-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
hackeeeee #109859 üzenetére
Különleges kis bill. Ha másért nem, próbáld ki a "é,á,ü,ö" ékezetes dedikált billentyűk miatt, igaz ez volt az első csúszkás billentyűzet, de mára már nem nagy szám, kb mindegyik tud ilyet és a dragon dictate miatt (beszédet alakít írássá- teszem hozzá nagyon pontosan, és magyarul is tud). Van még kézírás funkció is, az is szuperül működik, de az inkább csak kuriózum, nem hiszem, hogy sokan használják.
-
Sungoo
addikt
válasz
hackeeeee #100354 üzenetére
Az Onedrive-el kellett volna kezdeni.
Nekem évek óta bevált. Bár a legutóbbi frissítéskor nem ment a manuális feltöltés. Visszaraktam egy régebbi verziót. És egyelőre a 230 GB tárhelyem is megmaradt, nem korlátozták még.
(#100357) hackeeeee Sosem fizettem még elő. Különböző készülékek vásárlásával, és egy akcióval 230 GB helyem van.
-
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #81439 üzenetére
Írtam korábban, hogy mostanában vannak bajok a Gdrive -val. Egyébként, a fotók rész a megosztáshoz van kitalálva. Butítják a feltöltött képeket, videókat, viszont az oda töltött tartalom tárhelye korlátlan, nem vonódik a 15GB -ból.
zeon.hu:
Elvileg igen, de én nem tudok olyanról, akinél működött volna. -
KTU
addikt
válasz
hackeeeee #76581 üzenetére
Én ezt használom, Ftp Szerver
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #76581 üzenetére
Egyes fájlkezelők (pl. ES File Explorer, vagy SolidExplorer), tudnak FTP szervert. Ha komolyabbat szeretnél, akkor a Servers Ultimate -et javaslom (nekem a pro van). Profi cucc, de van "egyklikkes", simple server lehetőség is. Azt tudnod kell, hogy a "szokásos" 21 -es port helyett, a 2121 -es port játszik, mert az Android, root nélkül, nem oszt ki 1024 alatti portszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Minecraft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged