- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kutga #158359 üzenetére
De, adnak.
Csak hivatalosan nincs rajta és nem is megy rá a Netflix.
Fel lehet hegeszteni, de a boxhoz adott távirányító nem jó hozzá.
Nyilván veszünk majd egy BT egeret vagy megfelelő távirányítót, de addig kéne egy alkalmazás, amivel telefonról tudjuk kezelni.Szerk.
Amit írtál Műsorújság, elvileg csak a régi IPTV-hez jó, Android boxhoz nem.
-
poirot
őstag
válasz
kutga #157756 üzenetére
Ja, ja én is kiraktam, csak sokszor "elejtette" a kártya képét, ilyenkor mindig új kártya opcióra lépni a widgetnél és akkor úgy belépni a Simple menübe, s amellett még a NET-et is bekapcsolni, szóval sokszor macerás volt. Most pár nappal ezelőtt a Simple-t "lelakatoltam", azóta nem "ejti el" a bankkártya képét a widget, és így is simán müködik. (Ha jól tudom a lelakatolás azt jelenti, hogy a memóriában marad a progi. Egy hozzáértő megerősítene?)
-
bul07
nagyúr
válasz
kutga #157713 üzenetére
Köszi ránézek Samsung sajátjára
Kérdés hozzá rendesen jelzi az üzeneteket?
(#157714) crok
FairEmail
MailDroid
K-9Ezek közül melyik a legegyszerűbb, és melyik jelzi tutira a bejövő üzenteket
Mert én megszenvedtem a jelzéssel és még a gmail saját alkalmazása is hektikusan lejez ha jön email
Amit lehetett engedélyeztem nekik, az altatást is kikapcsoltam, meg mindent amit tanácsoltak, így elértem egy elfogadható szintet de hektikus így is
(Például rendszeres hogy már meg is néztem a gmail alkalmazásba az e-maileket, majd lezárom a telefont és lerakom erre akkor jön a jelzés hogy jött xdb email) -
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
kutga #156656 üzenetére
APKMirror-ról egy nagyon régit leszedsz.. ami mellett még az van írva hogy elmegy rajta.. vagy alternatív kliensekkel lehet próbálkozni.
-
válasz
kutga #156656 üzenetére
Az [apkmirror.com] -on nézz körül , ott fent vannak az ősi youtube app-ok is , persze a működés kétséges ,mert x verzió tájékán codec váltás volt . Ha valami 2-4 magos cortex a9 soc-os eszközről van szó , a friss youtube app-ot ne erőltesd , mert sok a hw-nek .
-
crok
Topikgazda
válasz
kutga #155286 üzenetére
Nem tudom melyik alternatív klienst ÉS melyik protokollal használtad (POP3 vagy IMAP)* és hogy hogy állítottad be a GMail-t hogy hogy kezelje a törlést.. de nekem ilyen problémám nincs, ajánlom a FairEmail-t, MailDroid-ot, K-9-et, Bluemail-t:
FairEmail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal
MailDroid - ingyenes (de nem nyílt) email kliens
K-9 - ingyenes, nyílt forrású email kliens (Google Play link - csak alig frissül Play-ben de a beta kb. ugyanúgy megy ki mint a GitHub release-ek, használd azt ha a legeslefrissebb verziók kellenek de a Play-ben a beta ugyanaz lesz)
Blue Mail - ingyenes email kliens, szerintem nagyon jó!*IMAP-ot használok és a FairEmail FAQ (153) szerint van beállítva a Gmail:
a weben belépve a Settings -> Forwarding and POP/IMAPWhen I mark a message in IMAP as deleted:
Auto-Expunge off - Wait for the client to update the server.
(az Auto-Expunge on az alapértelmezett)
- valamint -
When a message is marked as deleted and expunged from the last visible IMAP folder:
Immediately delete the message forever
(Az Archive az alapértelmezett - az a gond)És így tökéletesen működik - az említett 4 app biztosan, FairEmail-t használok most főleg.
-
crok
Topikgazda
válasz
kutga #154994 üzenetére
FairMail vagy MailDroid után vissza nem váltanék, az 100% biztos. Ha másért nem azért biztosan nem mert végre rendesen kapok gyak. érkeztetés után azonnal értesítést (mert végre valamiben működik Google Mail-el is az IMAP IDLE rendesen és nem kell a Firebase-re hagyatkozni ha értesítés van / vagyis lenne..) és legalább nem is merül tőle annyira a telefon mint a GMail apptól. Én nem mondom, hogy a GMail app maga rossz mert nem, de hogy egyik-másik build-el el-eltörnek valamit.. aztán az a folyamatos sync job amit csinál.. szóval én pl. biztos vissza nem térek valóban nyomós indok nélkül (ami jelenleg nagyon nincs).
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
kutga #154665 üzenetére
Az Android szerint olyankor nem telefonálsz, hanem médiát hallgatsz, tehát símán beleszól egy GSM hívás. Sajnos, a Google teljes kapacitását lefoglalja a material design, meg az új emojik, ezért az ilyen alacsonyabb prioritású problémákra még nem jutott ideje/energiája. Ugyanezért szívok a Huawei Talkband karperecemmel. Ha GSM hívás jön, akkor csak kipattintom és azzal már fogadtam is a hívást. Whatsapp -nál elő kell vennem a telót és az alkalmazásban fogadni a hívást.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kutga #113676 üzenetére
Lányom telefonján csinált ilyet 2 hete, nem tudtam hívni, de a frissítés után jó lett.
Ha nem találsz egyéb megoldást, akkor mentés (alkalmazáson belül megoldható, felhőbe ment), utána gyorsítótár és adatok törlése, majd az alkalmazást is.
Ezútán playről telepítsd újra, remélhetőleg jó lesz. -
-
-
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101149 üzenetére
Kiírja a névnapot, de - nekem legalábbis - nem a widgeten, hanem a google now képernyőn.
Üzeneteket is küld egyébként, pl. ha beteszed a naptárba, hogy 3 órakor a mammutban kell lenned, akkor a megfelelő időpontban szól, hogy ideje elindulnod (számol tömegközlekedéssel is meg autóval is, attól függően, hogy mit használsz).Én a widgetjét le is szedtem, és inkább lapozok egyet balra + ott vannak a google now üzenetek.
-
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101146 üzenetére
Naptár csak akkor jelenik meg így, ha van közelgő időpont. A widget csak kivonata a google now tartalomnak, a teljes anyagot csak a google now képernyőn láthatod, amiket úgy érsz el, ahogy korábban leírtam. Ott lesz részletesebb időjárás, több napra is, ott lesznek a hírek a téged érdeklő témákban, reggel ott lesz a térkép és hogy mennyi idő alatt jutsz el a munkahelyedre, este ugyanez haza, szintén térképpel hogy hol parkoltad le a kocsit stb.
-
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101136 üzenetére
Ha a google now launchert használod, akkor a főképernyőtől balra van a google képernyő több kártyával és részletesebb időjárással. Más launcherrel a home gomb nyomva tartásával jön be a google now, vagy ha kiteszed a google kereső widgetet, akkor abba belekattintva is az jön elő.
-
Probert75
addikt
válasz
kutga #101139 üzenetére
Több részletet nem fog, ha a kártya mérete fix. Én a kártyák mennyiségére javasoltam a nagyobb widgetet. Rakd egy külön oldalra egyedül, teljes képernyőre és több kártya lesz. Részletesebb időjárásra használj másik, csak erre specifikus widgetet, ha több infót akarsz látni.
-
válasz
kutga #100842 üzenetére
Leges leges leg egyszerűbb megoldás!!!
PC-n kell egy böngésző, droidra a program! -
air
nagyúr
válasz
kutga #100857 üzenetére
Nem ragozzuk, csak tisztába tesszük a gyereket.
PC-ről akarsz csatlakozni a telefonhoz. Triviális megoldás az FTP kapcsolat. Ehhez a PC-n kliens, a telefonon szerver kell.
Erre ajánlotta Beg a Solid Explorert és az (Androidos) TC-t, pluginnel. De nem volt neki tiszta, hogy az Androidos TC-hez nincs FTP szerver plugin, és alapból beépített funkcióként sem tudja. (Solid Explorerhez van FTP szerver plugin, ES File Explorer pedig alapfunkcióként tudja. Csak a pontosság végett.)
Ki tudja miért, te elkezdted belekeverni a dologba a Windowsos TC-t, amiben FTP kliens van. Ennek semmi köze nem volt az eredeti kérdésedhez. -
-
Bozek
nagyúr
Ez szerint nem támogatja. Esetleg megnézheted a Manual Camera Compatibility-vel, hogy nem csak a lista régi-e. Ha mégis támogatja, akkor megnyílik előtted a lehetőségek tárháza.
Amúgy én a Camera ZOOM FX-et használom. Sokáig a Camera FV-5 volt a nyerő, de sorozatfelvételben (egy kis trükkel) verhetetlen az előbbi.
-
pikszel
addikt
-
air
nagyúr
Esetleg a Light Flow, ha kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest