-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #174316 üzenetére
Szarkazmus?
Nekem nincs bajom a MIUI- HyperOS rendszerrel. Nem véltem különösebb bugot, hibát felfedezni benne. Talán több értesítést tudna megjeleníteni a 3db helyett. De kb ennyi. Stabilan működik.
Ez a kártyás dolog is inkább az asszony kényelmet szolgálná , nem az enyémet. Szóval én megoldom Wallet alatt , ki keresem amelyik kártya kell.
Anno mikor megjelent a Xiaomi router , fogadni mertem volna rá , hogy ez lesz vele , kb nem kap semmilyen frissítést.
Jobb is hogy nem vettem. Jah és azóta is full kínai nyelvű maradt? -
-
boborján2
senior tag
válasz
Fall-N #173967 üzenetére
Így van. Egy vállalkozásnak profitot kell termelnie. Ha ez nincs meg ,akkor lehet a redőnyt lehúzni.
Még ez az oldal is szopatott egy időben a reklámokkal. Kiderült hogy az animált voda reklám a ludas, a laggolásért. Amikor ezt leírtam széttárták a kezüket ,hogy sorry , ez van, nem lehet lecserélni. A pénz az pénz és azt mindenki nagyon szereti.
-
boborján2
senior tag
válasz
Fall-N #173965 üzenetére
Nekem is fent volt pár hónapig munka miatt, de akku zabálónak biztosan nem mondanám.
Reklám van benne? Üzemeltess már egy ekkora globális szolgáltatást , a háttér infrastruktúrával együtt, teljesen ingyen. 2 percig sem tudnád fenntartani!!
Persze nem mondom hogy barátom a reklám , de amikor már mindent is blokkolunk ,mert azt gondoljuk nekünk minden is alanyi jogon ingyenesen jár ,akkor ott gondok vannak a fejekben!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #173946 üzenetére
Használom mert muszáj , ezt írtam is.
Van olyan , hogy Foxposttal kell küldenem , vagy nekem küldik azzal , ne ezen lovagoljunk már , mert nem ez a lényeg.Szép lassan ezek elkezdték, elindul a lavina , aztán majd szép lassan a többi más egyéb szolgáltató is rászokik , mert "ingyé" van.
Ennyi erővel a saját bankod is küldhetné Viberre az üzeneteit. Gondolom az kevésbé tetszene , gondolom neked se boborjan2.boborjan2: miért is ? Mert van valami ami b@szottul csípi a szemem? Amivel nem értek egyet?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #173929 üzenetére
"Nem értem mi a gond? Azt, hogy láthatja a Viber szerinted az üzenet tartalmát"
Pont ez a gondom , igen ! Semmi köze a Vibernek ehhez. Hogy jönnek ahhoz ahhoz, hogy mások appnak adják ki az üzenetet. Még ha csak csomag érkezés információról van szó. Semmi köze ehhez egy külső appnak ami nem sms kezelő.
-
vacs
veterán
válasz
Fall-N #173870 üzenetére
Nekem az Adguard for android hónapok óta meg van hülyülve!
Vodafone mobilnetet használok, nap közben sokszor ki-be kapcsolom és ilyenkor csak akkor jönnek meg az értesítések, ha előtte ki-be kapcsolom az Adguard-ot, de pl a PH! app mindig működik! -
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #173228 üzenetére
Azzal a fiókkal (vagy közösre megosztott Family Library-ben levő fiókkal) vagy belépve amivel megvetted? Mert én látom simán Play-ben de már régen le lett véve mert olyan API-t használ ami deprecated valamint olyan régi targetSDK-t amit ma már nem enged fel a Play-be (nem frissítette az elmúlt cca. 2 évben, a policy ellenére se..). De ha használnád akkor az XDA Edition ugyanaz egyébként mint a fizetős csak mivel más a package ID így az adb parancsok is mások (de leírtam itt). A targetSDK miatt lehet egy kis bonyodalom max de pikkpakk felmegy ha akarod de a használt API miatt (és a frissítés hiánya miatt) én úgy emlékszem azért dobtam (egy időre mindenképp) mert nem adott értelmezhető adatokat mert nem is tudott (számára) értelmezhető adatokat kiszedni. Gondolkozik ugyan rajta a fejlesztő hogy nekiáll de.. eleve ő vette le egyelőre Play-ből (azt írja unpublished - ezért láthatom még mindig de amúgy is kikerült volna).
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Fall-N #172953 üzenetére
Mindig is ez a rákfenéje az egésznek, hiába telepíted a legjobbat ha a kutya sem használja és mindenkit csak és kizárólag rendes telefonhívással vagy esetleg Messenger hívással lehet elérni. Megjegyzem sokakat még így sem tudok elérni pedig úgy tűnik mint ha folyamtosan aktívak lennének a Messengeren, de felvenni csak a rendes hívást veszik fel.
-
Nashville
tag
válasz
Fall-N #172808 üzenetére
Akkor érdekelne egy olyan valaki véleménye aki kb. 10 évet használta a Novát és át tudott állni az általad említett Smart vagy Niagara Launcherre vagy bármi másra és meg is van elégedve vele. Többet próbáltam már Android 14-en, úgy emlékszem, hogy a Smart Launchernek is a gesztusokkal volt baja. Honor 200 Pro a teló szóval várom az ajánlásokat. Igazán kíváncsi vagyok, kipróbálnám és szívesen visszajelzek. Köszi előre is.
Ja és simán lehet a felvásárlás hátsó szándéka, hogy tönkretegyék és ne legyen konkurenciája annak az appnak amit ők akarnak nyomatni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Fall-N #172381 üzenetére
Én azt nem értem, miért nem megy az Alphabet jogi útra. Lásd: Nintendo. Pár hónapja nekimentek az egyik legnagyobb emulátornak (és több kisebbnek is), és olyan szinten kapitulált a sztoriban mindenki anélkül, hogy konkrét feljelentés/bírósági ügy lett volna belőle, hogy még a Github (kis oldal) is törölte nem csak a konkrét alkalmazásokat, de gyakorlatilag minden bejegyzést, ami a Switch mókolásával foglalkozik.
Mondjuk a Sony/Ms sem foglalkozik a törésekkel/emulátorokkal, bár lehet annak is köze van a sztorihoz, hogy a N kezében van a messze legértékesebb média/gaming ip, a Pokémon (kb kétszer annyit hoz, mint a Star Wars).
-
boborján2
senior tag
válasz
Fall-N #172381 üzenetére
Ma már biztosan eszembe nem jutna ilyen hülyeségekkel szórakozni.
Annyi féle eszközön használom a yt prémiumot,hogy mire ezekre megoldom okosba (szerintem mindre nem is lenne megoldás) , addigra már rég 5x megkerestem a családi prémium árát, ha azt az időt értelmes dolgokra fordítom.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Fall-N #171900 üzenetére
Ráadásul a Samsungot sem kell félteni, hajt a pénzre, mint állat. Jópár éve törölte bizonyos okostévékről a skype appot, mondván nem jó már a felhasználói élmény rajta. Nagyik, papik meg ott voltak az okostévéhez vásárolt skypeos kiegészítővel, ami mehetett a kukába. Ebben nem voltam érintett. Pár éve törölték a tévémről a spotify appot. Se szó, se beszéd, többé nincs. Kb. másfél hónapja a Netflix appot, többé nem támogatjuk. Egyik napról a másikra. A vicces az, hogy a trailer elindul az appban, de a film, sorozat már nem. Tehát nem a hardver kevés. Párom most az óra kapcsán érintett. Szóval én nem is vettem újra Samsungot, nem tetszik, amit mostanában művelnek. Úgy is mondhatnám, roh@adjon rájuk az összes kütyüjük.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #171460 üzenetére
Letöltöttem most. De ez nagyon béna app
. Olyan fapados hogy még , bocs. Tényleg csak annyit tud hogy képnézegető , látja albumok szerint is.
Nah ilyenkor kérdezném meg a kedved Google fejlesztőket hogy ezt a funkciót mi az any@tok picsájáért nem rakjáktok bele a Photos appba?? Minek kell ezért két alkalmazást használni?
Itt látszik sokszor értelmezhetetlen amit csinálnak. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #171453 üzenetére
Jók lennének a Google cuccai de mégsem. Vannak benne tök jó ötletek és funkciók. Ott a példa a Google Photos app , amit pár napja kipróbáltam. Tele van jó dolgokkal de alapvetően pont arra alkalmatlan amire való lenne , nem tudja mappa szerint mutatni a képeket csak ömlesztve. Pedig tényleg kis cucc lenne.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #171100 üzenetére
Meg a fizetős kiegészítők is benne vannak, így az XDA-s sem teljesen ingyenes, ha kellenek a plug-inek.
Ez így nem igazán igaz, az összes plugin letölthető Play Store-ból a fejlesztő alkalmazásai közt, ingyenesen, sose volt fizetős egyik se.
Archive - Tagger - PDF - Codecs - Image
Nem tudok fizetős, hivatalos plugin-ről (fixme), annyi hogy a "fizetős" Silver-ben ezek mind benne vannak alapból de az XDA verziót be lehet állítani hogy szóljon ha van frissítés (mármint saját magára nézve) és közvetlen le lehet tölteni a frissítést ha van, a plugin-ek meg frissülhetnek Play-ből. Igazából nincs funkcióbeli különbség a két felállásban, a fizetős az kényelmesebb és támogatod vele a fejlesztőt - ennyi, de ezt le is írta. -
milan26
senior tag
válasz
Fall-N #171075 üzenetére
Én nem használom a Chrome-ot, mert tudomásom szerint nem lehet hozzá kiegészítőket letölteni, így adblockert sem. Biztos lehet valahogy külsővel megoldást találni, de nem vacakoltam, leszedtem a Firefoxot. Picit döcögősen indul, de teljesen jól használható. Pont olyan mint az eredeti Windowsos róka.
-
szimi57
őstag
válasz
Fall-N #170360 üzenetére
Én sem vetem meg őket, sőt! Az első dolgom, hogy lecserélem a gyári launchert [link], a billentyűzetet [link], az SMS alkalmazást [link] és a böngészőt [link]. A többit, amit nem használok, pedig törlöm, tiltom. Nem azért mert nem jók a gyári megoldások, nem azért, mert ki akarok tűnni a tömegből, és főleg nem biztonsági okokból, mert azzal akár mellé is nyúlhatok.
-
törölt tag
válasz
Fall-N #170150 üzenetére
Csak egy baja van mindnek. A bevitt szó utáni automatikus szóközt nem lehet kikapcsolni. Így lassú vele összetett szavakat írni, mert mindig vissza kell törölni egy szóközt.
Ezért a legjobb a Samsung billentyűzet, mert ott ki lehet kapcsolni. Elő lehet hívni vele az összes jelszót, bankkártyát, és multifunkciós vágólapja van, ami kikapcsolás után is megtartja a kimásolt adatokat. -
-
kidnou
őstag
válasz
Fall-N #169337 üzenetére
Csak akkor kell bemenni ha telefonszámot is váltasz vagy elfelejtetted a biztonsági kódod.. Egyéb esetben annyi szigorítás van, hogy a kódot 2 részletben kapod meg. Mikor beírod az appba a számlaszámod és a hozzá tartozó biztonsági kódot amit regisztrációkor adtál meg, utána a regisztrált telefonszámra kapod a kód másik felét. Kicsit bonyolították (ami biztonsági okokból érthető) de nem kell bemenni és telefonálni se.
-
-
törölt tag
válasz
Fall-N #168983 üzenetére
Igen, én is megnézném, ezért is kérdeztem, hogy egyáltalán mire jó. Kicsit arra emlékeztet a dolog, mikor anno 20 éve a DC++ programmal mindent letöltöttünk amt értünk, hátha jó lesz valamire, a Beverly Hills-i zsaru soundtractól kezdve a VUK-on át az 57-es utas rendezői változatáig, aztán a büdös életben rájuk se néztünk.
És hát a PC vagy laptop dologban is teljesen egyetértek, minimálisra csökkent a használata szerintem az emberek nagy részének. Én is most azért írok PC-ről, mert épp játszottam az előbb, a telefon meg töltőn van. De ha nem lenne PC, akkor se lenne semmi. Más meg még mindig szórakozik a vízhűtéssel, ledes ventillátor meg mittudomén mivel. -
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #168983 üzenetére
"Na megnézném" -- jónapotkívánok
12132db könyvjelző és összesen 2880db jelszó.. a könyvjelzőket eleve úgy mentem, hogy ha az alapértelmezetten adott név nem elég beszédes akkor kiegészítem kézzel kulcsszavakkal vagy rövid leírással hogy utána visszakereshető legyen.. de én mentek forrásra mutató linkeket is pl.. viszont tudok strukturáltan és előre gondolkodni, több szintű mappákba rendszerezéssel eleve gyorsabb a keresés - ami mind-mind nagy segítség
Ezek közül van egy mappa amiben kifejezetten a napi szinten nézett cca. 30+ oldal van benne, mint egyfajta speed dial. De lényegében az is csak egy mappa a sok közül.
svgyula: a Google TV / Android TV azért egy picit jobb mint a Win 3.1 mert 3.11 ugyanis van benne network stack
Lányomnál egy TCL van Android TV-vel és ugyan én is utálom de azért 1000x jobb mint a kínai dobozok alaprendszere (ami AMLogic SoC esetén kb. alap, hogy gyárilag root-olt és malware fertőzött
), lehet vele élni, Shizuku meg amit akarok, jó, picit nehézkes de mindent meg lehet oldani. Nade az Android Go.. Na az.. na AZ a legalja.
-
svgyula
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fall-N #168954 üzenetére
Bakker írtam egy alternatívát, mert azt állítottad nincs több eszközös lifeteme APP Safeincloud.-on kívül: "Azért döntöttem a Safeincloud mellett, mert csak egy eszközön használom Android alatt, amire a konkurenciánál nincs lifetime csak előfizetés."
Szóval akkora ökörségből indultunk ki, mint "ide hanoi". De gondolom ez számodra fel sem tűnt eddig
Ennyi, nem több... [link] aztán jöttél a "hülyeségeddel": "Ez is 1 usert ír, így nem több felhasználós"
user vs. eszköz: szerintem nem én vagyok itt a helikopter
Senki nem írta, hogy ezt kell használni a megszokott helyett, főleg, ha ingerszegények a felhasználói igények. Oda a legminimalistább megoldás is elegendő.
Az, hogy a saját igényeim ezen picit túlmutatnak az már az én problémám. Nem erőltettem senkire semmit. Senki nem írta, hogy "hülye" vagy, de attól, hogy valami Androidon kívül is tud pluszt mutatni és esetleg másnak ez még lehet pozitívum nem kell ujjal mutogatni, hogy ez androidos topikrajtad kívül ezt észrevette más is, hidd el
Azt is leírhattam volna, hogy anno ős Operát használtam böngészőnek (igen, ennek kvára semmi köze az Androidos topikhoz, talán még android sem volt akkor
), amikor is az Opera fejlesztése abbamaradt és lett belőle egy blink motoros akármi, amiben nem volt könyvjelző kezelési lehetőség, mindössze SpeedDial (nem tudom ez a történet meg van-e számodra). Nos kényszer helyzetbe kerültem, mert 8k+ könyvjelzővel mi a frászt csináljak only SpeedDial-al? FF és Chrome kilőve, mert számomra "szarok" voltak (tudom, egyéni szoc problem). Hát bakker semmit, így alternatívaként úgy döntöttem, hogy böngészőfüggetlen megoldást választok, de nem csak a könyvjelzőkezelésben, hanem a jelszókezelésben és jegyzetekben is (ezeket egyben kínálja a Sticky).
Szóval amikor sokak még a "csattos lepkét tologatták" én már "leválasztottam" magam a legfontosabb dolgokban a böngészőkről, mert honnan lehetett tudni maholnap mi lesz a trend, mi szűnik meg?
De ez is csak mellékzönge, senkit nem érdekel, nem is fontos....lehet nyugodtan skippelni és használni tovább az eszközöket a megszokások szerint, de hülyeségre azért reflektálni fogok, lásd hsz. elején idézett részszerk.
Bitwarden pl. jelentőset fejlődött, anno volt több összehasonlításom is az aktuálisan használt Stickyvel: [link1] [link2]
Bár azóta nem igazán volt időm ilyesmivel is foglalkozni -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #168966 üzenetére
Köszi
. Pont így ahogy mondod.
(Vagy épp a telefonszámokat valamelyik nagyobb Telemarketing cégnek , aztán jönnek az ismeretlen telefonszámról a hívások holmi Marika néniktől , akik eladnának valami terméket , biztosítás , vagy bármi más. )
Honnan szerezték meg a telefonszámom? Jön a kérdés . Hát innen , többek közt , meg a Facebookon a "hogy néztél ki mikor indián voltál" adatlopó appoktól.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Fall-N #168900 üzenetére
Van sok más alternatíva, 1Password, Bitward, Enpass, KeePass, ami nyílt forráskódú. Azért döntöttem a Safeincloud mellett, mert csak egy eszközön használom Android alatt, amire a konkurenciánál nincs lifetime csak előfizetés.
És a felsoroltak között ingyenes is, így a fizetős mellett döntés nem túl ésszerű a magyarázat alapján -
AtHoS
nagyúr
válasz
Fall-N #168913 üzenetére
Bakker 1 eszköz vs 1 user, mert eddig Te egy eszközös problémáról írtál -> amúgy gondoltam, hogy az első reagálás az ára lesz
(ez eddig nem volt kritérium....tudod, megint nincs rajta sapka
), szoktak lenni kedvezmények, lásd DrKapocs, nem feltétlen az első talált linkről kell megvenni
DrKapocs
Windows Hello-ról, pedig ennyit
Tökimanó
Az lehet, de az eredeti hsz-ban pont az szerepelt, hogy 1 eszközös a lifetime licensz, szóval ne nekem írd ezt hanem annak, aki aktívan használja és hülyeséget ír [link]
Amúgy 2011 tavaszán 1900 pénzért én is megvettem ezt [Jelszókezelő SafeInCloud] , de nem tudta eddig leváltani a Sticky-t -
DrKapocs
őstag
válasz
Fall-N #168913 üzenetére
Rákerestem, kapható kedvezmény, úgy 30 USD. Viszont Windows Hello támogatás nincs, így viszont elég macera Windowson a használata. Kényelmesebb és biztonságosabb az ujjadat odaérinteni az olvasóhoz, mint mások előtt jelszót gépelni. A Safeincloudban van Windows Hello támogatás, ami nagy előny, számomra.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fall-N #168900 üzenetére
Jó pár éve vettem meg a Sticky Password lifetime verzióját, szóval legalább egy Safeincloud konkurenciánál van lifetime-ra lehetőség, ráadásul annyi készüléken használod amennyin akarod
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #168900 üzenetére
Érdekes mert a Googlenél van családi könyvtár és oda bekerülnek a fő profil alatt lévő appok is , így a fizetősök is és ezáltal azokat mások is tudják használni akik benne vannak a Google családtagok között (nyilván lehet barát , ismerős is a meghívott)
Így nem sok értelmét látom a SafeInCloud 2 családi csomag előfizetésnek.Mert az asszonykám is használ így több általam megvett appot , többek közt a SafeInCloud 1-et is.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Fall-N #168842 üzenetére
+1 Én is megvettem. 4399 forintot simán megér hogy végleg megvettem.. Telefonon és pc-n is használom évek óta. Egyszerű, könnyen kezelhető és a többi hasonlóhoz mérten olcsó is. Régebben próbáltam a Bitwardent, de ez sokkal jobban bejött. Úgy gondolom ez így is marad, nincs értelme váltani.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #168789 üzenetére
Ahogy írták fentebb , valószínű hogy az első SafeInCloud fejlesztése abba marad. A különbség talán a fizetési lehetőségek között van , és a SafeInCloud 2-ben van családi megosztás.
Amúgy a tudja valaki hogy magát a SafeInCloud beállításokat lehet lementeni? Én nem találtam sehol , csak az adatbázisét.
-
válasz
Fall-N #168637 üzenetére
Wp-n megszoktam a zsúfolt rendszert, androidon ez annyiban bővült, hogy lényegesen több csempe lehet kint, minden sokat használt vagy lényeges app-ot elérek. Ezt még lehetne 1/3-al növelni, de az már nekem is sok lenne. Meg van a nova prime is, de azt nem sikerült ennyire a kezemre állóan beállítani, a fő képernyő még csak, csak menne, de a normális alkalmazás menü nem (lista nézet, apró, monokróm ikonokkal...stb)
AtHos
Működik a dupla kopp ( a kisegítő lehetőségek közt kell engedélyezni, beállítani), vagy azt használom, vagy a home gomb hosszan nyomva tartást (miui).
Képről miként tudtad, lehet megítélni? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Arra gondolsz, hogy nincs üres csempe?
Nem akadálya a dolognak, csak kellően gyorsan kell koppintani. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #167902 üzenetére
Ezzel az a bajom , hogy előbb utóbb eltörlik az egyszeres szállítás díjat és majd ez fogja felváltani , kb mint egy PS+ előfizetés...
Legtöbb appnál is ez a tendencia, havi/féléves/éves díjak.
Nah de egy szállítással foglalkozó cégnél? (Még ha nem is ők a közvetlen intézik)Oldman2: de ezek nem most kezdték, messze vannak a StartUp-tól.
Ráadásul a futárok kizsigerelése ez már , mert így a jattot is bukjak, gondolom utólag nem igen adnak már... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Fall-N #167902 üzenetére
Alapvetően az az egész oka, hogy egy StartUp ma nem kap befektetői pénzt, kizárólag ha előfizetéses modellben működik.
Ami nem ilyen irányban van, vagy nem tendál ez irányba, az hosszú távon halálra van ítélve.
Mondta ezt egy hazai Podcastban egy befektetési szakértő...
-
BitRider
senior tag
válasz
Fall-N #167733 üzenetére
De mindegyik kinyitja az adott lejátszott szám infóit, amint elindítod, én meg erre nem vagyok kíváncsi, maradjon a listán. A mappák közül is csak azok tartalmát akarom listáztatni, amelyikeket bejelölöm. Na, ezeket igen kevés tudja. Plusz rohadt jól beállítható a BT kezelés: mikor induljon újra, pausoljon, folytassa a lejátszást, álljon le stb. Én meg pont rohadtul nem vagyok kíváncsi az ID tagelre.
Tudom, hogy mit töltöttem le. Szóval ezek egyáltalán nem triviális dolgok a lejátszóknál, 99% ezt a lista alapú buzulást nyomja.
-
vacs
veterán
válasz
Fall-N #166781 üzenetére
Hogyne lenne.
Google tv rendszeren a SmartTube appot érdemes használni a gyári youtube helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest