- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
nababika #166574 üzenetére
Nekem ez a legegyszerűbb Revanced build vált be egyelőre.
https://github.com/shekhawat2/RevancedYT/releases
Minden eszközömről töröltem a korábbi Vancedeket, tiltottam, töröltem a gyári Youtube-ot és install microG, install RevancedYT --> enjoy.
Ha kedvem szottyan frissíteni, csak felrakom a legújabb release-t. -
DrKapocs
őstag
válasz
nababika #164665 üzenetére
A Gmail appal mi a gondod? Nálam évek óta mindig jól teljesít, hiba nélkül. Tegyük hozzá, nem is frissítem soha a bevált verziót. Nálam 2 magán (gmail, yahoo, mappákkal, szűrésekkel) és 1 céges (O365) levelezést kezel, amiket 2 laptopról és 2 telefonról is szoktam kezelni.
-
crok
Topikgazda
válasz
nababika #164665 üzenetére
K-9 - ingyenes, nyílt forrású email kliens (Google Play link - csak alig frissül Play-ben de a beta kb. ugyanúgy megy ki mint a GitHub release-ek, használd azt ha a legeslefrissebb verziók kellenek de a Play-ben a beta ugyanaz lesz) -- ebből lesz a Thunderbird Android-ra!
FairEmail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal (én privát célra ezt használom)
Mindenképp említést érdemel:
TypeApp mail: nagyon hasonlít a Blue Mail-re
Microsoft Outlook - nem vicc, nagyon sokan használják megelégedéssel
Meg amit sokan ajánlanak még de fizetős az a már említett Nine (esetleg ugyanúgy tőlök a Re:Work / Re:Work Enterprise ha ActiveSync kell) és az AquaMail. -
-
crok
Topikgazda
válasz
nababika #161480 üzenetére
Szóval.. jó lenne a root de nem feltétlen szükséges ha nem olyan helyen vannak a cuccok..
DiskUsage
Storage analyzer - nomen est omen, de pl. a rendszeralkalmazások tárhelyfoglalását is mutatja (MIUI, Egyéb.. az is ide tartozik)
Storage Space - mint fentebb
Storage analyzer and disk usage és Storage analyzer and disk usage Pro
A MIUI tárhelyinfoját meg el kell felejteni, főleg az "Egyéb" kategóriát.. leírtam miért [ITT] -
-
D1L1ZS
őstag
válasz
nababika #161475 üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonló korábban. Egy rendszer frissítés akadt be. Állandóan le akarta tölteni a telefon, de valamiért nem sikerült neki, aztán loopba került. A hely meg egyre csak fogyott. Teló újraindítás, majd megkerestem, hogy hová töltötte le a frissítést. Azokat törölve visszakaptam a tárhelyet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
nababika #155759 üzenetére
Szerintem az Edge panelre gondolsz. Még nem próbáltam ilyet, de van pár Play-találat.
-
Probert75
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
nababika #133887 üzenetére
Annál azért sokkal másabb, már eleve a működése is de alapvetően mégis ugyanaz. Olyan, mint egy wrapper a Maps-hez ami nem külön app hanem egy webalkalmazás ami a Google Chrome-ot használja "alapnak" (írja is hogy kell hozzá hogy telepítve legyen vagy ha nem akarod telepíteni akkor inkább simán használd a www.google.com/maps URL-t egy böngészőből). Olvasd el a leírását, az app neve is com.google.android.apps.mapslite - így akarják a gyengébb készüléket használókat is rávenni hogy a Google Maps szolgáltatást használják a megszokott kinézettel. Nem rossz de nem is mondanám teljes értékűnek - dehát kinek mi a fontos (de természetesen megvan a Lite faktor, vannak dolgok amiket nem tud a Maps Go).
-
pc360
addikt
válasz
nababika #123619 üzenetére
Végülis akad egy tonna olyan is. A kulcsszó: color splash
-
pc360
addikt
válasz
nababika #123613 üzenetére
Sima képszerkesztő, amiben ilyen filterekkel lehet játszani.
Instagram, Photo Editor, PicShop, Pixlr-o-matic stb.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nababika #116597 üzenetére
Voice speed dial, évek óta használom.
Hangmintát meg kell adni, de nem csak telefonszámot lehet hívni, hanem pl alkalmazást megnyitni is. -
-
Véreshurka
senior tag
válasz
nababika #87592 üzenetére
Szia!
Ha használod még a FaceSlim-et mondhatnál róla pár dolgot. Nem vagyok egy hardcore Facebook user, havonta jó ha egyzer meglátogatom az accomat az is cssak azért van, hogy csak ott megjelenő tartalmakat olvasgassak. Igazából pont akkor olvastam a topiknak azt a részét amikor érdeklődtél és gondoltam bedobom. Használod még? Megéri másnak is ajánlgatni? Most frissítettem Fdroid-ból, és néztem, hogy maga az apk nincs 1 mega sem.
Előre is köszi.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
nababika #87589 üzenetére
Az UC Browserben beépített Facebook kliens van, valós idejű értesítésekkel, millió opcióval. Kiválóan teszi a dolgát. Felüdülés a gyári klienshez képest! Fölöslegessé tesz minden más Facebook alkalmazást. Ritka gyöngyszem még az Android igénytelen dömping kínálatában a Fast for Facebook. Pont mint ígéri. Messenger alkalmazása is van.
Fényerőre Lux a legjobb. Aki manuálisan szereti állítani, annak a Dark is tetszhet. A szín és fényerő kalibrációs appok egyike sem működik, ami a Play 90%-ára egyébként is igaz.
-
dokee78
félisten
válasz
nababika #83845 üzenetére
Úgy rémlik ezek tudják:
Runtastic Running & Fitness
Sports Tracker Running Cycling -
LonGleY
veterán
-
törölt tag
-
aicon
senior tag
válasz
nababika #52432 üzenetére
Van több NFC-t kezelő app a play-en, amelyik szimpatikus felteszed.
Az "eltávolodáskor kikapcsol" nekem nem jött össze, igaz nem volt időm mélyebben foglalkozni vele. -
törölt tag
válasz
nababika #38251 üzenetére
Egy kis érdekesség most, hogy már tudom, hogy milyen készülékről van szó. Ha egyszer fordítva lenne rá szükség, vagyis a droid lenne a kliens egy Wines megosztáshoz, akkor Mount Managerrel tudsz CIFS csatolást is csinálni. Ez kernel szintű csatolás, tehát ezzel az Android programjai már nem hálózati meghajtón lévő mappaként látják, kezelik a megosztást, hanem úgy, mint telón lévő mappa. Ehhez root, busybox és CIFS kernelmodul kell. A miniPC -kben megvan ez a modul.
-
törölt tag
válasz
nababika #38251 üzenetére
Egy kis érdekesség most, hogy már tudom, hogy milyen készülékről van szó. Ha egyszer fordítva lenne rá szükség, vagyis a droid lenne a kliens egy Wines megosztáshoz, akkor Mount Managerrel tudsz CIFS csatolást is csinálni. Ez kernel szintű csatolás, tehát ezzel az Android programjai már nem hálózati meghajtón lévő mappaként látják, kezelik a megosztást, hanem úgy, mint telón lévő mappa. Ehhez root, busybox és CIFS kernelmodul kell. A miniPC -kben megvan ez a modul.
-
törölt tag
válasz
nababika #38249 üzenetére
Persze, tudok segíteni, de nem biztos, hogy az én megoldásaim a legpraktikusabbak számodra. Lehet, hogy van a Play -en vmi egyklikkes program erre. A Servers Ultimate programot már linkeltem korábban. Root kell neki! Bekapcsolod a telón a wifit, majd elindítod a programot. Létrehozol egy new szervert. Típusa a listából: FTP. Ezután lehet konfigolni. Van egy olyan opció, hogy simple server. Ez beállít mindent és kiírja az elérést. Ha belső hálón vagy (router, wifi), akkor ez valahogy így néz ki: 192.168.xxx.xxx:2121. Ezt kell megadnod a PC -n egy FTP kliensnek. Pl. Filezilla, vagy TotalCommander (TC). TC -ben pl. hálózat - FTP kapcsolódás. Itt kell létrehoznod egy új kapcsolatot.
Fantázianév
Kiszolgáló: ide kell beírni azt a 192 -vel kezdődőt, a :2121 -el együtt.
Felhasználónév
Jelszó (ha kell)
A távoli mappához megadhatod az alapértelmezett útvonalat. Ha nem a rendszerben akarsz túrkálni, akkor ez a /mnt/sdcard
Kb. ennyi. Szerver indít, Kliens indít.
Érdemes a telóhoz fix IP -t rendelni a routerben. Ekkor többet nem kell a beállításokhoz nyúlni, mert minden csatlakozásnál érvényes lesz az elérési út. -
törölt tag
válasz
nababika #38242 üzenetére
A wifi tethering az a hotspot. Gondolom, router nélkül szeretné megoldani, hogy a géppel közvetlenül a telóra kapcsolódj. Próbaképpen csináltam ilyen Samba -szervert. Nem minden droidon működött, volt amelyiken indítás után FC volt és slussz. Mit szeretnél? Droidra Samba szervert és Win lenne a kliens? Ha jól emlékszem, Win részről követelmény az azonos munkakörnyezet (vagymiatúróaneve) és jelszavas fiók. Ez a Samba -ügy elég szenvedős és nem éreztem stabilnak sem. Szerintem fájlátvitelhez jobban járnál az FTP -vel, médiához meg valami UPNP/DLNA -val, vagy programspecifikus átvitellel (pl. VLC, XBMC, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech Z906
- Házimozi belépő szinten
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged