- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
persil #162636 üzenetére
Xiaomi Note 11. (Android 12, MIUI 13) Samsung-nál úgy emlékszem, hogy az is egy asztal és ki lehetett dobni. Itt ez nincs közte, a másik kettőből tudnék törölni.
A discover-es beállítást megtaláltam, így el is tűnt mind, de ugyanúgy el lehet húzni balra és ott van a google kereső mező és egy icon egy R betűvel, és hogy a hírfolyam ki van kapcsolva, ha vissza akarom kapcsolni, akkor discover...Nekem úgy lenne a tuti, hogy egyáltalán nem csinálna semmit balra húzásra, vagy, ha már ott van, akkor adja mondjuk a gphirek.hu-t, prohardver-t akár, stb.
-
Somatom
veterán
válasz
persil #133871 üzenetére
Ez fura. Három különböző droidon néztem, két fiókkal, és mindegyiken ott van a bringa opció.
-
air
nagyúr
válasz
persil #17510 üzenetére
Akkor had válaszoljak a mottómmal: Eszközt és szolgáltatást az igényeknek megfelelően kell választani! Ha neki erre van szüksége, használjon IOS-t! Ennyi.
Én (és gondolom vagyunk így még egy páran) még soha nem éreztem szükségét annak, hogy a GPS folyamatosan be legyen kapcsolva a telefonomon. Időjárás widget-et nem használok, a Google Now-ról azt sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák, ha pedig navigálni akarok bekapcsolom a GPS-t.
-
air
nagyúr
válasz
persil #17497 üzenetére
(Sejtettem, hogy ilyesmire gondol, de ebből még mindig nem értem, hogy mi értelme ennek az egésznek.)
Aminél nem akarja, hogy használja, egyszerűen nem kapcsolja be a GPS-t az alkalmazás indítása előtt. A GPS ki/bekapcsolásához lehet widget-et tenni a homescreen-re, így 1 sec. alatt kapcsolható. -
Tyer
őstag
válasz
persil #17273 üzenetére
Sajnos nem tud mappát lejátszani!
Nekem olyna kéne ami lejátszik mappát
Lehet Lyrics-et találni a számokhoz, és ki is irja
És dalonként külön választható a boritoképAzt hiszem a TTPod tudta, nem is emlékszem miért cseréltem le.
Talán a skinek miatt,meg mert kinai volttonnni1: e-mail, a másik oldalon meg kinyomtatják.
-
LonGleY
veterán
válasz
persil #17192 üzenetére
Hogy mondjak konkrét élethelyzetet a Catch Notes felhasználására:
A saját todo listád mellett van egy valakivel megosztott csoportod (space), ahol közös ötletelést, üzengetést, vagy pl. a bevásárlólistát vezethetitek, és minden bejegyzés külön kommentelhető. Én pl. bizonyos esetekben jobban szeretem, mint az sms-t (különböző témák szerint lehet egymással interaktkodni), meg ugyebár ingyenes. Jól működő push segítségével amikor neten lógsz, jelez az értesítési sávban, ha módosítás érkezik.
Az egyszemélyes használatnál leginkább a space-ekre bontás az, ami segít a tájékozódásban, a weboldala és a kliens között pedig azonnali a szinkronizáció. Ezt azért nem tudja ilyen remekül bármelyik random jegyzet app.
Szóval jó cucc ez (ezt az Evernote-ról nem tudnám elmondani a bloatware-hatású kliensei miatt sem), amíg nem egy komolyabb projecten brainstormingoltok, mert ahhoz már karcsú - ez utóbbira javasoltam a Trello-t.
-
LonGleY
veterán
válasz
persil #17192 üzenetére
A Catch Notes és a Trello is arról szól, hogy meg tudj osztani jegyzeteket vagy jegyzet csoportokat más userekkel, és van rendes webes szervizük is, tehát a telóra mentett infót az asztalin fel tudod dolgozni, vagy vissza ugyanez. Önmagadnak elég a ColorNote is, de annak nincs webes szolgáltatása, és normális todo listára is kissé szűkös már. A Catch Notes sokkal inkább adja, egyértelmű előnyei vannak a puritán jegyzetelőkhöz képest, de a megosztásnál már kisebb gondjai akadnak (nem tudod szerkeszteni, törölni a másik fél által kreált cuccokat - és itt jön képbe a Trello, ami viszont ebben a közös gyurmázásban király).
-
Jadro
veterán
válasz
persil #17192 üzenetére
Ha nem csak random jegyzetelésre használod, akkor egyelőre pl az Evernote is jobb. Mondok egy példát: Én pl oda mentek olyan recepteket, aket meglátok valahol és el akarom tárolni. Amiben jobb konkrétan az az, hogy tag-elhetőek a jegyzetek. Így könnyebb kiválasztani az azonos témájúakat ha szükséges. A receptes témánál maradva pedig az is jobb, hogy egy komplett weboldalt kijelölve át lehet tenni bele a cikket képpel együtt. Szépen elrendezi, jó ránézni. Keep-nél a kép lemarad a beillesztés során, bár ha külön letöltöm, majd felcsatolom a jegyzethez, akkor beilleszthető.
Szimpla jegyzetelésre tökéletes a keep és remélem fejlesztik még egy kcisit, mert nagy előnye, hogy google termék. Minden egy helyen, egy belépéssel, stb.
-
Syd69
aktív tag
válasz
persil #16504 üzenetére
Én ezt próbálgatom: [Mantano reader]
-
gatto_
senior tag
válasz
persil #16428 üzenetére
Én a Dolphint használom nagyrészt. Ami bosszant benne az a keresés. Beírsz valamit a címsor/kereső mezőbe, (nem címet, csak egy szót mondjuk) és nem keres rá, hanem a google oldalára dob, ahol írhatod be újra. Illetve néha bizonyos oldalakon nem működik rendesen. Pl jelenleg a blikk.hu-n behozza a főoldalt, de ha egy cikket akarok megnyitni, akkor csak végtelenségig egy loading feliratot látok. Az index.hu-n időnként nem lép vissza a főoldalra a cikkekről, csak többszöri megnyomásra. A görgetés néhol kicsit akadozik.
Ezért fent van nekem az Opera is amivel ilyen gondok nincsenek.
Persze mégis a Dolphint használom, elsősorban az oldalról előhúzható könyvjelzők miatt. Ennél kényelmesebb megoldást még nem láttam máshol. -
persil
nagyúr
válasz
persil #16041 üzenetére
Na, ahogy leírtam, szinte tök véletlenül találtam a play-en a cubed palyer-t.
Tökéletes! Akinek faék egyszerűségű, de mégis mutatós és mindenek előtt gyors/smooth lejátszó kell az ne is menjen tovább.
Feature-ök, amik számomra elképesztő szimpatikusak(egy ilyen egyszerű 1 megás ingyenes cucctól):
- állítható, hogy akarom-e használni a headset gombjait
- választható, hogy honnan szedi a zenét
- leszedi az albumborítókat
- választható, hogy lockscreen-ről irányítható legyen-e -
savanyaw
csendes tag
Headset Ringtone Manager Lite
Ez ingyenes, de Lite verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged