- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #172571 üzenetére
Én úgy emlékszem az nem is volt benne már jó ideje ha nem lett külön engedélyezve maga a leiratkészítés (a videókészítő által) vagy a kézzel beírt feliratozás és az abból generált automatikusan fordított felirat. Sőt automatikusan már akkor se csinálta meg ha pl. "túl hosszú" volt a videó, a videó hangminősége "rossz" (mármint a Youtube algoritmus szerint) vagy van benne olyan beszéd mikor egyszerre beszélnek véletlen és nem elkülöníthető.. szóval ez nem a kliensen múlik első körben hanem a tartalomkészítőn.
-
vacs
veterán
válasz
Magnat #171792 üzenetére
Szerintem Sehogy!
Nálunk is volt ilyen probléma, hogy a tesóm kislánya véletlenül sokszor átküldte a tv-re amit a telefonon nézett, közben mi néztük volna a tv-t!
Azt tudtam csinálni, hogy létrehoztam egy vendég wifit és ő azt használja, mivel ez így külön hálózatnak számít, így a probléma megoldva!
Hátránya, hogy aki a vendég wifit használja, az nem fér hozzá pl a NAS-hoz! -
svgyula
addikt
válasz
Magnat #171792 üzenetére
Nálam(TCL google tv) nem kell engedély a vezérléshez DE minden eszközre kell az adott TV-hez kiadott applikáció. Működik a távvezérlő is amennyiben van az adott eszközön infra, vagy a TV kezeli a Bluetooth eszközöket. Ezek viszont nem hálózaton kapcsolódnak. Ahhoz a TV-nek és az adott eszköznek is tudni kell ugyanazt a szabványt kezelni. Miracast, cromecast,valami apple akármi ami hirtelen eszembe jutott. Ha jól emlékszem(?) ezek nem teljesen átjárhatóak.
-
Magnat
veterán
válasz
Magnat #164645 üzenetére
Egyébként felteszem, h ehhez lehet köze: https://9to5google.com/2022/10/10/gboard-android-tablet/ csak sztem a magyar layout mostanában lett kész és vmi félkegyelműre bízták, aki találomra választotta ki, melyik betűnek legyen dedikált billentyűje.
-
joelke HU
őstag
válasz
Magnat #164182 üzenetére
Basszus erre nem is gondoltam. Pedig a családban volt olyan akinél gond nélkül ment a régi vanced, és most esett le, hogy bizony ő micro g nélkül használja az appot. Most másik e-mail címmel én is kipróbáltam és működik tökéletesen a vanced 17.03 sőt a revanced 17.34.35 sem áll meg. Köszi a tippet
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #157940 üzenetére
A Viber -t az SGS 2 -nél száműztem véglegesen minden eszközömről. De, nem nagy kunszt ilyesmit összehozni. Én a vágólapot szinkronizálom. Bármit másolok a telón, az megjelenik a tabon is. A tabról meg rendszeresen kezelem a telóm tárhelyét. Filmeket is szoktam róla streamelni. Ezért nem értem, hogy mi a nehézség egy kutyaközönséges fájlátvitelen. Főleg egy ilyen piti, böngészős megoldással. Az egyik eszközön futtatni kell egy webszervert és akkor a másikon csak böngészőben letöltés.
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #151882 üzenetére
Mennyi? Úgy rémlik, hogy az Androidpolice -on láttam akcióban. Ezerpárszázat fizettem érte. De, mivel megvettem, már nem látom az árát.
Szerk.: Megnéztem webes felületen. Hub.+, ez tényleg qrva drága. Ennyit biztos nem adtam volna érte. Ezért érdemes nézni az akciókat. Akkor azért nem szóltam, mert csak most sikerült működésre bírnom. De, az ilyeneket gyakran akciózzák. -
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #151819 üzenetére
Ugyan én nem - viszont látom, hogy 7 órája van kint egy beta build.. az is csinálja? Végigfutottam a GitHub issue-kon de ilyesmit nem találtam, se zártat se nyitottat. Esetleg Telegram-on kérdezted tőlük? Annyit olvastam hogy a video buffer-t lehet állítani.. esetleg nagyobbra lehetne venni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #150459 üzenetére
Akkor sajnos jobbat nem tudok mint logcat és|vagy hálózati forgalom elkapása + átnézése és leadni hibára mert ez igencsak megint bug lesz :\ Hasonló bug volt pár hónapja, lehet visszatért?.. egyébként melyik szervert használod?
-
myckey
veterán
válasz
Magnat #150319 üzenetére
A híváslista az hiányos, 2020 nincs és 2019 től vannak meg. ha jól emlékszem. de tuti hogy hiányos.
De inkább az üzenetek "idegesítenek" . Ebben a fenti alkalmazásban ott vannak, látom őket, csak a normál "sms" app ban nem látok belőle egyet sem, erre írtam, lehet valamit még kezdenem kellene vele, az sms b&r alkalmazással?
Nem tudom mit ronthatok el ,vagy mi a menete. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
Magnat #150209 üzenetére
Ezen a képen látszik néhány sárga pötty, ott be is jön a reklám, viszont az üres helyeken is volna reklám, azokat kivette. Viszont a videó előtti reklám az mindig megvan.
(#150208) crok : Persze, ezzel tisztában vagyok. Inkább kíváncsi voltam rá, s arra gondoltam, hogy valamit még nem állítottam be rajta.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Magnat #150098 üzenetére
Az én értelmezésem szerint ha valamiről úgy írnak hogy "pro változat" , akkor az adja magát hogy van ingyenes is.Nem azt mondtam hogy nem lehet telepíteni ingyen. Azt írtam hogy nekem megvan a pro és mennyibe került. Azt pedig nem tudjuk hogy ReSeTer milyent szeretne. Lehet ő is úgy van vele mint én. Tudja egy alkalmazás amit kell és nem a látvány számít. Persze majd ő eldönti milyent telepít.
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #149968 üzenetére
Azt a Google keresési találatokból szedi (a Google tárcsázó az biztosan). Konkrétan sajnos nem tudom hogy lehetne neked módosítani mert egyszer csináltam és az vagy 4 éve volt úgyhogy szerintem már nem pont olyan lesz a felület se.. de én anno Google-ben rákerestem a számra és az első találtat volt.. aztán volt a "kártyán" valami módosítás / bejelentés gomb.
-
MC Pite
veterán
válasz
Magnat #149850 üzenetére
Nem, apkmirror-ról mennek fel, már az XZ1C se azt kapta azt hiszem (de XZ2C tutira nem, de azzal használom/tam).
Más:
Sony album (képnézőhöz) hasonló cucc van, amivel egybe látok mindent, nem 30 könyvtárban? Videólejátszóból is keresgélek hasonlót, a playit szódával elmegy. -
-
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #149710 üzenetére
Semmi különös, pár extra ficsőr.
Listázza a csekkeket (szolgáltató, esedékesség, függő, befizetett).
Lehet halasztani naptárbejegyzéssel.
CSV export.
Díjnet összekapcsolás.
Nem hiszem, hogy használni fogom. Egyébként a kőrözés miatt félbehagyott, majd a Simple -ben befizetett és visszaigazolt csekk az iCsekk szerint még mindíg befizetésre vár.Luissimo:
Ezzel az a bibi, hogy kell egy cím, ahol fizikailag meg kell jelenjen a csekk és ezen a ponton nálam zavaros a szitu. Jobban szeretem az online számlákat, amiket kártyával a világ bármely netes pontjáról be tudok fizetni. -
Somatom
veterán
válasz
Magnat #149679 üzenetére
Egy médiaszerveres lejátszás több dolgon tud elhasalni, mint egy fájlszerveres. Egyébként megnéztem, NFS -t is támogat, ami közelebb áll a Linuxhoz, mint az SMB. Tovább javítana az erőforrás helyzeten, ha NTFS helyett, EXT -et használna a táron. Sztem nem a lejátszó app miatt instabil.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #149579 üzenetére
A Google prompt már eleve egy 2FA megoldás, ez az alapértelmezett, user+pass után egyből küldi a prompt-ot minden belépett és aktív (a szerverek számára elérhető) eszközre amibe az adott fiókkal be van lépve valaki, ha akarod ha nem.. ez van az első helyen a sorrentben és ez az alapértelmezett és nem lehet állítgatni, erre értettem hogy sorrend. Mikor belépni akarsz akkor ezután, ha ez nem sikerül pár másodpercen belül akkor lesz olyan lehetőséged hogy belépés más módszerrel, na ott mondhatod hogy Google Auth. app vagy telefon+SMS, emergency code.. a férj a PC-n böngészőből egyszer kell belépjen - a fentebb leírtak szerint - és elmentheti a készüléket mint megbízható eszköz. Sütiürítésig (vagy lejáratáig) nem fog kelleni csak a fiókjelszó. Egyébként igen, ha a valaki fiókját a férj készülékére is felveszik akkor meg fog jelenni a készülék a fiókban (security.google.com - bal oldalon Security - középen 2-Step Verification - Google prompts alatt) és valakinek és a férjének is megy majd ki login prompt. Ha valami miatt nem tudsz belépni akkor jöhet(ne) a Google Auth. app, meg a telefon, stb. Nekem az a gondom a login prompt-al hogy még egyszer se sikerült vele belépnem: olyan gyorsan eltűnik (igazából csak felvillan..) a készülék képernyőjéről hogy soha nem tudtam még belépni vele.. legalábbis nekem.. úgyhogy azzal már eleve sose törődöm, SMS vagy Google Auth. app amint kiírja hogy sikertelen volt.
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #149574 üzenetére
2020. Július 7. óta a Google prompt az alapértelmezett, változtatni a sorrendet nem lehet csak annyit lehet tenni hogy ha kulcsos beléptetést használsz akkor nem a prompt hanem a kulcs lesz az elsődleges. Híradás erről itt érhető el.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #149264 üzenetére
Elnézést! Nekem azok is megvoltak így nem tűnt fel.. és itt láttam AndroidPolice-on hogy ingyenesek.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #149090 üzenetére
A screenshot a tabletemen készült. Ezt használom filmnézésre saját kijelzőn amikor úton vagyok. Otthon pedig HDMI -n kiadom a képét TV -re.
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #149088 üzenetére
Olvasd el, hogy mit írtam, mert bökdösést nem! Húzást írtam, emellett hang és fényerőállítást. 24 -szer bökni két perc ugrásért sztem nonszensz. A kitakarásról pedig screenshotot is mellékeltem, tehát a probléma valós. Sztem bármelyik külsős lejátszó kezelőfelülete jobb, mint a YT kliensé.
-
spe88
senior tag
válasz
Magnat #148955 üzenetére
tudod miért nem töltöttem le? Mert most világosítottál fel róla, hogy ehhez van ilyen szoftver.
Azt hittem simán olyan, mint a Messenger, hogy simán belépek és tudok is beszélni a kontaktokkal.
Ezek szerint ilyen sügér voltam, hogy nem vettem észre, hogy ennyi az egész
. Ki is próbálom.
Köszi
-
spe88
senior tag
válasz
Magnat #148936 üzenetére
A Zello ugye egy app, de van webes felülete is, mint mondjuk a FB-messengernek meg millió más appnak. Na most, ha akarom használni a laptopomról a Zellót miközben dolgozom/netezek stb., akkor nem kell a telefont csesztetni, ezért használnám a Zellót webes felületen keresztül a laptoppal és így szeretnék kommunikálni az illetővel. Nyilván nem egy szokványos módja a dolgoknak, hiszen ez egy "walkie-talkie" app, és ez az arculat a szöges ellentéte a laptopon való ilyen kommunikálásnak. Azért gyanítom, hogy nincs is ilyen funkciója.
Igazából Zello.com-on ott van, be lehet lépni.
Azt hiszem így már körülírtam eléggé mire volna szükségem.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Magnat #148883 üzenetére
Szerintem a gond a hosszú ékezetes betűvel kezdődő szavakkal van. Azt hosszú nyomással tudod előhozni. De swypeolva így nem lehet kezdeni az írást. Legalábbis én nem tudom.Mivel nem tudja hogy azzal akarsz írni kapásból az alap ékezetes betűvel kezdődő és az általad írni akartra legjobban hasonlítót adja ki. Persze ez csak sz én véleményem,nem biztos hogy így is van.
-
-
sopruk
senior tag
-
air
nagyúr
válasz
Magnat #108584 üzenetére
A kérdés szempontjából zéró relevanciája van.
És aki nem ismeri ezt a lehetőséget, ebből a válaszból nem is tudja, hogy hol keresse, miként kezdjen hozzá.
Vagyis írt valamit, de a kérdezőn ez egy fikarcnyit sem segített, sőt félrevezette.
Ennyi erővel jobb lett volna, ha inkább nem ír semmit.
Erre próbáltam a kissé nyers stílusomban rávilágítani. -
vilmaboy
őstag
aham. gondolom a "Talk" az... Namost. az a gond. a régi tulaj rajthagyta a gmail fiókját és felvettem a telóra a jelenlegi user-t is. a talk alapbóla régire szeretne bejelentkezni. viszont törölni nem tudom a régi xyz@gmail.com fiókot. hogy lehetne? csak hozzáadni enged újat.
szerk: amikor törölném a régit, akkor aszongya, hogy néhány alkalmazás használja ezt a fiókot és a gyári beállítások visszaállításával tudo9m csak törölni, amikor viszont minden szemjélyes adat törlődik a telóról. nem kéne eltünjön minden szám, üzi stb...
-
noorbertt
őstag
Biztos hülye vagyok
De "Ráadásul sokkal inkább crossplatform, Viber Ios-re van meg Androidra (bár állítólag lesz Symbianra is), Whatsapp meg Ios, Android, Symbian, Blackberry, Win Mobile... plusz még pár S40-es Symbianon is fut."
Itt kijelentetted h csak ios és androidra van, plusz talán lesz symbian-ra.
Ha állítok valamit akkor minimum utána nézek. Főleg ha valakinek segíteni,ajánlani akarok valamit.Gondolom ezt a hvg-s cikket most találtad, mivel ott nincs szó symbian supportról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest