- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
bigrock #144940 üzenetére
Nem.
Saját szavakat kézileg kell menteni, erről is írtam.
Csak azok szavakat menti központba, amik a nagy magyar szótárban is benne lenne.
Érthetőbben, azokat fogadja el ami nyelvtanunk szerint megfelelő.Egyéni dolgaimat már rég lementettem G.drive -ba, az töltöm le.
Ha kiegészül, akkor mentem ismét, és az lesz új telon visszatöltve. -
JozsBiker
aktív tag
válasz
bigrock #144912 üzenetére
Köszi hogy megnézted, ezt a módszert én is kipróbáltam, csak annyi a hátránya, hogy a mikrofonnal veszi, tehát benne van minden környezeti zaj. ( Azt nem írtam, hogy az ismerősömnek 1 óra hosszúságban kellene (chi futáshoz) ). Viszont találtam egy más megoldást: metronomer. Köszi mégegyszer!
-
darvinya
titán
válasz
bigrock #144862 üzenetére
De igen, csak az egyéni nem magyar nyelvtani szótárba tartózok, ezeket kell.külön menteni. Pl: hsz rövidítés nem tárolódik központban.
Persze WiFi internet(központi mentés csak ekkor működik) és mobilnet kell, hogy tudjon kommunikálni központtal.Kicsit tévedésben vagytok.
Központi felhő nem szinkronizál semmit, csak alap szótárat egészití ki. -
anrab
addikt
válasz
bigrock #144860 üzenetére
Két fajta szótár van a Gboard-ban. Felhő és személyes.
Mikor írsz és ismeretlen szóval találkozik, mikor rá böksz akkor menti a felhőbe. Legközelebb már tudja.Természetesen internet kell. /Nálam mindig az interneten lóg, így nem tudom hogy ha nincs internet kapcsolat akkor gyűjti e a szavakat és esetleg feltölti ha lesz wifi vagy internet.
A személyes szótárba magadnak tudsz csinálni olyan szavakat hogy gyors billentyűként tudod használni a betűket. Egy betűhöz egy szó, mondat, e-mail cím rendelhető. Pl.: g: xy@gmail.com.
Ez a Gboard-ban a beállítások-szótár-személyes szótár-Magyar. Itt a plusz jelre böksz és készíthetsz gyors billentyűket. Nálam így működik.
Üdv. -
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
bigrock #144855 üzenetére
Hogy érted?
Beállítások-Szótár-Személyes szótár-Magyar-jobb felül 3 pötty-exportálás-kiválasztod pl: G.drive app-ot, és már küldöd a felhőbe.
Ha nincs szótár, akkor ideiglenesen tárolt szótárad van, ami app használatig marad meg.
Ha WiFi -n van telo, akkor központba beküldöd ezeket a szavakat, következő beíráskor már feladja javaslatként. -
Tökimanó
senior tag
válasz
bigrock #144850 üzenetére
Bazz! Csak nem az asszony írt véleményt,ezért jelölte hibásnak ?
Egyébként nevetséges és nem is értem hogy az egyik , ha nem a legnépszerűbb keyboard nem enged menteni. Azért az elég nagy szívás ha mondjuk 2 évig használod a telefont ,majd cserélsz, kezdheted elölről tanítani .Ami meg főleg idegesítő ,minden szarhoz hozzáférés kell a guglinak,mindenre kíváncsiak,mindent mentenek, de pont ezt ami a felhasználóknak is kellene azzal nem foglalkoznak. Felfoghatatlan
-
-
darvinya
titán
-
FeZ...
aktív tag
válasz
bigrock #144278 üzenetére
Szia! Ennek a módszernek utána lehet nézni valahol? Mert most megnéztem, nálam semmilyen szó sincs a szótárban, pedig elég régen használom már ezt a billentyűzetet - semmit sem tanult meg ill. mentett el. Olyanra sem emlékszem, hogy rákérdezett volna a mentésre, ezért gondolom, hogy nálam is csak arra jó a szótár, hogy beirogassam a szavakat, ha akarom.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
bigrock #144278 üzenetére
Nálam ha beírok egy ismeretlen szót aláhúzza pirossal. Ha megérintem akkor felajánlja a szótárba mentést. Természetesen lehet szavakat kézzel is beírni ahogy akarod. A szótárt pedig tudod menteni. Beállítások-szótár-személyes szótár-magyar ( ha van más nyelv is akkor az)- jobb felső sarok 3 pötty-exportálás -megosztod( drive vagy ahová akarod). Ennyi. Nem tudom hogy másnak is működik ,nekem igen. . Én már raktam át szótárat másik telefonra a driveból visszaimportálva. Ja még annyit hogy nálam a gboard ,béta verzió.
-
-
darvinya
titán
válasz
bigrock #141794 üzenetére
Max. Érdekelhet, pont mint a jó valós statisztika.
1000 emberből leszűrik 1M ember mit szeret.Amiket kérdeztem, az már legtöbb jobb böngésző alapfunkciója.
S nem kell telefon után böngésznem web címet, mikor asztalon folytatom, s nem kell minden jelszavakat,stb. cetlizni.Szóval ilyenek nélkül, a 2006 előtti böngésző tudást ne nevezzük jónak.
-
sopruk
senior tag
válasz
bigrock #139660 üzenetére
Ez lehet az oka
Remélhető egy frissítéssel megoldják majd. -
bostone
addikt
válasz
bigrock #139660 üzenetére
A samsung vállalatot támadják magyar oldalról a bankok?
A budapest bank alkalmazása is feladta a harcot az érintéses fizetéssel pár hónappal ezelőtt.
Legalább tájékoztatót adtak volna ki.
Ez így nem korrekt a felhasználókkal szemben.Miért akkor kell szembesülni a jelenséggel, amikor éles bevetésen veszünk részt: bocs nem nyílik az ejtőernyő, a technikusok dolgoznak rajta.
Érdemes volt s10-re váltani.
-
crok
Topikgazda
válasz
bigrock #137723 üzenetére
Ennél faékebb már csak a LineageOS vagy az AOSP sajátja van, de nekem pl. azok is pont elegek. A Simple összes appja fent van amúgy F-Droid-on. Jóféle. Szivesen az emlékeztetőt is, @Viktor0610
Amúgy Galéra appok listájába az összefoglalóba is beférne a Focus Go meg a Simple Gallery is, nem?
-
pikszel
addikt
válasz
bigrock #137588 üzenetére
Erről jut eszembe, mikor ~ 10 éve New Yorkban jártam, a Times Square-nél egy fiatal 2Pac forma rám akart sózni egy CD-t, és nagyon nehezen tudtam meggyőzni arról, hogy nem tudok mit kezdeni a lemezzel, mert nincs min lejátszani. Viszont beszélgettünk egy jót, majd mikor elváltunk kaptam tőle egyet ajándékba. Itthon, amikor meg akartam hallgatni, akkor jött a meglepetés, hogy a lemez teljesen üres (pedig szitázott minta is volt rajta), ráadásul egy írható lemez. Ha nyugalomra vágyom itthon, mindig ezt a lemezt rakom be.
-
zhorvath
aktív tag
-
bigrock
addikt
válasz
bigrock #132616 üzenetére
Megválaszolom magamnak, ha valakit érdekelne a megoldás: egy régebbi 6.0 verziót kell letölteni az Apkmirror-ról. Az engedélyezi a gmail fiókból a megtanult szavak visszatöltését. Ezután ha ezt a verziót frissítjük a legújabbra, akkor már benne lesz a funkció. Csókoltatjuk a Google képviselőit.
-
válasz
bigrock #131751 üzenetére
Megpróbáltam, hogy rámegyek a vásárlásra, de a Telekom billinget adja be, meg a credit cardot. Nem is az az 1500 forint a lényeg, hanem sajnos nem megy nálam a mobilvásárlás, flotta nem engedélyezte, kártyát pedig nem akarok megadni. Írok a supportnak, hátha tudnak segíteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigrock #131278 üzenetére
Én XDA-ról szedtem le, de nem fogott el az a "hú, ezt kell használnom" érzés. Alapból nem két ablakos, bár lehet füleket létrehozni, de nem ilyen egyszerű a másolás, mint például a Solid Explorer alatt.
Egy fájlkezelő legyen fájlkezelő, ne akarjon más lenni. E-book olvasó például felesleges bele.
-
-
-
pc360
addikt
válasz
bigrock #130382 üzenetére
Hanem Samsung... hát, sokkal jobb.
Érdekes ez a gyorsaság kérdés is. Gondolnám, hogy a motor adta lehetőségeken nem nagyon tudnak csavarni. Asztalin is tök egyforma a Chrome, a Vivaldi és az Opera a közös motor miatt. Kíváncsi lennék, mi az, amin spórolni tudnak, és akkor ezt a másik két említett böngésző miért nem teszi meg, amit a Samsung igen. Nem lehet, hogy placebó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigrock #128622 üzenetére
Szerintem nincs ilyen lehetőség, legalábbis én sem találtam benne. De miért van szükséged rá?Közben Viktor0610 megírta a tutit, ott nem is néztem, csak a mappákon belül.
(#128623) pc360: És van már lehetőség arra az általad favorizált PlayerPro-ban, hogy a zenetárba több mappát kiválassz? Elárulom, nincs. Az fontosabb lenne, de szerintem sose lesz rá mód.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
bigrock #128522 üzenetére
Az a baj, hogy a Homtom egy hulladék gyártó, hulladék gyári ROM-mal. Ilyenkor általában két dolgot lehet tenni:
1. Visszavinni a fenébe, ha még benne van az ember az elállási jogában. (Netes rendelés 14 nap, sima bolti 48 óra)
2. Gyári ROM-ot rátenni, ha az nem gyárilag ilyen kémkedős.Mivel gondolom itt egyik sem játszik, így marad valami kupucolt custom ROM, vagy root + letörölni a gyári disznóságokat.
Mivel ez nem egy népszerű készülék így kicsi esélyt látok arra, hogy erre legyen valami főzött cucc. A gyártói kémkedős dolgokat meg nem biztos, hogy olyan könnyű kiírtani.
Nos, így ha van rá mód én meghirdetném és eladnám a francba. Utána valami értelmes telefont kell venni. Xiaomi telefon újan, de még használtan is jobb, mint egy Homtom.
Szoftveresen ezt nem hiszem, hogy meg lehetne oldani, mert általában a gyári rendszer alapjaiban úgy van megírva, hogy lopja az adatokat.
-
Somatom
veterán
válasz
bigrock #128522 üzenetére
Ez sem változtat azon, amit a "hsz gyűjtők" írtak. Hazai boltból is körültekintően kell készüléket választani. A HomTomok gyári bloatware -eiről pedig található infó a neten. Miért hivatkozol a hazai forgalmazásra, ha a kérdésed az, hogy Te mit tudnál vele kezdeni? Visszaviszed az E-Digitalba, hiszen pont az ilyen védelem miatt szoktak itthon venni készüléket, drágábban. Itthon nem forgalmazhatnának olyan készüléket, ami szoftveresen nem felel meg a GDPR előírásainak. Márpedig, ha a teló a Te külön engedélyed nélkül adatot gyűjt rólad, akkor nem felel meg. Kéretlen reklámokat sem dobálhatna csak úgy, magától. Ahhoz előbb el kéne fogadtatnia veled egy beleegyező nyilatkozatot. Ilyenkor kell a hatóságnak közbelépni és betiltani az adott készülék(ek) hazai forgalmazását és kártalanításra köteleznie a forgalmazókat. Feltételezem, hogy fa4hu ügye is ezen okból tart a békéltető testületnél.
-
pc360
addikt
válasz
bigrock #128498 üzenetére
A "root kizárva" kijelentés különösen vicces egy ilyen hulladéknál. Tán a nemlétező garanciát féltitek?
Azt nem megfogni kell, hanem újraflashelni, vagy ha az nem jön össze, akkor összetörni a g-be. Esetleg offline információs panelnek, vagy digitális képkeretnek még elmegy. De hogy saját belépőket nem alkalmaznék egy fertőzött rendszeren, az biztos.
-
unravel
őstag
válasz
bigrock #128191 üzenetére
ez a legjobb névnap alkalmazás
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nevnapp -
-
Somatom
veterán
válasz
bigrock #127909 üzenetére
1.:
Laptopot nem szoktak kiadni Android -dal. A tieden milyen Android fut?
2.:
Vantage nevű akku vizsgáló alkalmazást nem találok a Playen.
3.:
Kifejezetten külsős (értsd: Play -ről telepíthető) alkalmazásokra vonatkoztattam a véleményemet. Gyári alkalmazások lehetőségei ettől eltérhetnek. -
válasz
bigrock #127646 üzenetére
Ha Mate 10 Prod van, mint az aláírásodban látszik, akkor a telefon topikjában kérj segítséget, hogy miként kell beállítani, hogy azonnal kapj értesítéseket.
Nálam szintén Messenger Lite van (jelenleg MIUI-n, de korábban stock droidon is, Mi A1-en), nincs / nem volt ilyen gondom. -
Tökimanó
senior tag
válasz
bigrock #127079 üzenetére
Elolvastam a válaszodat és mivel nálad jól működött gondoltam átnézem a beállításokat. Úgy néz ki meg is van a hiba.A gombok beállításainál az alján van egy olyan lehetőség hogy hosszú nyomás késleltetése. Na ez nekem 120 ra volt állítva. Ezek szerint ez nagyon kevés és ahogy hozzá értem a betűhöz máris dobta a választékot. Most ráállítottam 250-re és úgy néz ki így rendesen működik. Megint tanultam valamit 😀
-
-
pc360
addikt
válasz
bigrock #122690 üzenetére
Azonnal adja a szlovák és mindenféle más betűket is (legalábbis mikor utoljára próbáltam), az pedig nem frankó. Az SMP-nek van Trial verziója, egyszer érdemes kipróbálni. Jobban beállítható, és emiatt kellemesebb használni, de tény, hogy sokat fejlődött a Gboard is az irányába - főleg, hogy már tudja a kurzor-léptetést. De még mindig nem érte utol, az SMP meg már legalább 5 éve kifejlődött. A saját beilleszthető szövegekkel pl. nem tudom, hogy bánik a Gboard, az SMP-nek van arra is gyorsgombja, és igen hasznos tud lenni a saját adatok, email címek, ilyesmik gyors bedobására. A PH-s formázó kódokat pl. azzal illesztem be.
-
pc360
addikt
válasz
bigrock #122688 üzenetére
A Gboard az már egészen megközelíti amúgy a Smart Keyboard Pro-t, látszik, hogy erős befolyással volt rá. De a Smart még mindig sokkal jobb.
Én swipe módszer és mindenféle javaslat nélkül, viszont pár beállított gesture-rel használom (kurzor-léptetés, lecsukás).
Azt, hogy a jobbra-balra maszírozással kurzort léptethetek, még nem láttam más billentyűzeten. Ja, és beállítható, hogy egyből a hosszú ékezetes betűket dobja be a hosszú megnyomásra, de úgy, hogy egyéb, nem magyar karaktereket ne jelenítsen meg. Ehhez képest a Gboard egy katyvasz, és lassabban használható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest