- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pavika
tag
-
crok
Topikgazda
válasz
consono #166433 üzenetére
Az scrcpy megy akár LAN-on vagy WLAN-on is Wireless adb-vel is akár.
Ha nem akar az ember parancsokkal se szüttyögni akkor guiscrcpy de pl. az AppControl-ban is implementálva van (gyak. a fejlesztője egy guiscrcpy-t húzott be mint feature).
AppControl@XDA vagy saját oldal -
-
wayne1
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
consono #159467 üzenetére
En is.. foleg az alapjan ahogy a sajat oldalukon is irnak a dologrol [link] mert elegge igy is ugy is ertheto az egesz, research and development meg analytics alatt "elkerulhetetlen" es kiserleti valtozasokrol is beszelnek, persze semmi konkret.. de pont irjak hogy ez innentol kicsit kiserleti projekt lesz, aki Prime-ot is vett azzal lesz majd gond hogy mi az ami stabil egy vasarolt alkalmazashoz vagy mi lesz akkor experimental.. erdemes a fogalmazasra figyelni a leirasban.
-
Somatom
veterán
válasz
consono #159435 üzenetére
Majdnem. Az a TeamViewer Quick Support, de készülékfüggő.
-
Landsmann
addikt
válasz
consono #159215 üzenetére
Ez igaz, majd megnézem az apk mirror oldalon,hátha, bár lehet már ezen a régi android verzión az sem megy. Annyira nem lényeg, egyszer elindítom, bluetoothon átmegy az fm transzmitterre, aztán normális rádióval lehet fogni onnantól. Már csak az lesz a kérdés, a bluetooth átvitel kompatibilis lesz-e a két eszközzel, de ez másfél óra múlva kiderül.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
consono #159096 üzenetére
Elvileg van lehetőség az appnak backup készítése, de a fejlesztőnek is kellene tennie érte... (Régebbi appoknál pl. eleve nincs is, azokat újra kellene írni/frissíteni).
Ez amúgy mindig is gyenge pontja volt az androidnak, apple icloud-nál nem igen van ezzel gond (csak legyen elég tárhelyed vásárolva
)
@Fall-N de az opció s3e igen van meg a felhasználónak. Amit eddig láttam, az pár alkalmazás felkínálta a google drive-ra mentést, már ez is bőven jobb mint a semmi. Kár, hogy egyáltalán nem általános a lehetőség (az, hogy tetszőleges helyre lehessen mentést készíteni, még szebb lenne, nem mindenki akarja a google tárhelyére backupolni a cuccait)
-
gyulank
addikt
válasz
consono #158231 üzenetére
Te kb ugyanazt írtad mint én. Ők akarják erőltetni a kamera saját tárhelyét, én azzal kezdtem, hogy nem arra akarom rögzíteni. Az meg, hogy másoknak nem szar, ha görbül a tér pl. az az ő dolguk, nekem az. Ezen kívül azt is írtam, hogy vezetéken akarom összekötni, de vegyek wifiset, meg az ami máshova rögzít az nagyon drága, de akarjak mást, mint akarok, és felejtsem el a telefont amit nem kell venni, és a képe is jobb...
-
M3oH
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
consono #157199 üzenetére
Ezek a progik tuti nem oldják meg egy pl. lidlis számla szétbontását. Mert az, hogy látod elköltöttél harmincezret a lidiben, de excelben azt is, hogy ebből mennyi is volt kutya/macskakaja, de vettél 2 farmert meg gatyót, ami ugye ruházat, másnap melóba kaját illetve épp akciós zsemlétvajatsajtotcsirkellet és a jól megérdemelt tálcasört. Naszóval ennyire nem bontogatjátok szét és elegendő egy sor, hogy lidi 30k?
OTP appja is ezen hasal el, amire kellene azt pont nem tudja...egyik se! -
svgyula
addikt
válasz
Ha van egy normálisan felépített excel munkafüzet akkor naponta egy számot kell beírni és bármit kiszámol. A munkafüzeteket pedig lehet egy évre előre megcsinálni. Ráadásul ha egyszer megvan akkor csak az évet kell átírni és az összegeket törölni és kész egész évre...... Az autónál van egy napi számláló. Minek ahhoz aplikáció?
Teletank-> nulláz, utána teletank és fejben ott az eredmény....... -
Zototh64
őstag
válasz
Megértem, nekem sem sok van :-)
Ezért jó a drivo a kocsihoz, azt tankoláskor gyorsan feltöltöm a megfelelő adatokkal.
Aztán alkalom adtán mehet az exelbe.
A többivel az a gond, hogy amikor vissza kell keresni valamit, már 1-2 hónap távlatából sem biztos, hogy precízen emlékszik az ember. Hosszabb időről már nem is beszélve.
Ezért dokumentálok nagyjából mindent, ha lehet akkor fotóval is.
Persze nem arról van szó, hogy tegnap előtt mennyi kenyeret vettem a boltban. -
Zototh64
őstag
válasz
consono #157195 üzenetére
Minden hová, mindent manuálisan kell felvinni.
A kocsikhoz egy ideje használom a drivo-t, nem rossz, de az exelben számomra nagyobb a potenciál, még mindig, csak jól kell be képletezni, és a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és nincs olyan app, ami felvehetné vele a versenyt. Szerintem. -
svgyula
addikt
válasz
consono #155907 üzenetére
Szia! Nos ez nem igaz! Most léptem be újra a PC-n! Természetesen kérte a f@szságát! Kitöröltem. DE! a telefonon amin reggel óta be vagyok jelentkezve! Semmi értesítés nem jött! Sőt tovább megyek a kitörölt "biztonsági f@szságokat" sem látja mert a PC-n már töröltem!
Tehát ez egy hatalmas kugli zagyvaság! -
svgyula
addikt
válasz
consono #155903 üzenetére
A helyzet az, hogy ez nem új gép. Sőt a PC-ről előbb léptem be a google fiókba mint telefonról! Ugyanis sok évig nem is volt androidos telefonom az elején csak PC!
Viszont teljesen mindegy honnan hitelesítem azt, hogy "én vagyok"
A következő belépéskor újra küldi az emailt, természetesen ugyan oda ahol beléptem! Ennek mi értelme van? Ha nem én lépek be akkor az aktuális "hacker" is simán törölheti az üzenetet! Na itt az 'amerikai" logika, ez kb egy plázamacska logikája! -
-
kaciokos
őstag
válasz
consono #155525 üzenetére
Szintén Samsung TV-m van, és a napokban vettem észre, hogy nem tudom átküldeni a képet se Samsung telefonról, de Huawei tabletről, pedig pár hónapja még tuti működött mindkettő, mondjuk nem használom gyakran.
A "full kikapcs, áramból kihúzással" alatt azt érted, hogy húzzam ki a konnektorból, aztán dugjam vissza, vagy van valami más módszer is? Csak mert ezt megpróbáltam, és nem segített.
-
Somatom
veterán
válasz
consono #153921 üzenetére
Ha nem használsz offline -t, akkor nem vonatkozott rád a kijelentésem. Próbáltam az AA -t de nem nagyon sikerült használnom. Nem beszélni Magyar, nem engedi a floating felületeket, stb., stb. Ha az egyik kezemet a csajom popójába dugom, akkor is különb felületet keálok egy normális Launcher -rel. Előbb-utóbb szükség is lehet rá, mert a Google kinyírja a telós, tabos AA -t.
-
Probert75
addikt
válasz
consono #153183 üzenetére
Nem az lett volna a megoldás, hogy a program, ha fut vagy elindítom, akkor a másik félnek bemondja a rögzítés tényét. Aztán vagy folytatja a beszélgetést vagy nem. Odamégy bármelyik szolgáltatóhoz és egyből mondja, de telefonon is, hogy minőségbiztosítási okokból rögzítik. Nekik mindent lehet, nekem meg semmi.
-
Ck.
addikt
válasz
consono #151310 üzenetére
Annak idején, amikor volt a Note7 akku robbanásos balhé, akkor emlékeim szerint tudtak küldeni pop up notificationt, amiben felszólították a tulajokat a készülékük végleges leadására.
De ha ez mégsem kivitelezhető, akkor ott a Google account mindenkinek, megvan minden adat hozzá, hogy egy kör e-mail kimenjen. Mindegy, kidühöngtem magamat. -
crok
Topikgazda
válasz
consono #151260 üzenetére
Épp le tudod tiltani csak ugye - ahogy írod is - de ha nincs mellette pl. egy Chrome ami tud WebView-t adni akkor tényleg crash-elnek majd az appok..
@Probert75: pl. azok az appok amik ma előjöttek sokmindenkinél hogy FC-znek, azok mindegyike, pl. ha linket akar appon belül megjeleníteni, pl. ha saját magának a megjelenítéséhez is WebView-t használ.
-
törölt tag
válasz
consono #150571 üzenetére
Majd ha megint lesz valami kínja megpróbálom. Bár PC-n kifejezetten nem szeretem a VLC-t.
Most viszont megfogadtam hogy nem frissítem többet. Úgyis tableten van, azon meg energiatakarékosságból szinte sosincs bekapcsolva a Wi-Fi. Ezentúl nem is lesz. Nem is értem minek frissítgettem, régi a vas, bőven benne van hogy egyszer csak jól elromlik rajta valamelyik fontos app egy frissítéstől.
#150570 Fall-N: BS Playerrel próbáltam tüzet oltani de basszus akkora egy rakás szart... Már 3 éve se nagyon szerettem, de hogy még ahhoz képest is sikerült rosszabbra csinálni?
-
Fall-N
veterán
válasz
consono #150355 üzenetére
Nekem mindegy, csak meglepő nekem, mert a környezetemben senki sem használja. Én is ha akarok valamit, akkor inkább felhívom az illetőt. Ha nem sürgős, akkor meg elég ha az illető megnézi később ha internet közelbe ér. Másrészt bár nem drága az SMS pénzbe kerül. De a kérdés lényege nem ez volt, hanem hogy minek elmenteni?
Viszont a felháborodást nem értem, nem vita miatt írtam le, csak egy kérdés volt. Egyébként van olyan tarifacsomag manapság, amiben nincs legalább párszáz mega mobilinternet?
-
Jabby
őstag
válasz
consono #150185 üzenetére
+ viewdetails
+ rjgKöszi mindhármatok válaszát,
Kindle-ről mostanában leszoktam, 1,5 éve nem vettem elő, de kipróbálom amiket ajánlottatok.Kezdtem a PocketBook Readerrel, mert ezt eddig nem ismertem.
Első próbára jól beállítható, személyre szabható, s a szinkronizáció is tökéletes.
Rengeteg formátumot ismer, s akinek igénye, fel is olvassa a könyvet. -
w.miki
veterán
válasz
consono #150165 üzenetére
erre gondoltál, vagy van külön, nem online változat?
-
-
Yeffy
veterán
válasz
consono #148919 üzenetére
nahat, a Lightroom-mal fotozni is lehet? lol, en aszittem', "csak" szerkeszteni, mint a PS-el pl.
ebben van auto mod is?meglesem majd az utobbit is, most kifejezetten auto modra, point-and-shoot modra erdeklodok, manual/pro mod eleg jo a keszulekemben, azzal is jo neha elbohockodni, de az esetek kbg. 2/3-aban leginkabb gyors autoexponalasra van idom (vagy kedvem
)
-
-
Jumbozorz
senior tag
-
Aurig@
őstag
-
-
-
Aurig@
őstag
válasz
consono #147570 üzenetére
Eddig simán ment. De közben rájöttem a gebaszra, "beragadt" egy kép. Azt az egyet kipattintottam, és hibátlanul ment tovább. Csak, miért ragadhatott be, ha utána meg gond nélkül felment? Lehet sok volt neki egyszerre 110 kép, kb. 1200 mega.
Végül is mindegy, mert működik. -
csaba1203
addikt
válasz
consono #147287 üzenetére
Megnéztem minden rendben van.Kénytelen voltam a Waze-t visszarakni ott minden megy rendesen úgyhogy ez a Sygic sara, amit Play áruházban jeleztem is nekik....
Iphone-on is megy a Waze hibátlanul szóval el kéne gondolkodni, hogy fizetős termék és használhatatlan de utána néztem másik fórumokon is panaszkodnak a hang nemlétére.
Talán majd javítják idővel. -
csaba1203
addikt
válasz
consono #147244 üzenetére
Nos hiába állítottam át továbbra sincs hang az autó kihangosítóján.
Másik navival sincs hangom (TomTom) kezdem azt hinni vagy a 10-es droidon kéne valamit állítani vagy az autóm kihangosítója valamiért nem kezeli de érdekes módon a bejövő hívások kihangosítása megy rendesen....
Most átállítottam a telefon hangszórójára így van legalább hangom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest