- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
karldergroße #129988 üzenetére
Nem sokat használtam még az új verziót, kb. fél-fél órát, a beállításokon is csak gyorsan átszaladtam, de én is csak a like/dislike elrejtését találtam. A többivel sem lenne semmi bajom, ha el lehetne rejteni.
Esetleg valami bevált, minőségi lejátszót tudnátok ajánlani helyette? Az sem baj, ha fizetős, csak jó legyen, illetve elég nagy plusz lenne a letisztult kinézet. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
karldergroße #129946 üzenetére
Nekem nagyon nem jön be a PowerAmp új kinézete.
Kifejezetten szerettem eddig, mert a borítón kívül alig volt valami a kijelzőn, olyan letisztult volt, most viszont ott az a sok baromi felesleges gomb (Vizualizáció, Alvásidőzítő, az a vacak sáv, meg alul a gombsor is). Nem lehet ezeket valahogy elrejteni? Esetleg valami letisztult skin hozzá? Vagy váltsak más lejátszóra?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Predator2 #124126 üzenetére
Hello!
A Mi Fit mindenképp kell a Mi Band 2 párosításához, annak pedig frissebb rendszer kell. Meg asszem' a bluetooth sem jó hozzá.
Kár érte egyébként, pár hete a kezembe akadt a saját kis mini pro-m, megmondom őszintén, még ma is tök szívesen használnám egy korszerű hardverrel. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Panthera #102887 üzenetére
Próbáltam ezeket, de ugyanúgy bent maradtak valamiért a már töröltek is. Egy kis "trükkel" viszont sikerült megoldani, a mappák kiválasztásánál kivettem a pipát a zene mappám elől, és bejelöltem a csengőhangosat, ezután így frissítettem, így kilőtte az összes zenét, és bekerültek a csengőhangok a lejátszási listára. Ezután megcsináltam fordítva, és már csak a valóban meglévőket töltötte be.
A törlés viszont még mindig inaktív, semmit nem enged törölni, de ez így már nem olyan dolog, ami különösebben zavarna.Köszi a segítséget!
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Poweramp-pal kapcsolatban lenne kérdésem, visszaolvastam kicsit a szóra keresve, de nem találtam ilyen jellegü hozzászólást.
A lényeg az lenne, hogy ha törlök a memóriakártyáról zenét, amit már nem hallgatok, azt bent marad a lejátszó listájában mappa újrakeresés után is, illetve onnan sem tudom törölni a hosszan nyomás után felugró menüből, mert inaktív a Törlés gomb. Nincs valami ötletetek, hogy lehetne ezt megoldani? Kezd sok lenni a zene a listán, ami nincs is már fent.
Huawei Y330 4.2.2 Androiddal, a Poweramp meg 2.0.10-build-588-play (Teljes verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged