- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
sharp4 #145283 üzenetére
Nem tökéletes, de talán megfelel majd neked is: Gallery KK
-
-
-
válasz
sharp4 #142856 üzenetére
A Nine-ból csak fizetős verzió van. Mármint a talán két hetes próba után.
Tetszik benne, hogy személyreszabható, milyen almappákat frissítsen. Ezt az Outlook pl. nem tudja, ami kb. vicc kategória.
Ami még tetszik nekem, hogy "ezer éve" lementettem egy konfigot a beállítsokról. Telefoncsere vagy újratelepítés után csak importálom a beállításokat, és már használatra kész az app. -
-
-
-
beg
veterán
válasz
sharp4 #121899 üzenetére
Google első találata a "viber in app sound" kifejezésre: link
Görgess le a Notification részhez. "Outgoing message sounds - Control whether your phone makes a noise when you send a message."
Továbbá: "Use system sounds - Use the default ring and notification tones on your phone, or tap to change them for Viber" -
válasz
sharp4 #117392 üzenetére
Szia!
Angol - Magyar ill Német - Magyar és az elsők variációi több nyelvre. (Pld Német - Francia) valamint ez: Angol szótár ami a következő nyelveken elérhető : angol- német-, francia-, olasz-, spanyol-, portugál-, svéd-, finn-, holland-, cseh-, horvát-, román-, szlovák-, lengyel-, norvég-, török-magyar
Én ezeket használom. Remélem tudtam vele segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged