenőrizd a root jogosultságod meglétét. Egyébként, lehet ingyen is próbálgatni, hogy működik -e az adott párosítással. 5 percet enged, aztán újra kell csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest